• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Merhaba arkadaşlar arada kasıklarıma acımı desem ağrı mı desem bişey oluyo ve hareket dahi edemiyorum çok açıyo ama yatınca geciyo hemen doktorumada sormadım aranızda böyle olan varmı bu kontrolümde rahim ağzınıda ölçemedi doktorum çok aşağıda kalmış dedi

Merhaba arkadaşlar, önceden konuşulmuştu ama bulamadım baktığım sayfalarda. Süt sağma makinesi ve biberon olarak hangi ürünleri tercih ettiniz ? Her şey günden güne arttığı için çok erken de olsa bir şeyler almamız lazım diye düşünmeye başladık. Neler aldınız özellikle elektronik ürünlerde diye sormak istedim

Merhaba arkadaşlar arada kasıklarıma acımı desem ağrı mı desem bişey oluyo ve hareket dahi edemiyorum çok açıyo ama yatınca geciyo hemen doktorumada sormadım aranızda böyle olan varmı bu kontrolümde rahim ağzınıda ölçemedi doktorum çok aşağıda kalmış dedi

round ligament ağrısı olabilir.

Masallah kuzum nasıl besleniyorsun nelere ağırlık vererek yani bizimle paylaşır mısın rica etsem mesela hergun olmazsa olmaz yediklerin neler
Canım şimdi gördüm kusura bakma. 🙏Aslında öyle aşırı düzenli beslenmiyorum ama peynir süt yoğurt mutlaka yiyorum yumurta da et ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum protein besler kilo aldırır diyorlar. Bir de benim doktorum daha 4. Ayda ocean mummy omega 3 verdi onu içiyorum hergün. Diğer oğlumda da böyle olmuştu kendime de çok kilo alıyorum ama vücut bebeği de besliyor.

Sleepy bazılarına pişik yapmış ama sleepy bio naturel iyi diye gördüm bir ara çok indirimdeydi aşırı ucuza almıştım ben denerim diye 1 numara olanlardan 192 adetlik 2 tane stok yaptım ilk aylar sadece anne sütü olduğu için pek pişik olmuyormuş kremler var zaten. İlk doğduklarında kullanmak için ise hassas olabilirler diye düşünerek 0 numara prima premium care aldım herkes en çok bundan memnun ama biraz pahalı azcık indirimdeydi aldım geçtim. Sleepy iyi gelmezse prima premium care ile devam edicem artık.
2 numara sleppy de aldim 1 numaradan farkı yok :) daha da almam olmadı ihityacı olan birine veririm erken doğacaklarinı varsayarak ilk etapta iş görür diye düşünüyorum 🤷‍♀️

Kizlar her çeşit ağrım oluyor kasılma batma sertleşme yanma. Oğlumda her böyle şiddetli ağrıda doğuruyorum diye hastaneye gidiyordum 🙈 nst ye kaç kere bağlandığımin haddi hesabı yoktu. Doğumun gerçekleşeceği günün gecesi yatmadan önce diğer ağrıların dışında bambaşka bir ağrı hissetim ilk defa.Birebir adet sancısı gibi ince bir sızıydı. Dedim işte bu doğum sancısı olacak.Sabah hafif kan geldi nişan dedi doktor hastaneye çağırdı zaten oğlum gününü bir hafta geçmişti.Suni sancı verdiler gün boyu. Yani demek istediğim bu ağrılar başka. Doğum sancısı kendini hissettiriyor. Ben de korkuyorum yine de ayırtedemiycem diye çünkü suni sancıyı nedense unutmuşum. Güzel tarif edebilecek varsa çok memnun olurum. Biliyorum sanıyorum ama korkuyorum 🤷‍♀️Hem ilk gebeliği olan herkese de yardımcı olmuş oluruz.

Merhaba arkadaşlar, önceden konuşulmuştu ama bulamadım baktığım sayfalarda. Süt sağma makinesi ve biberon olarak hangi ürünleri tercih ettiniz ? Her şey günden güne arttığı için çok erken de olsa bir şeyler almamız lazım diye düşünmeye başladık. Neler aldınız özellikle elektronik ürünlerde diye sormak istedim
Benim Avent tekli ve Lansinoh ciftli var. Medela ve Ameda da kullandim, butceniz yetiyorsa Avent candir.
Biberonlarim Tommie Tippee yenidogan antikolik set, emzikler de TommieTippee Night. Kizimda hepsini Avent kullanmistim.
Sut sagma makinelerinde biberon govdesi oluyor, 2 Lansinoh biberon, 1 tane de Chicco cam govdem (Avente takiyorum) var makineler icin, istenirse emzikle biberona donduruluyor
Sut torbalari Lansinoh.
Krem, kapak, kalkan vb kullanmiyorum, bir tek gogus pedi alinir doguma yakin. Iki bebek emzirecegim icin mochi gereksiz geldi almaktan vazgectim. Erken dogum olursa (olmaz insallah) 2 tane de Bambino premature biberon alirim.

