• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Yaa maşşallah göbeğin çıkmaya başladı dimi artık 🤗💙
Aynen canım, hamıle oldugum anlasılıyor artık☺️dun ogrencılerime durumu izah ettim, bız anlamıstık diyorlar, kilo artısı dan anlamışlar ☺️ 3bucuk ayda 3 kilo almısım, Hıc bulantı olmadı, bu yemeye yine az almısım diyorum 😅

Aynen canım, hamıle oldugum anlasılıyor artık☺️dun ogrencılerime durumu izah ettim, bız anlamıstık diyorlar, kilo artısı dan anlamışlar ☺️ 3bucuk ayda 3 kilo almısım, Hıc bulantı olmadı, bu yemeye yine az almısım diyorum 😅
Oyy maşşallah canım 💙 sağlıklı olun da kilo önemli değil doğurunca peşlerinde koşarken vericez kesin ☺️

Canım nasılsın yazılarını okudum öncelikle geçmiş olsun inşallah ilaçlarla atlatırsın , büyük ihtimal bende de var enfeksiyon salı günü gidicem test yaptırmaya. Tarif ettiğin gibi kaşık bölgem de Ağrı oluyor arada. Benim de cinsiyetler kız🥰 inşallah sağ Salim kucağımıza alalım miniklerimizi 🖤 bir de ben heyete ayrılıyorum pazartesiden itibaren senin rapor durumların nasıl ayrıldın mi sende

Rica ederim canim ayni yollardan gecince sana yazayim dedim sancilari kontrol altina alabiliyolar ki benim gunlerce yuksek olmayan duzenli sancim vardi ona ragmen. Eminim ki sen sorunsuz tamamlayacaksin sureci 🤗
Canim ya inanki bu yazin bana cok moral oldu allah razi olsun senden tesekkur ederim ins hayirlisiyla tamamlar kucagimiza bizde bebislerimizi aliriz 🤲🏻 rabbim sizlerede birliktr guzel omur versin ins 🤲🏻💚

Canım nasılsın yazılarını okudum öncelikle geçmiş olsun inşallah ilaçlarla atlatırsın , büyük ihtimal bende de var enfeksiyon salı günü gidicem test yaptırmaya. Tarif ettiğin gibi kaşık bölgem de Ağrı oluyor arada. Benim de cinsiyetler kız🥰 inşallah sağ Salim kucağımıza alalım miniklerimizi 🖤 bir de ben heyete ayrılıyorum pazartesiden itibaren senin rapor durumların nasıl ayrıldın mi sende
İhmal etme kuzumm, sancı dann süphelendım ben de ıyıkı pımprık yapıp gıtmısim bugun.. Allahım ınsallah kucagımıza almayı da nasip eder ❤️🤲🏻

Önümüzdeki hafta 3 gun mazeret ve 2 gun rapor alıcam, sonrakı hafta da heyet baslıcak, karneye kadar götürüyor heyet

Aaa bir tane miiii ne güzel ya ☺️💙 Ben tiroit, demirx2, magnezyum, B12, kan sulandırıcı, progestan, pregno marin (multivitamin ve balıkyağı) ve D3 K2 içiyoruuuum 😬

Oraları da yağlamayı unutma aniden çok büyüyor çatlayabiliyormuş canım 🙈 benim daha da büyümez artık diyorum ama görücez 😅

Evet bana da 2 tane kap verdi aynı şekilde demek ki ona göre bakılıyor canım. Üşütmen de etkilemiştir Ankara çok soğuk değil mi ya eşim bedelli yapmıştı o zaman geldim yemin törenine o kadar üşümüştüm ki anlatılmaz yaşanır bir soğuk vardı 🥶

Yaaa çoookk tatlııı bayılıyorum kızlara 🥰 sen o instagramdaki tatlı ikiz kızları izleye izleye sonunda bebişleri de kız yaptın valla süper maşşallah civcivlere 🐣🐣💙🌸
Ayy kuzum benim bünye kaldırmaz midem bulanıyor haplardan magnezyum da kalp çarpıntısı yapıyor zaten onu da değiştirecem sanırımnnmm

Pek iyi değilim canım bu aralar. Kaşıntım vardı bir ara bahsetmiştim onlar iyice arttı kaşıdığım yerler yara oldu çok fena. Dermatolojiye gittim iki kez farklı kremler vs verdi ama fayda etmiyor artmaya devam ediyor. Sadece göbekte kaşıntılar. Bi de birkaç gündür ev temizledim bel ağrılarım çok fena. Kısacası ölmüşüm ağlayanım yok 🤦 umarım çocuklarım iyidir haftaya kontrolüm var. Teşekkür ederim sorduğun için canım😘 sen nasılsın
Çokkkk geçmiş olsun canım benim kaşıntı olayını duymuştum nemlendirici falan mı kullanman lazımdı acaba... ayy temizlik yapma bak ben yaptım sorun çıktı fazla yormadan yapp.. benim de en son enfeksiyon çıktı işte daha görünmedim doktora bakalım ne olacak 22 haftalıkk olduk

