Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Ya bilmiyorum ki normal olsun diyorum korkuyorum sezeryandan da korkuyorum gerçi ama sanırım normali deniycem

Bende 32 den sonra falan olur diye bekliyordum bundan sonra 2 haftada 1 görüşelim dedi

Heee o zaman normal benim bildiğimden değil de daha erken sanıyordum

Senin yine iyi 6 tane kalmış benim 2 ama sanırım sorun olmayacak bakalım hastane sahibi tanıdık yoksa nanayı yedik yani

Amaaaan sen yok musun yaz bilgilerini de ekleyim hemen

İnstagramda bi sayfa bul sonra her yerde karşına çıkar

Yaaa ben görmemişim senin yazını şimdi cevaplardan denk geldim. Sanırım bir şeylere yazarken sayfa geri mi atlıyor anlamadım bazı mesajlar önüme çıkmıyor hiç Çok güzel maşallahhhh fıstık büyümüş her şeyin yolunda olmasına sevindim 2 haftada bir kontrol çok güzel 32 den sonra sıklaşıyor diye duymuştum kontrolleri..

Hahahahahaha ayyy niye öyle kuruyosun ki kuzu çalışıyormusun kii
Benimde gece zaten
Benimde nefes darlığım var işte birazz
Yok calismiyorum da altima kacircm diye korkuyorum iste ne olur ne olmaz
Amaaaan sen yok musun yaz bilgilerini de ekleyim hemen
Yaş 30 ilk cocuk cinsiyet kız ve de yarismaya istanbuldan katiliyorum efendm

Ya bilmiyorum ki normal olsun diyorum korkuyorum sezeryandan da korkuyorum gerçi ama sanırım normali deniycem

Bende 32 den sonra falan olur diye bekliyordum bundan sonra 2 haftada 1 görüşelim dedi
Hakkımızda hayırlısı diyelim
O zamana kadar sen 32 oluyosun ya kuzu aynı şey
Hahaha evet bizi aydınlattığın icin sağol canım hiç akılımıza gelmemesi

Teşekkür ederizz teyzesi

Cevap yazınca son mesajlara atıyor geri dönmek lazım
Evet öyleymiş bakalım artık 2 haftada bir görcez kızçeyi

Yok calismiyorum da altima kacircm diye korkuyorum iste ne olur ne olmaz

Yaş 30 ilk cocuk cinsiyet kız ve de yarismaya istanbuldan katiliyorum efendm
amaaannn evdeysen kaçırrr başka yerde sıkıntı bide bayramda 33 haftamı ne oluyorumm ben ozaman bayramda istanbulayım içimde ped le dolaşcam ensonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…