• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Allah’ım güç kuvvet sabır versin 🙏 Hepsi geçecek ama sabırlı olmakta zor oluyor 😕 Bizde de sinir krizleri var. Müdahele etmek gerekiyor artık nasıl başa çıkıcam bende çok bilmiyorum kendimde iyi değilim hamilelik, iş başka stresler yordu iyice 😑

senin daha zor tabi hamilesin birde ilki gibi rahat olmuyor haliyle. sinir krizleri olduğunda ben hiç sesimi cikarmiyordum. bağırma ağlama krizleri oluyordu susup geçmesini bekliyordum sadece annecim sarılmak istersin ben buradayım diyordum en son bitince krizleri gelip sarılırdı sakinleşirdi sonra
. seninde oyleyse dönebilirsin.

Sizin bebiklerin uyumasi kac dk sürüyor ve nasil uyuyolar? 2 yastan beri 45dk-1saat arasinda suruyo cocugun uyumasi ya deliriciim, dungece 1bucuk saat surdu, susmuyooor, sizde de oyle mi?

Sizin bebiklerin uyumasi kac dk sürüyor ve nasil uyuyolar? 2 yastan beri 45dk-1saat arasinda suruyo cocugun uyumasi ya deliriciim, dungece 1bucuk saat surdu, susmuyooor, sizde de oyle mi?

ben kitap okuyorum genelde dinlerken biraz mayisiyor sonra ışığı sonduruyorum en geç yarım saate uykuya dalmış oluyor eğer gunduz uyumamissa kitap okurken uykuya dalıyor sen denedin mi peki böyle

ben kitap okuyorum genelde dinlerken biraz mayisiyor sonra ışığı sonduruyorum en geç yarım saate uykuya dalmış oluyor eğer gunduz uyumamissa kitap okurken uykuya dalıyor sen denedin mi peki böyle
Salonda 3-5 kitap okuyoruz uykusu geliyo, oglen uyusa da uyumasa da 1saate yakin suruyo uyumasi, virvirvir uyumamak icin konusuyo, kalkip su istiyo yok yatagima gircem diyo, yatagina koyuyorum yanina gelcem diyo, bi cozum bulamadim

Salonda 3-5 kitap okuyoruz uykusu geliyo, oglen uyusa da uyumasa da 1saate yakin suruyo uyumasi, virvirvir uyumamak icin konusuyo, kalkip su istiyo yok yatagima gircem diyo, yatagina koyuyorum yanina gelcem diyo, bi cozum bulamadim

salonda değilde yatakta yanina uzanip oku bence yani yanina yatamiyorsannda odasinda oku suyu herseyi yanında tutup sonra ışığı kapatıp sende birlikte uyu gözlerimi kapatıp uyumus numarası yapıyorum bazen belisinde konuşası oluyor, ben uyuyorum ama çok uykum var sabah birlikte sohbet ederiz falan diyorum

salonda değilde yatakta yanina uzanip oku bence yani yanina yatamiyorsannda odasinda oku suyu herseyi yanında tutup sonra ışığı kapatıp sende birlikte uyu gözlerimi kapatıp uyumus numarası yapıyorum bazen belisinde konuşası oluyor, ben uyuyorum ama çok uykum var sabah birlikte sohbet ederiz falan diyorum
Odada okumayi denemedim, normalde bez degisip pijama giyip dis fircalayip kitap okuyoruz uykusu geliyo odaya gecip yatiyoruz hemen, hazir oluyo suyu fln herseyi ztn, cok da uyku acilcak bise olmuyo aslinda, ben de yanina yatiyorm her aksam, ay yok uyumak bilmiyoor, ben uyuyakaliyorum cogu zmn o uyuyana kdr, bazen uykumun arasinda hala konusuyo 😅

Back