- 12 Nisan 2019
- 24.142
- 38.344
- 598
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #4.161
Normalde 85C giyiyorum hamilelik daha da büyüttü tabi bu çok esnekmiş M/L olur diye düşündüm L/XL’a elim gitmediKendı bedenini mı aldın, bi buyugunu mu canım?
Geçmiş olsun kuzum geçer elbet hamilelikte çok sık görülüyor. Bol bol su iç en güzel tedavi. Hemencik geçer inşallahSelam kızlar, bugun alt karnımda sancım var diye kontrole gıttım, meger ıdrar yolu enfeksiyonu olmusumkanda görünmedi enfeksiyon, ama idrarda bolca bakteri vardı, ınsallah ılac tedavisiyle hallolur
Evet buradaki de sgk anlaşmalı. eğer ekstra birşey çıkartmayacaklarsa 750 tl makul bir fiyat.Kuvöz için ödeme yokmuş canım senin sgk güvencen var ya o karşılıyormuş özel sigortaya bile gerek yok. Oradaki medical de sgk anlaşmalı dimi? Ama bu ilk muayeneler topuk kanı falan için 750 tl dedi yani kuvöze girmeyen bebeklerde de olan şeyler bunlar. İşitme testi dahil mi diye sormak lazım. Ben unuttum birdahakine hazırlıklı gidicem
Erken gidince çok ayrıntılı bilgi vermiyorlar cidden özellikle yılsonu fiyatlar değişecek olduğu için ama benim vaktim vardı sorayım dedim fikir olsun.
Sigortanın doğumu karşılaması çok güzelmiş benim mesela özel sigorta tamamlayıcı da değil çok kapsamlı ama 9bin doğum limiti var seneye 11bin civarı olur muhtemelen ama doğum da artacak. Bu arada epidural olayını kesin sor çünkü onu karşılamıyor olabilir genelde ek ücret çıkıyor. Tamamlayıcıda da olabilir.
Normal doğuma 7500 dedi onu söylemedim galiba tabi biraz zor bir ihtimal aklınızda bulunsun
canım çok geçmiş olsun. hamilelikte çok sık görünen bir problem bol su iç en kısa sürede geçer inşallah.Selam kızlar, bugun alt karnımda sancım var diye kontrole gıttım, meger ıdrar yolu enfeksiyonu olmusumkanda görünmedi enfeksiyon, ama idrarda bolca bakteri vardı, ınsallah ılac tedavisiyle hallolur
Canım senin sancın varmış benim hiçbir şey yokken çıktı.. değer kaç çıktı peki bana bi toz ilaç verdi geçer dediSelam kızlar, bugun alt karnımda sancım var diye kontrole gıttım, meger ıdrar yolu enfeksiyonu olmusumkanda görünmedi enfeksiyon, ama idrarda bolca bakteri vardı, ınsallah ılac tedavisiyle hallolur
Canım günde kaç litre su içtin ben 2 litre su 1 litre kadar da süt meyve suyu ayran falan içiyorum yeterli mi acabaaGeçmiş olsun kuzum geçer elbet hamilelikte çok sık görülüyor. Bol bol su iç en güzel tedavi. Hemencik geçer inşallah
Benim de bir ara öyle oldu hatta dün verdiğimde de hafif enfeksiyon çıkmış dedi doktor bol su iç dedi. Bir de anlamadığım idrar mikroskobisi farklı idrar kültürü farklı kültürde üreme saptanmadı bakteri lökosit görülmedi yazıyor ama mikroskobide eritrosit lökosit ve epitel hücreler varmış hiç anlamadım. Geçen sefer bakteri de görüldü yazıyordu ilaç vermedi bol su içtim geçti gerçekten.
Odalar baya geniş güzel burada ben de düşük olunca yatmıştım oradan biliyorum. Doğumhane falan hepsini gördüm. İnşallah bu sefer bebişlerimle görücemEvet buradaki de sgk anlaşmalı. eğer ekstra birşey çıkartmayacaklarsa 750 tl makul bir fiyat.
bende inşallah 30. haftayı görürsem hem oturup konuşayım para kısmını hemde odalara falan bakayım diyorum. gerçi kanamam olunca kadın doğum katında yattığım için az çok odaları biliyorum.
evet sigortama ayrıca doğum paketi ekletmiştik sınırsız karşılayacak hatta epdurali sigortacıma sormuştum eğer doktorunuz öyle uygun görürse sigortanız karşılamak durumunda demişti benim doktorum o konularda çok yapıcı kılıfına uydururuz diye düşünüyorum.
normal doğumu ben hiç düşünmüyorum bile imkansızmış gibi geliyor zaten büyük ihtimalle doktorum da normal doğumu beklemez bende riske etmek istemem.
3 litre içmişimdir en az o zamanlar arada çok açık çay süt meyve suyu da içiyordum. Ben hep çok içmeye çalışıyorum ama hep elimin altında oluyor. Zaten günde 8 tane hap içince mecburen su içip duruyorumCanım günde kaç litre su içtin ben 2 litre su 1 litre kadar da süt meyve suyu ayran falan içiyorum yeterli mi acabaa
Ben hiçbir zaman çok su içen biri olmadım kuzum valla çok iyi yapıyorsun benim hap bi tane onu da bir bardak suyla içiyorumOdalar baya geniş güzel burada ben de düşük olunca yatmıştım oradan biliyorum. Doğumhane falan hepsini gördüm. İnşallah bu sefer bebişlerimle görücem
Çok iyi yapmışsınız ek paketi canım doktorun da anlayışlı olması güzel kimisi nasılsa özele geliyor ben niye uğraşayım diyor. Benim kendi tamamlayıcı sigortamda doğum yoktu mesela ama yönetici pozisyonundan dolayı eşimin şirketi kendisine eşine ve çocuklarına kapsamlı özel sigorta yapıyor. İçinde böyle annelik teminatı olunca ek bir şey yapmadık zaten çok masraf çıkmıyor dediğin gibi makul geldi bana da.
