Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
AA tamam canım çok teşekkürler hemen bakıcam trendyolda insta gibi yok yok
Bak canım. Instagramdaki satıcılar çok pahalıya satıyorlar. Ben bi iki yerden fiyat aldım yanlış olmasin 300 tl ler havada uçuştu (12 aya kadar olan anı kartlarıydı benimkisi) aynısını trendyoldan 70-80 tl ye alabiliyorsun. Instagramdan aldıklarını iade de edemezsin ama trendyoldan aldiklarini begenmezsen iade edersin en kötü. Hahah trendyol reklami yapmış gibi oldum resmen

Kızlar çıktım kontrolden minik çok şükür iyi herşey yolunda kilosu ya 1048 dedi yada 1148 orayı çok anlayamadım :) sağa sola dönerken ağrım oluyor dedim. Nst ye gönderdi ağrım varmı diye baktı yokmuş neyse ki yoksa yatış yapılacaktı. Haftaya yine kontrole çağırdı fatma86 güzel haberlerini bekliyoruz seninde

Monurol vermiş doktorum enfeksiyon için. Hemşiresi bir de idrar kültürü alalım üreme var mı diye bakalım dedi
Cnm onu gece yatarken iç içtikten sonrada en az 3-4 saat WC ye gitmeyeceksin ki ilaç etki etsin yoksa bir şeye yaramaz dedi doktor bana
Ama enfeksiyon varken gece uyusan bile o kadar saat tuvalete gitmemek imkansız

Hadi gözün aydın artık geçiyorlar 1 kiloyu minnaklar bundan sonra haftalık 200 gr alacaklarmış sanırım uygulamada öyle yazıyordu

Cnm onu gece yatarken iç içtikten sonrada en az 3-4 saat WC ye gitmeyeceksin ki ilaç etki etsin yoksa bir şeye yaramaz dedi doktor bana
Ama enfeksiyon varken gece uyusan bile o kadar saat tuvalete gitmemek imkansız
Daha öncede kullanmıştım 1 kere. Gitmem 3 4 saat muhtemelen. Gece yatmadan girince baya gidiyor

Hadi gözün aydın artık geçiyorlar 1 kiloyu minnaklar bundan sonra haftalık 200 gr alacaklarmış sanırım uygulamada öyle yazıyordu

Çok şükür canım bende gördüm anne ile birlikte hızlı kilo almaya başlayacakmış:)

O incelerden bnde mutfağıma istiyorum ya. Ama fiyatlar hep öyle bildiğim kadarıyla. O halılarda kaydırmaz ve altının aşınmaması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…