Günaydın kızlarrr bebek hareketlerini hissediyor musunuz artık nett olarak sanki dünden hissetmiyorum ben normal mi acaba 22 haftalıkk

İhmal etme kuzumm, sancı dann süphelendım ben de ıyıkı pımprık yapıp gıtmısim bugun.. Allahım ınsallah kucagımıza almayı da nasip eder ❤️🤲🏻

Önümüzdeki hafta 3 gun mazeret ve 2 gun rapor alıcam, sonrakı hafta da heyet baslıcak, karneye kadar götürüyor heyet
Anladım canım artık dinlenmeye geçiş yaptık bundan sonrası biraz daha iyi geçer umarım 🙏🏻 Ben hala hiç kilo almadığım için mi bilmiyorum çok ama çok az bir göbeğim var 14+2 yiz bugün. Senin belli olmaya başladı mı. Göbek olsa dert olmasa dert 😂 ben bulantılardan yiyemediğim için 4-5 kilo vermiştim sanırım ondan pek bir şey yok 🤷🏻‍♀️

Anladım canım artık dinlenmeye geçiş yaptık bundan sonrası biraz daha iyi geçer umarım 🙏🏻 Ben hala hiç kilo almadığım için mi bilmiyorum çok ama çok az bir göbeğim var 14+2 yiz bugün. Senin belli olmaya başladı mı. Göbek olsa dert olmasa dert 😂 ben bulantılardan yiyemediğim için 4-5 kilo vermiştim sanırım ondan pek bir şey yok 🤷🏻‍♀️
Bugun 14+0 oldu benım minoşlar da, ama ben 3 kilo aldım, Hıc bulantım olmadı ve iştahım da fazlasıyla yerinde ☺️ göbeğim cıktı, hamıle oldugum anlasılıyor

Pek iyi değilim canım bu aralar. Kaşıntım vardı bir ara bahsetmiştim onlar iyice arttı kaşıdığım yerler yara oldu çok fena. Dermatolojiye gittim iki kez farklı kremler vs verdi ama fayda etmiyor artmaya devam ediyor. Sadece göbekte kaşıntılar. Bi de birkaç gündür ev temizledim bel ağrılarım çok fena. Kısacası ölmüşüm ağlayanım yok 🤦 umarım çocuklarım iyidir haftaya kontrolüm var. Teşekkür ederim sorduğun için canım😘 sen nasılsın
Canım çatlak kremi kullanıyor musun bilmiyorum ama lierac kullanırken kaşıntı geçiyor birde hindistan cevizi yağı ♥️

12+6 dayım kızlar normalde bebek hareketleri 16 sonrası hissedilir ama ikizde hissetmem mümkün mü ileri haftalardan fikir bekliyorum 🥰
Böyle anlık değişik his oluyor 3 gündür iğne batması tarzı yada böyle titreşim gibi yavaş yavaş başlıyormu hisssetmem bilemedim sormak istedim sizlere

Birde cinsiyetleri ne zaman öğrendiniz acaba çift yumurta ikizleriyiz bizde çok meraktayız🥲

Bugun 14+0 oldu benım minoşlar da, ama ben 3 kilo aldım, Hıc bulantım olmadı ve iştahım da fazlasıyla yerinde ☺️ göbeğim cıktı, hamıle oldugum anlasılıyor
Oh maşallah canım ☺️ Bende son bir haftadır iyiyim çok şükür en azından bulantı ilacı fayda ediyor artık ve serum için gitmiyorum 🙏🏻 Biraz yemeye başladım su da az da olsa içiyorum artık. İnşallah bir iki haftaya daha da toparlanırım

Oh maşallah canım ☺️ Bende son bir haftadır iyiyim çok şükür en azından bulantı ilacı fayda ediyor artık ve serum için gitmiyorum 🙏🏻 Biraz yemeye başladım su da az da olsa içiyorum artık. İnşallah bir iki haftaya daha da toparlanırım
Suyu bol bol ıc canım, dun doktor da ıyıce tembihledi suya dıkkat et lutfen dedı

Suyu bol bol ıc canım, dun doktor da ıyıce tembihledi suya dıkkat et lutfen dedı
Ya keşke çok içebilsem ama bulantı fobisi geçmedi daha ondan mıdır nedir çok temkinli içiyorum 😕 koca bir bardağı saniyeler içinde bitirmeyi çok özledim 🥺

Canım çatlak kremi kullanıyor musun bilmiyorum ama lierac kullanırken kaşıntı geçiyor birde hindistan cevizi yağı ♥️
Çatlak kremi kullanıyordum badger. Ama kaşıntılardan sonra yaralar olunca bıraktım kullanmayı. Kaşınma çatlama kaşıntısı değil çatlak oluşmadı henüz çok şükür ama yaralar çoğaldı. İki gündür karbonatı suyla karıştırıp krem gibi sürüyorum yaralara rahatlatıyor biraz bakalım bi kaç daha yapacam ne olacak

Çatlak kremi kullanıyordum badger. Ama kaşıntılardan sonra yaralar olunca bıraktım kullanmayı. Kaşınma çatlama kaşıntısı değil çatlak oluşmadı henüz çok şükür ama yaralar çoğaldı. İki gündür karbonatı suyla karıştırıp krem gibi sürüyorum yaralara rahatlatıyor biraz bakalım bi kaç daha yapacam ne olacak
Acaba gebelik egzaması olabilir mi canım doktoruna sordun mu benim burun ağız çevremde gebelik egzaması oluşmuştu geçti şimdi krem verdi egzama için yaralar kabuklu dökülen cinsse öyledir yüksek ihtimal karbonat çok yakıcı bi madde iyi geliyor derken daha kötü yapmasın dikkat et♥️ Allah şifa versin tez zamanda rahatla insallah🤲🏻

Bende 13+6 dayım 1 gün var aramızda 🥰 benimde çok şükür bulantılarım aşırı olmadı zaman zaman gösterdi kendini inşallah ikimizinde hep böyle devam eder 🥰

Back