Normal doğum imkansıza yakın geliyor bana da ama ikisi de baş geliş olursa ve bir mucize eseri 37leri görürsek neden olmasın deneyebilirimRiske atma konusu şartlara bağlı tamamen zaten doktorlar da riske atmaz normal doğumun da bebişler için çok avantajı var keşke olabilse
3 litre içmişimdir en az o zamanlar arada çok açık çay süt meyve suyu da içiyordum. Ben hep çok içmeye çalışıyorum ama hep elimin altında oluyor. Zaten günde 8 tane hap içince mecburen su içip duruyorumBir yudum suyla içmem hiçbir zaman hapları bol suyla içerim
Canımmm benim nasılsınnn çoktandır topikte göremedim merak ettim seniBen ilerisini de düşünerek yan yana olandan aldım canım. kraft marka
Benim de cok buyudu yaa, hem sert hem buyukNormalde 85C giyiyorum hamilelik daha da büyüttü tabi bu çok esnekmiş M/L olur diye düşündüm L/XL’a elim gitmedi
Evet ilk gelen ıdrar ve sonrakı farklı inceleniyor sanırım, ıkı ayrı kutuya koydum bugun ben de, 6.haftada vermıstım, o zaman tertemiz cıkmıstı, bakteri var yassı epitel hucre var bende deGeçmiş olsun kuzum geçer elbet hamilelikte çok sık görülüyor. Bol bol su iç en güzel tedavi. Hemencik geçer inşallah
Benim de bir ara öyle oldu hatta dün verdiğimde de hafif enfeksiyon çıkmış dedi doktor bol su iç dedi. Bir de anlamadığım idrar mikroskobisi farklı idrar kültürü farklı kültürde üreme saptanmadı bakteri lökosit görülmedi yazıyor ama mikroskobide eritrosit lökosit ve epitel hücreler varmış hiç anlamadım. Geçen sefer bakteri de görüldü yazıyordu ilaç vermedi bol su içtim geçti gerçekten.
Cok tesekkur ederım, artırıcam su olayını, bı de bu hafta okula yürüyerek gıdıp geldım, üşütmüşüm, artık evdeyim ınsallah gecer cabucakcanım çok geçmiş olsun. hamilelikte çok sık görünen bir problem bol su iç en kısa sürede geçer inşallah.
Hangı deger canım? 2 3 seyde vardı sıkıntı, kanda enfeksıyon cıkmadı cok sukur ıdrar da göründü, bana da bi toz verdi ıcınde bı tane var, 5 gun antibiyotik, 3 gun arayla kullanıcagım 2 tane de fıtıl..Canım senin sancın varmış benim hiçbir şey yokken çıktı.. değer kaç çıktı peki bana bi toz ilaç verdi geçer dedi
Canım idrar testinde lökosit yazan değer sanırım... sana çok vermiş ilaççHangı deger canım? 2 3 seyde vardı sıkıntı, kanda enfeksıyon cıkmadı cok sukur ıdrar da göründü, bana da bi toz verdi ıcınde bı tane var, 5 gun antibiyotik, 3 gun arayla kullanıcagım 2 tane de fıtıl..
Kuzum ben gevitamax olandan kullaniyorum hani ne kadar icindr hersey olsada bence yetmiyor iki bebek cekiyor ama sen iyikide soylemissin iyi yapmissin ins hic boyle sorunlarin olmazHangı vitamini kullanıyordun canım senn, günde 2 kere kullanabilirsin dedı bana da doktor, tablet de varmıs suda eriyen toz seklinde de, inşallahh faydası olur, bugece olmadı o kasılma mesela, ama senın durumu da bıldıgım ıcın doktora haber vereyım dedım
Ben de gevıtamax kullanıyorum, Baska bı magnezium daha yazdı. Kullan dedıKuzum ben gevitamax olandan kullaniyorum hani ne kadar icindr hersey olsada bence yetmiyor iki bebek cekiyor ama sen iyikide soylemissin iyi yapmissin ins hic boyle sorunlarin olmaz
Ya iste kuzum benim dr hatasi bu oldu degerlerime guvendi aldigim ilaca bide tabi sikdi keske kullandirsaydik diyor ama neyse artik bundan sorna ins faydasi olur diyelimTabii 12 haftadan beri bana kullandiriyor doktorym magnezyum ve kalsiyum. O da değerlerim hep iyi ama yine de kullanacaksin diyor
Olur kuzum olur 2021 ikiz annelerinde de sorun yasayip toparlayan cok oldu sen yeter ki stres olma ve dinlenYa iste kuzum benim dr hatasi bu oldu degerlerime guvendi aldigim ilaca bide tabi sikdi keske kullandirsaydik diyor ama neyse artik bundan sorna ins faydasi olur diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?