• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Kızlar bebelere şampuan ne aldınız? Mustela için instagramda bi eczacı doğal içerikli değil demiş. Parfüm mü ne varmış. Ama kokusu çok güzel kızımda kullanmıştım. İlk zamanlar şampuan yapılmaz zaten ama yine de alıp koymak lazım. Temiz içerik bildiğiniz ürünleri yazar mısınız bakayım?
Ben oğlumda sebamed kullanıyordum memnunum canim.

Bu bende hep var ama magnezyum hali hazırda hem multivit içinde hem ayrı kullanıyorum. Ben bunun normal old düşünmüştüm çünkü bebek hareket ettikçe bi yerde toplanıyor bi tarafları orası sertleşiyor sanki poposunu veya ayağını dayamış gibi. Anlık bi sıkıştırıyor hareket etmekte zorlanıyorum o an, ağrıyor gibi oluyor ama 1 dk bile sürmeden geçiyor çoğu kez. Doktora söyledim bir şey demedi.
Evet bazen poposu şişlik yapıyor.

Kızlar bebelere şampuan ne aldınız? Mustela için instagramda bi eczacı doğal içerikli değil demiş. Parfüm mü ne varmış. Ama kokusu çok güzel kızımda kullanmıştım. İlk zamanlar şampuan yapılmaz zaten ama yine de alıp koymak lazım. Temiz içerik bildiğiniz ürünleri yazar mısınız bakayım?

Ben de birkaç saat önce siveno aldım. Hiç araştırmıyorum eşim bakıyor onlara hep. Diğerlerini de bubchen alacakmışız 😅

Bu bebeler bizimle eğlenir😅bi hareketsiz kalıp insanı korkutuyolar bi coşuyolar hep konuluyorum kızım senin ortan yok mu😃😄

Back
X