Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Aynen öyle sağlık olsun tabi

Tuvalet egitimini ne yaptiniz ögretebildiniz mi ya da nasil ogrettiniz, bizim simdiki guncel konumuz bu, hala beze devam ikna edemiyorum

Tuvalet egitimini ne yaptiniz ögretebildiniz mi ya da nasil ogrettiniz, bizim simdiki guncel konumuz bu, hala beze devam ikna edemiyorum
Yazın denedim. İnat benim ki kaka yaparken falan kalkmaya çalıştı bide kabızlık var ondan küçük küçük yapıyor dedim ben böyle yapamam. Şu an bence çıkarsam öğrenir. Çişi yaparken söylüyor çiş yaptım, yapıyorum diye. Kaka zaten çok zamandır söylüyor odaya gidip yapıyor. Hatta banyoda falan çişini az yapıp kalanı tutuyor tutabiliyor da. Çıkar diyor arada da yazın gözüm korktu. Bekliyorum biraz daha havalar ısınınca tekrar deniycem Nisan gibi falan

Aa iyi bari o asamadaysa insallau cabuk ogrenir cikarinca, bnmki kaka yaptm fln diyo ama lazimliga bile oturmuyodu, klozete ztn oturmuyo, oyunlar moyunlae lazimliga oturmaya ikna ettim bi sekilde, arada bez degistirirken diyorum git otur cisini yap hediye kazan, oturup oturup kalkiyo bazen hic oturmuyo bazen de şşşş diye su sesi yapip yaptim diyo kalkip gidiyo sakadan yapmismis

Sabahlari da bez full kalkiyo, taşti taşcak gibi yani, hani bezi bos uyanmasi durumu fln yok

Ahaaha ya sıpa

Klozet lazımlık koydum banyoya her gün mutlaka bir kaç kez gider yapar

Sabahlari da bez full kalkiyo, taşti taşcak gibi yani, hani bezi bos uyanmasi durumu fln yok
Bizimki de öyle. Bazen taşıyor bile sabah uyanmaya yakın. O konu sıkıntı gece napcam bilmiyorum ondan korkuyorum bende mutlaka su içer gece uyanır. İçmese de dolu uyanıyor. Ama gündüz öğrenince tutmayı 3 4 gün içinde gece de tutuyorlarmış uyurken

Yanlışlıkla olmasa bende cesaret edemezdim
Oğlumla ben yatıyordum şimdi oğlumla kim yatacak derdine düştüm. Yatak yaptırıyoruz inşallah alışır

Ahaaha ya sıpa

Klozet lazımlık koydum banyoya her gün mutlaka bir kaç kez gider yapar
İyi oyle oyun gibi geldi ona demekki bez kullanmiyomu gece disinda?
Bi ogrense geceyi beklerim ya, kimisi de diyoki cikardiysaniz bidaha hic takmayin gece de takmayin fln diyolar, oyle biseyler bas edemem ben ya, sel alir ortaligi
Yanlışlıkla olmasa bende cesaret edemezdim
Oğlumla ben yatıyordum şimdi oğlumla kim yatacak derdine düştüm. Yatak yaptırıyoruz inşallah alışır
İste evt ben daha ortada cocuk fikri bile yokken o derde dustum gecen gece dusunurken kendi kendime uykum kacti
Benimki kaka yaparken saklanma hariç hiçbir belirti vermiyor o yüzden bekletiyorum
Aynen bende beklicem heralde, bnmki saklanmiyo da soyluyo sadece, toplum baskisi ya her goren hala birakmadimi bezi diyo, bi de gecen disarda bi bebek odasina soktum alt degistirmeye, aaa sigmadi cocuk alt degistirme yerine

Yok kız bezli beziyle gidip yapıyor güya yapıyor işte

Bende geceyi beklemeyi düşünüyorum şahsen

Biz bir kere denedik, kakası onunmuş gitmesinmiş dedi ve mesele kapandı. Doktoruyla konuştuk oda 2.5 -3.5 yaş arasında öneriyoruz, bekleyin kendisi hazır olunca söyler dedi. Akışa bıraktık bakalım hayırlsı :)

Eyvah, bi de oyle bisey var dimi, kendinin bi parcasi olarak goruyolarmis, 3bucuk cok gec geliyo bana ama benim kizimin meme birakmasi da zor olmustu degisiklige direniyo cocik

Birde tuvalet eğitimi için sabahları kuru kalkmasını istiyor doktorlar. Benim oğlum gecelerİ kalkıpta çok su içtiği için bezi hep dolu oluyordu ama bu günlerde içmiyor ve bezi kuru uyanıp anne şimdi çiş yapıyorum diye söylüyor. Gece su içmediğininde farkında, bilerek içmiyormuş öyle dedi inşallah tuvalet sürecimiz yakındır.

Eyvah, bi de oyle bisey var dimi, kendinin bi parcasi olarak goruyolarmis, 3bucuk cok gec geliyo bana ama benim kizimin meme birakmasi da zor olmustu degisiklige direniyo cocik
Ben memeyi 6 ayda bıraktırdım 27 aylıkken bitti o mesele çok şükür. Ama bu sahiplenme meselesi sanki en zoru ya. Zaten paylaşmama dönemleri, çişe kakaya da olunca sıkıntı .

Bu buyuk bi belirti bence, yakinda kendi gidicek gibi tuvalete valla masallah, cabucak ogrensin ugrastirmadan insallah ya

Ben memeyi 6 ayda bıraktırdım 27 aylıkken bitti o mesele çok şükür. Ama bu sahiplenme meselesi sanki en zoru ya. Zaten paylaşmama dönemleri, çişe kakaya da olunca sıkıntı .
Aha aynen 27 aylikti zor birakti

Bu buyuk bi belirti bence, yakinda kendi gidicek gibi tuvalete valla masallah, cabucak ogrensin ugrastirmadan insallah ya

Aha aynen 27 aylikti zor birakti
18 aylık olduğundan beri çişi kakayı haber veriyor, hatta o dönem hallederiz sandım ama meğerse başka süreçten önceki ferahlık dönemiymiş, 20 aylık falandı bez değiştirtmedi 2,3 ay sürdü. Tuvalet meselesine başlasaydım ne olurdu bilemiyorum. şimdi artık akışa bıraktık inşallah hepsi kolaylıkla temiz bir şekilde öğrenirler hallederler. Rabbim güç kuvvet sabır versin hepimize

Amin amin amiin, hayirli olsun senin de yeni bebik saglikla kucagina al saglikla buyut insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…