- 12 Nisan 2019
- 24.142
- 38.344
- 598
- Konu Sahibi Inquisitive
- #4.121
Kızlar penti de indirim var, bir alana bir bedava ihtiyaclarınıza bakabilirsiniz, ben iki tane hamıle taytı aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çokk güzel canımmm çok sevindim maşallah bebişler 1 kilo olmuş muKızlar kontrolüm vardı bugün. Bebişler iyi çok şükür Haftasıyla uyumlu dedi. Rahim ağzı uzunluğum hala 30küsür karından baktı iyi dedi. Alttan baksa daha net ölçülürdü ama genelde öyle daha uzun çıkıyor zaten. Bebeklerin ikisi de yataya dönmüş oğlan kıza özenmiş sanırım baş aşağıydı normalde o da yatay artık 75 gr şeker yüklemesi de oldum açlık 88, bir saat sonra 144, 2 saat sonra 115 çıktı. Şeker yokmuş yaniiii sürpriz oldu Kan yine biraz düşük çıktı 1 yerine 2 demir hapı içerim muhtemelen. Bakalım diğerlerini doktor nasıl yorumlayacak. Sohrab tatlı yiyebilirim artık dimi
Yaa süper, bana da umut oldunuz, ınsallah benım sonuclarım da güzel cıkar abartmamak şartıyla tabıkıKızlar kontrolüm vardı bugün. Bebişler iyi çok şükür Haftasıyla uyumlu dedi. Rahim ağzı uzunluğum hala 30küsür karından baktı iyi dedi. Alttan baksa daha net ölçülürdü ama genelde öyle daha uzun çıkıyor zaten. Bebeklerin ikisi de yataya dönmüş oğlan kıza özenmiş sanırım baş aşağıydı normalde o da yatay artık 75 gr şeker yüklemesi de oldum açlık 88, bir saat sonra 144, 2 saat sonra 115 çıktı. Şeker yokmuş yaniiii sürpriz oldu Kan yine biraz düşük çıktı 1 yerine 2 demir hapı içerim muhtemelen. Bakalım diğerlerini doktor nasıl yorumlayacak. Sohrab tatlı yiyebilirim artık dimi
cok şükür bir dahaki kontrol 2 hafta sonra miKızlar kontrolüm vardı bugün. Bebişler iyi çok şükür Haftasıyla uyumlu dedi. Rahim ağzı uzunluğum hala 30küsür karından baktı iyi dedi. Alttan baksa daha net ölçülürdü ama genelde öyle daha uzun çıkıyor zaten. Bebeklerin ikisi de yataya dönmüş oğlan kıza özenmiş sanırım baş aşağıydı normalde o da yatay artık 75 gr şeker yüklemesi de oldum açlık 88, bir saat sonra 144, 2 saat sonra 115 çıktı. Şeker yokmuş yaniiii sürpriz oldu Kan yine biraz düşük çıktı 1 yerine 2 demir hapı içerim muhtemelen. Bakalım diğerlerini doktor nasıl yorumlayacak. Sohrab tatlı yiyebilirim artık dimi
Yaa ne kadar guzel yazmissin madde madde :) cok duzenli olmus. Eline saglik. Gozun aydin guzel gecmesine sevindim. Duphastona yeni mi basladiniz. Bir de gunde 2 multivitamin cok degil mi. Eskiden bende 2 kullaniyordum. Uzun zamandir tek kullanmaya baslamistimBunlar da son parti alisverisler, kargocular bize calisiyor :)
- Bugun benimde kontrolum vardi, 350gr civarindalar, aralarindaki fark kapanmis, karnimin sagina toplasmislar, kafa kafaya yatiyorlar. Serviks uzunlugu 42mm, vajinal baktik, hersey yolunda gibi gorunuyor. El ayak kasilmalarim basladi, magnezyum vaktim geldi sanirim dedim, gunde 1, ilerisi icin gunde 2 verdi.
- Sabah: Duphaston, multivitamin, d vitamini damla ve magnezyum, Aksam: duphaston, multivitamin, Gece: demir hapi gibi bir duzen tutturduk.