Pek iyi değilim canım bu aralar. Kaşıntım vardı bir ara bahsetmiştim onlar iyice arttı kaşıdığım yerler yara oldu çok fena. Dermatolojiye gittim iki kez farklı kremler vs verdi ama fayda etmiyor artmaya devam ediyor. Sadece göbekte kaşıntılar. Bi de birkaç gündür ev temizledim bel ağrılarım çok fena. Kısacası ölmüşüm ağlayanım yok 🤦 umarım çocuklarım iyidir haftaya kontrolüm var. Teşekkür ederim sorduğun için canım😘 sen nasılsın
çok geçmiş olsun canım, 2021 ikiz grubunda da vardı göbeği çok kaşınan bir arkadaş okumuştum. gebelik kolestazı diye bir şey duydum. bir üniversite hastanesine de mi başvursan acaba? Allah seni de bebişlerini de korusun. ben de çalıştığım için çok fena bel ağrılarım var bakalım daha ne kadar böyle dayanabileceğiz

Çokkkk geçmiş olsun canım benim kaşıntı olayını duymuştum nemlendirici falan mı kullanman lazımdı acaba... ayy temizlik yapma bak ben yaptım sorun çıktı fazla yormadan yapp.. benim de en son enfeksiyon çıktı işte daha görünmedim doktora bakalım ne olacak 22 haftalıkk olduk
Teşekkür ederim canım. Temizlik için birini bulamadım valla arayınca bulunmuyor gerçekten. Kimseyi de tanımıyorum burda memleketim değil. Sana da çok geçmiş olsun canım inşallah geçer

Teşekkür ederim canım. Temizlik için birini bulamadım valla arayınca bulunmuyor gerçekten. Kimseyi de tanımıyorum burda memleketim değil. Sana da çok geçmiş olsun canım inşallah geçer
Kuzum bana geçen biri gelmişti ben de ilk kez temizlettim istersen sana numarasını bulabilirim.. ben memnun kaldım

çok geçmiş olsun canım, 2021 ikiz grubunda da vardı göbeği çok kaşınan bir arkadaş okumuştum. gebelik kolestazı diye bir şey duydum. bir üniversite hastanesine de mi başvursan acaba? Allah seni de bebişlerini de korusun. ben de çalıştığım için çok fena bel ağrılarım var bakalım daha ne kadar böyle dayanabileceğiz
Teşekkür ederim canım. Öyle bir kaşıntı ki önce sivilce gibi bişey beliriyor sonra onlar yaraya dönüyor. Çatlağım olmadı diye sevinirken karnım yara içinde 😢 ayrıca kaşınmakta çok kötü. Yinede yaralar daha beter olmasın diye çok kaşımamaya çalışıyorum ama dayanamıyorum bazen. Haftaya kontrolüm var bebeklerimi göreyim sağlıklı olduklarını bileyim gidecem tekrar kaşıntı için bir doktora. Amin canım Rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusun sağ salim kucağımıza alalım inşallah. Valla bel ağrısı da çok pis bişey Allah yardımcımız olsun

Odalar baya geniş güzel burada ben de düşük olunca yatmıştım oradan biliyorum. Doğumhane falan hepsini gördüm. İnşallah bu sefer bebişlerimle görücem 🤲🏻💙

Çok iyi yapmışsınız ek paketi canım doktorun da anlayışlı olması güzel kimisi nasılsa özele geliyor ben niye uğraşayım diyor. Benim kendi tamamlayıcı sigortamda doğum yoktu mesela ama yönetici pozisyonundan dolayı eşimin şirketi kendisine eşine ve çocuklarına kapsamlı özel sigorta yapıyor. İçinde böyle annelik teminatı olunca ek bir şey yapmadık zaten çok masraf çıkmıyor dediğin gibi makul geldi bana da.

Normal doğum imkansıza yakın geliyor bana da ama ikisi de baş geliş olursa ve bir mucize eseri 37leri görürsek neden olmasın deneyebilirim ☺️ Riske atma konusu şartlara bağlı tamamen zaten doktorlar da riske atmaz normal doğumun da bebişler için çok avantajı var keşke olabilse 🙏🏻

3 litre içmişimdir en az o zamanlar arada çok açık çay süt meyve suyu da içiyordum. Ben hep çok içmeye çalışıyorum ama hep elimin altında oluyor. Zaten günde 8 tane hap içince mecburen su içip duruyorum 😅 Bir yudum suyla içmem hiçbir zaman hapları bol suyla içerim
Ahhh keşke olabilse normal doğum bende çok isterim hep diyordum zaten ben bir aksilik olmazsa sezeryan istemem normal doğuma zorlarım diye ama ikiz olunca iş değişti hayırlısı ile zamanında alalımda kucağımıza hangi şekilde olduğu çok önemli değil 🥰🥰

Merhaba guzel anne adaylarim ben gene haber vereyim dedim ve basta gene dua eden herkesten allah razi olsun hastaneden ciktim eve geldim cok sukur sancilarim durduruldu rahim agzimda uzamada olmaya baslamis tekrar artik evde bol bol dinlen dedi dr haftafa bir gunde muayane olacak durumumda dolayi tabi tedirginlik cok var ama allahim korusun ins guzel haftalara hatta en az 35 haftalari gorecegim bende hepimize col tesekkur ederim iyiki varsiniz 🥰💚
Canımmm çok sevindim yaşadığın son aksilik olsun inşallah hep birlikte 35 leri değil 37 leri görelim inşallah 🙏🏻🙏🏻

Back