- Konu Sahibi Mervenur277
- #17.681
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış karar veriyorsun dediler ama ben öyle düşünmüyorum kesinlikle gitme demediler bence hatta sevindiler yükleri azaldığı içinHakkınızda en güzeli olsun İnşallah. Aileniz gitmenize bir şey dedi mi
Çok geçmiş olsun canım. Allah ikinizi de korusun bir daha bu derece kötü bir şey yaşatmasın inşallah. Hastaneye yakın olmanız daha iyi olmuş. Allah güç ve sabır versin, bu şekilde beklemek çok zor ama miniğini sağlıkla alacaksın kucağınaKızlar ben bugün ölümlerden döndüm valla, gece 3 gibi kanamam birlikte bilincim tamamen gitti ve gözümü açtığımda annem kızım gitti diye bağırıyordu, eşim beni öldü sanmış çok kötü gün yaşadık ambulansla kanla birlikte konya ya geldik kanım nerdeyse 5 e düşmüş belki kalbim bile durabilir miş, şimdi konyada takipli olduğum hastendeyiz 8 ünite kan yapıldı, şükür kanamam durdu ama artık konyada teyzem gilde kalacaz acil bişey olursa burdan geliriz hemen diye. Rabbim birdaha yaşatmasın ama gerçekten bir dakika sonrasının garantisi yok çok korktum, kanım da 0rh- olunca burdaki hemşireler siz yinede sıcak kan bulun gerekebilir sonradan dediler baya kan bulundu abim Ereğli de jandarma olunca adliyeler bile duymuş sağolsun lar herkes hazır.dua ediyorum gerek kalmasın ama böyle ihtimaller var, dua edin lütfen![]()
Amin canım teşekkür ederim dualarınız içinÇok geçmiş olsun canım. Allah ikinizi de korusun bir daha bu derece kötü bir şey yaşatmasın inşallah. Hastaneye yakın olmanız daha iyi olmuş. Allah güç ve sabır versin, bu şekilde beklemek çok zor ama miniğini sağlıkla alacaksın kucağına![]()
Evet henüz düşük belki bir kaç ünite daha alırsın. Zaten doğumda illaki kan transfüzyon yapacaklardır.Suan kendini iyi hissediyorsan ona odaklan hiç düşünme bunları ..Çok sağol duaların için canım benimkanamalar duruyor ama sonra yine oluyor ve yapacak bişeyimiz olmuyor, kanımın bukadar düşmesi hepimizi korkuttu şuan 8 e çıkardılar ama daha düşük
bişey olacak diye korkuyorum, Rabbim dualarımızı kabul eylesin
![]()
Aaaa demek dönmeye karar verdin.sevindim açıkçasıKızlar havaalanındayım bugün dönüyorum saat 3ten beri yoldayım o kadar yoruldum ki daha 5 saat uçuş var gözümde büyüyorgece 3 gibi eve varacağım ama nasıl varacağım bilemiyorum artık hiç bir yere gitmem bundan sonra
![]()
Şuan iyiyim hamd olsun canım, verilen kan ve magnezyum serumu baya zorladı beni ama geçecek onlarda Allahın izniyleEvet henüz düşük belki bir kaç ünite daha alırsın. Zaten doğumda illaki kan transfüzyon yapacaklardır.Suan kendini iyi hissediyorsan ona odaklan hiç düşünme bunları ..![]()
![]()
Bebek doğduktan sonra elin kolun bağlanacakti istemesende kalacaktın çok sevindim evine dönmene.Yanlış karar veriyorsun dediler ama ben öyle düşünmüyorum kesinlikle gitme demediler bence hatta sevindiler yükleri azaldığı için![]()
Bende hazırlamadım ama geç mi kaldım diye korkuyorum ya erken doğmak isterseBen henüz hazırlamadım. Bayramdan sonraki haftalara yayarım diye düşündüm bugün abisinden kalanlar var mı diye yatağın altını açıp baktım. Cinsiyet farklı olunca zor seçtim ama var yine de bişeler bakalımolmadı bi süre erkek bebek gibi takılcak