- 22.hafta icinde detayli Usg var, 23.haftada 2.tetanoz asisi, 24.haftada heyet raporum bitiyor, idari izin icin gene muayene. Sonra 2 haftada bir kontrole gececekmisiz. Seker yukleme de o arada olur herhalde (tokluk sekeri 88 olan adama niye yaparlar bilmiyorum, insallah sorun cikmaz)
- Uzun uzun yemek yapamadigim icin bugun bir hanima dondurucu icin tarifler hazirlattim, yarin teslim alacagiz. Ev ahalisi ben agirlastikca basinin caresine bakar artik...
Rahim agzi uzunlugu hepimizin korkulu ruyasi oldu insallah hicbirimiz bu sorunu yasamayiz. Şeker cikmamasi da yaşasin tatlilar demekKızlar kontrolüm vardı bugün. Bebişler iyi çok şükür Haftasıyla uyumlu dedi. Rahim ağzı uzunluğum hala 30küsür karından baktı iyi dedi. Alttan baksa daha net ölçülürdü ama genelde öyle daha uzun çıkıyor zaten. Bebeklerin ikisi de yataya dönmüş oğlan kıza özenmiş sanırım baş aşağıydı normalde o da yatay artık 75 gr şeker yüklemesi de oldum açlık 88, bir saat sonra 144, 2 saat sonra 115 çıktı. Şeker yokmuş yaniiii sürpriz oldu Kan yine biraz düşük çıktı 1 yerine 2 demir hapı içerim muhtemelen. Bakalım diğerlerini doktor nasıl yorumlayacak. Sohrab tatlı yiyebilirim artık dimi
Bu pregnavit toplam vitamin dozunu gun icinde iki parcaya boluyor. Sabah ayri aksam ayri bir icerik, aksam suda eriyenleri verip idrar az iken vucutta tutuyor, sabah yagda cozunenleri veriyor. Totalde ayni hesap )Yaa ne kadar guzel yazmissin madde madde :) cok duzenli olmus. Eline saglik. Gozun aydin guzel gecmesine sevindim. Duphastona yeni mi basladiniz. Bir de gunde 2 multivitamin cok degil mi. Eskiden bende 2 kullaniyordum. Uzun zamandir tek kullanmaya baslamistim
Benim de degerim cok fazla artti, ne oldu sizin sonuc ikiz mi?Merhabalar, 7. gün beta hcg 90 - 9. gün beta hcg değerim ise 340 çıktı ikiz olabilir mi sizce?
Bu konuda beta hcg net sonuç vermez diyorlar bazen çok hızlı yükseliyor ama tek bebek oluyor. Size fikir olması açısından kendi degerlerimi yazayım 9.gün 950 11.gün 3500du. Ama 2 katından bile az katlanıp ikizlere hamile olanlar bile vardı.Merhaba arkadaslar, umarim.hepinizin gebeligi saglikla ilerliyordur. Sanirim burda ogrenmek istedigim konuda en tecrubeli ekibi bulabilirim tup bebek denedim ve cok sukur tuttu. Transferden sonraki 9. Gunde, yani 4. Hafta oluyor beta hcg degerim 288 di, 11. gun tekrar olculdugunde 1040 di. Daha kontrole gitmedim ama meraktan catlicam. Bu kadar katlanarak yukselmesi ikiz gostergesi midir?
Anladim, cok tesekkurler, keseyi bekleyecegiz ❤Bu konuda beta hcg net sonuç vermez diyorlar bazen çok hızlı yükseliyor ama tek bebek oluyor. Size fikir olması açısından kendi degerlerimi yazayım 9.gün 950 11.gün 3500du. Ama 2 katından bile az katlanıp ikizlere hamile olanlar bile vardı.
