Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Gaziantep te hiç bir hastanede doğum paketi yok canım en başta sorduk sigorta şirketleriyle de burda bir iki arkadaş mağdur olmuştu hiç yanaşmadım o yüzden

Reactions: Jou
Normal ya bende de oluyo bi garip hallere giriyorum ben onu kullanıyorum demir olarak omu yapıyo acaba

Kuzu öyle varmı hiç bilmiyorum kapı süsü olarak gördümde kart olarak işte aylar var genelde denk gelirse atarım hemen.. niye gereksiz olsun canım güzel anılar biriktirmek için çok güzel bence

Konuşma balonuymuş. Buldum adını . Bunları bir de kıyafete işletiyorlar ya var mı güvenilir yaptırdığınız bi yer

Hahahah hiçte gereksiz değilll tabikii istesen alırsın instada çok oluyo birara karsıma çıkıyodu sonra kayboldu hahaha ilk cocuğu olunca insanın gereksiz şeyler düşündürüyoo

Hahahah hiçte gereksiz değilll tabikii istesen alırsın instada çok oluyo birara karsıma çıkıyodu sonra kayboldu hahaha ilk cocuğu olunca insanın gereksiz şeyler düşündürüyoo
Ama ilk değil bnm ikinci kuzum ya ilkinde acemiliğe geldi galiba instagram da bi bakayım olmazsa

Kilo disinda bide esneklik kaybi var, sanki butun vucudum alcidaymis gibi kalip halinde duruyorum ciş fena gercekten, otobus saati gibi ciş saatim var bnm gece saat kurup kalkiyorum tuvalete
Normal ya bende de oluyo bi garip hallere giriyorum ben onu kullanıyorum demir olarak omu yapıyo acaba
Bilmiyorumki valla, bu kadar erken sismememiz uyusmamamiz lazimdi, doktora gidince soriyim bi ilaci tekrar yan etkisi falan mi diye
Nasil kullaniyosn onu sabah ac karnina aliyorum ben?

Günaydın canlar şarj aletim bozuldu ancak gelebildim.
Ya doktor bana 38 haftadan önce doğar ise küvezde kalır kilosu felan önemli değil dedi korktum
Mayıs sonuna kadar benim zıppır dayanır inşallah
Nasıl ya kilosu iyiyse ciğer gelişimi de güzelse küveze almıyorlar ki

Reactions: Jou
Hahahahahaha ayyy niye öyle kuruyosun ki kuzu çalışıyormusun kii
Benimde gece zaten
Benimde nefes darlığım var işte birazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…