![]()
Bugün en azından hastanede tutsalardı neden bırakıyorlar ki beni bile keyfi yatırıyorlar şuan yani doğuma kadar seni de göndermeseler olur kanaman sık oluyor acil mudahele gerektiriyor sonuçtaDediğin gibi kan benden gidiyormuş canım, ben bilmiyordum kanım çok düşmüş, Allah korudu da kendime geldim verilmiş sadakam varmış, annem hala ağlıyor çok zor zaman geçirdik ne yaşadım bilmiyorum ya![]()
Şuan hastanede yatıyorum canım yarın duruma göre taburcu edecek kanama durdu, nezaman olacağı belli olmuyor oyüzden buraya yakın biyerde kalacaz, dua ediyorum bidaha olmasınBugün en azından hastanede tutsalardı neden bırakıyorlar ki beni bile keyfi yatırıyorlar şuan yani doğuma kadar seni de göndermeseler olur kanaman sık oluyor acil mudahele gerektiriyor sonuçta
Benim de hiç bişeyim yok hazırda pijama bile almadım Bi tane almıştım kullanmadım ama havalar böyle giderse o çok sıcak olur giyemem zaten 2 parça bişey aldım hastanelik oldum şimdi doğsa zaten kıyafet giydirmezler Bi bez kullanır zamanını da beklerse inşallah kardeşime hazırlatırım Bi çıkayım daBende hazırlamadım ama geç mi kaldım diye korkuyorum ya erken doğmak isterse![]()
Hımm ben teyzenlere geçtiniz diye anladım canım gözlem altında kalman iyi aslında kaç haftalıktınŞuan hastanede yatıyorum canım yarın duruma göre taburcu edecek kanama durdu, nezaman olacağı belli olmuyor oyüzden buraya yakın biyerde kalacaz, dua ediyorum bidaha olmasın![]()
30+3 olduk canım, teyzem gilde burdan çıkınca Kalmaya başlayacaz Allahın izniyleHımm ben teyzenlere geçtiniz diye anladım canım gözlem altında kalman iyi aslında kaç haftalıktın
İnşallah hayırlısıyla çıkar kendin hazırlarsın canımBenim de hiç bişeyim yok hazırda pijama bile almadım Bi tane almıştım kullanmadım ama havalar böyle giderse o çok sıcak olur giyemem zaten 2 parça bişey aldım hastanelik oldum şimdi doğsa zaten kıyafet giydirmezler Bi bez kullanır zamanını da beklerse inşallah kardeşime hazırlatırım Bi çıkayım da
Haftan iyiymiş ciğer geliştirici yapmaları lazım artık sana aslında kanını sürekli takip etmeliler böyle olmaz ki ya annenin canını bu şekilde tehlikeye atamazlar30+3 olduk canım, teyzem gilde burdan çıkınca Kalmaya başlayacaz Allahın izniyle
Bugün ciğer geliştirici yaptılar canım kanıma da sürekli bakıyorlar, haftada 1 görecem seni artık dediHaftan iyiymiş ciğer geliştirici yapmaları lazım artık sana aslında kanını sürekli takip etmeliler böyle olmaz ki ya annenin canını bu şekilde tehlikeye atamazlar
Valla çıkarsam hiç Bi şekilde iş tutmayı düşünmüyorum her hareket bana zarar bugünkü hemşireler çok tecrübesiz nasıl böyle sorumluluk veriyorlar anlamadım kendi işimizi zorla yaptırıyoruz odalarına git gel yorulduk artıkİnşallah hayırlısıyla çıkar kendin hazırlarsın canım
Şükür o zaman canım yarın da kalan dozu yaparlar bişey olmaz Allah İn izniyleBugün ciğer geliştirici yaptılar canım kanıma da sürekli bakıyorlar, haftada 1 görecem seni artık dedi