Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kilo disinda bide esneklik kaybi var, sanki butun vucudum alcidaymis gibi kalip halinde duruyorum ciş fena gercekten, otobus saati gibi ciş saatim var bnm gece saat kurup kalkiyorum tuvalete
Bilmiyorumki valla, bu kadar erken sismememiz uyusmamamiz lazimdi, doktora gidince soriyim bi ilaci tekrar yan etkisi falan mi diye
Nasil kullaniyosn onu sabah ac karnina aliyorum ben?
Kızlar ya doğum fotoğrafı için hani bu elde tutulan kartlar oluyo ya. Onlardan nerede bulabilirim ya da yaptırabilirim. Mesela zümra doğdu Feyza abla oldu , tarzı bişe yazacak. lütfen soruma gülmeyin ya ben gereksiz işler araştırmaya başladım galiba
Evet odada halım pek iyi değil. Yıkanabilir incelerden arıyorum. Trendyolda buldum da 300-400 liraya pahalı geldi. Gerçi piyasasını bilmiyorum bide instagramdan bakayım dedim