• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Tam cinnetlik gerçekten.. Kakasıydı, gazıydı, tırnağıydı, beslenmesiydi.. Daha güzelce uyumaya başlayamamıştım bileee 😂 sil baştan başlamak gerek bazen 😂 Şaka bir yana sağlık olsunda başka bir şey düşünmemeye çalışıyorum 🥹🥰
Aynen öyle sağlık olsun tabi

Tuvalet egitimini ne yaptiniz ögretebildiniz mi ya da nasil ogrettiniz, bizim simdiki guncel konumuz bu, hala beze devam ikna edemiyorum

Tuvalet egitimini ne yaptiniz ögretebildiniz mi ya da nasil ogrettiniz, bizim simdiki guncel konumuz bu, hala beze devam ikna edemiyorum
Yazın denedim. İnat benim ki kaka yaparken falan kalkmaya çalıştı bide kabızlık var ondan küçük küçük yapıyor dedim ben böyle yapamam. Şu an bence çıkarsam öğrenir. Çişi yaparken söylüyor çiş yaptım, yapıyorum diye. Kaka zaten çok zamandır söylüyor odaya gidip yapıyor. Hatta banyoda falan çişini az yapıp kalanı tutuyor tutabiliyor da. Çıkar diyor arada da yazın gözüm korktu. Bekliyorum biraz daha havalar ısınınca tekrar deniycem Nisan gibi falan

Yazın denedim. İnat benim ki kaka yaparken falan kalkmaya çalıştı bide kabızlık var ondan küçük küçük yapıyor dedim ben böyle yapamam. Şu an bence çıkarsam öğrenir. Çişi yaparken söylüyor çiş yaptım, yapıyorum diye. Kaka zaten çok zamandır söylüyor odaya gidip yapıyor. Hatta banyoda falan çişini az yapıp kalanı tutuyor tutabiliyor da. Çıkar diyor arada da yazın gözüm korktu. Bekliyorum biraz daha havalar ısınınca tekrar deniycem Nisan gibi falan
Aa iyi bari o asamadaysa insallau cabuk ogrenir cikarinca, bnmki kaka yaptm fln diyo ama lazimliga bile oturmuyodu, klozete ztn oturmuyo, oyunlar moyunlae lazimliga oturmaya ikna ettim bi sekilde, arada bez degistirirken diyorum git otur cisini yap hediye kazan, oturup oturup kalkiyo bazen hic oturmuyo bazen de şşşş diye su sesi yapip yaptim diyo kalkip gidiyo sakadan yapmismis 🤣

Aa iyi bari o asamadaysa insallau cabuk ogrenir cikarinca, bnmki kaka yaptm fln diyo ama lazimliga bile oturmuyodu, klozete ztn oturmuyo, oyunlar moyunlae lazimliga oturmaya ikna ettim bi sekilde, arada bez degistirirken diyorum git otur cisini yap hediye kazan, oturup oturup kalkiyo bazen hic oturmuyo bazen de şşşş diye su sesi yapip yaptim diyo kalkip gidiyo sakadan yapmismis 🤣
Sabahlari da bez full kalkiyo, taşti taşcak gibi yani, hani bezi bos uyanmasi durumu fln yok

Ahaaha ya sıpa 😂😂

Klozet lazımlık koydum banyoya her gün mutlaka bir kaç kez gider yapar 😂😂😂

Sabahlari da bez full kalkiyo, taşti taşcak gibi yani, hani bezi bos uyanmasi durumu fln yok
Bizimki de öyle. Bazen taşıyor bile sabah uyanmaya yakın. O konu sıkıntı gece napcam bilmiyorum ondan korkuyorum bende 🤭 mutlaka su içer gece uyanır. İçmese de dolu uyanıyor. Ama gündüz öğrenince tutmayı 3 4 gün içinde gece de tutuyorlarmış uyurken

Ay yanlislikla olsa bari diyorum bazen, yoksa bilincli olarak cesaret edemicek galiba 😅

Flamingolarin bile cocuk buyuturken rengi gidiyomus ya ogrenince cok gulmustum 🤣

Valla gecen gece tam yattim bi cocuk daha olsa nereye koyardim, nerde uyurdu, o uyaninca digeri de uyanicak nasi olurdu diye olmayan cocugu dusunup uykularimi kacirdim 🤣
Yanlışlıkla olmasa bende cesaret edemezdim 😂
Oğlumla ben yatıyordum şimdi oğlumla kim yatacak derdine düştüm. Yatak yaptırıyoruz inşallah alışır 🙈

Back