Yok daha 750 gram civarı ikisi de canım 26.haftadayım benÇokk güzel canımmm çok sevindim maşallah bebişler 1 kilo olmuş mu
İnşallahh kuzum valla çok şaşırdım çok da rahatladım senin de iyi çıksın sonuçların inşallah panoramadan aradılar mı?Yaa süper, bana da umut oldunuz, ınsallah benım sonuclarım da güzel cıkar abartmamak şartıyla tabıkı
3 hafta sonra gel dedi canım. Çok baskı falan olursa aşağıda haber vericem daha erken gidicem. İnşallah olmaz öyle bir şey tabiicok şükür bir dahaki kontrol 2 hafta sonra mi
Ay sorma valla göremezsem alttan bakarım dedi gördü ama göremeseydi de baksaydı dedim bir an böyle karından olunca yanlış mı ölçtü diye de strese giriyorum. Gerçi gösterdi baya bak şurası falan diye biraz rahatladım kapalı görünüyordu. Tatlı da çok yediğimden değil de kırk yılda bir yersem içim rahat olur en azındanRahim agzi uzunlugu hepimizin korkulu ruyasi oldu insallah hicbirimiz bu sorunu yasamayiz. Şeker cikmamasi da yaşasin tatlilar demek
Yok canım doktorum haber verecek, sonuclar ona mail olarak gelecekmişYok daha 750 gram civarı ikisi de canım 26.haftadayım ben
İnşallahh kuzum valla çok şaşırdım çok da rahatladım senin de iyi çıksın sonuçların inşallah panoramadan aradılar mı?
3 hafta sonra gel dedi canım. Çok baskı falan olursa aşağıda haber vericem daha erken gidicem. İnşallah olmaz öyle bir şey tabii
Ay sorma valla göremezsem alttan bakarım dedi gördü ama göremeseydi de baksaydı dedim bir an böyle karından olunca yanlış mı ölçtü diye de strese giriyorum. Gerçi gösterdi baya bak şurası falan diye biraz rahatladım kapalı görünüyordu. Tatlı da çok yediğimden değil de kırk yılda bir yersem içim rahat olur en azından
Her şey yolundaymış rahim ağzın da iyiymiş çok şükür aaa senin tokluk şekerin mi 88 çok düşükmüş canım açlık kaç ki? Benim açlık öyle çıktı. Gerçekten biraz gereksizmiş Minnoşların güle güle giysin cicileriBunlar da son parti alisverisler, kargocular bize calisiyor :)
- Bugun benimde kontrolum vardi, 350gr civarindalar, aralarindaki fark kapanmis, karnimin sagina toplasmislar, kafa kafaya yatiyorlar. Serviks uzunlugu 42mm, vajinal baktik, hersey yolunda gibi gorunuyor. El ayak kasilmalarim basladi, magnezyum vaktim geldi sanirim dedim, gunde 1, ilerisi icin gunde 2 verdi.
- Sabah: Duphaston, multivitamin, d vitamini damla ve magnezyum, Aksam: duphaston, multivitamin, Gece: demir hapi gibi bir duzen tutturduk.
- 22.hafta icinde detayli Usg var, 23.haftada 2.tetanoz asisi, 24.haftada heyet raporum bitiyor, idari izin icin gene muayene. Sonra 2 haftada bir kontrole gececekmisiz. Seker yukleme de o arada olur herhalde (tokluk sekeri 88 olan adama niye yaparlar bilmiyorum, insallah sorun cikmaz)
- Uzun uzun yemek yapamadigim icin bugun bir hanima dondurucu icin tarifler hazirlattim, yarin teslim alacagiz. Ev ahalisi ben agirlastikca basinin caresine bakar artik...
Tamam canım bizi direk ilgilenen kadın aramıştı doktora da ayrıca mail atmışlardıYok canım doktorum haber verecek, sonuclar ona mail olarak gelecekmiş
Tamam canım bizi direk ilgilenen kadın aramıştı doktora da ayrıca mail atmışlardıYok canım doktorum haber verecek, sonuclar ona mail olarak gelecekmiş
750 iyi kuzum 28. Haftada 1 kilo oluyolar sanırım öyle duymuştummmYok daha 750 gram civarı ikisi de canım 26.haftadayım ben
İnşallahh kuzum valla çok şaşırdım çok da rahatladım senin de iyi çıksın sonuçların inşallah panoramadan aradılar mı?
3 hafta sonra gel dedi canım. Çok baskı falan olursa aşağıda haber vericem daha erken gidicem. İnşallah olmaz öyle bir şey tabii
Ay sorma valla göremezsem alttan bakarım dedi gördü ama göremeseydi de baksaydı dedim bir an böyle karından olunca yanlış mı ölçtü diye de strese giriyorum. Gerçi gösterdi baya bak şurası falan diye biraz rahatladım kapalı görünüyordu. Tatlı da çok yediğimden değil de kırk yılda bir yersem içim rahat olur en azından