• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Doğum paketi ya da sigorta yaptırsaydun keşke canım. Sadece doğum için hala sigortalar var istersen araştır daha uyguna gelir belki.
Benim de paketten 6 muayene hakkım kaldı tahlil zaten sınırsız.Nst de 5 tane sanırım.
Gaziantep te hiç bir hastanede doğum paketi yok canım en başta sorduk sigorta şirketleriyle de burda bir iki arkadaş mağdur olmuştu hiç yanaşmadım o yüzden

• Beğen
Reactions: Jou
Beni de ekleyin beni de ekleyin 😍

Ay bugun cok fena uyandim, ellerm sismis, sag elim uyusuyo, bide sabah demir ilacini icinde midem bulanmaya ve soguk soguk terlemeye basladim, olmuyodu boyle bisey son bikac seferdir oluyo, gynoferon kullaniyorum demir ilaci olarak, kullanan var mi aranzda
Normal ya bende de oluyo bi garip hallere giriyorum ben onu kullanıyorum demir olarak omu yapıyo acaba

Kızlar ya doğum fotoğrafı için hani bu elde tutulan kartlar oluyo ya. Onlardan nerede bulabilirim ya da yaptırabilirim. Mesela zümra doğdu Feyza abla oldu , tarzı bişe yazacak. 😅😬🙈lütfen soruma gülmeyin ya ben gereksiz işler araştırmaya başladım galiba 🤣
Kuzu öyle varmı hiç bilmiyorum kapı süsü olarak gördümde kart olarak işte aylar var genelde denk gelirse atarım hemen.. niye gereksiz olsun canım güzel anılar biriktirmek için çok güzel bence 😊

Konuşma balonuymuş. Buldum adını 😅. Bunları bir de kıyafete işletiyorlar ya var mı güvenilir yaptırdığınız bi yer

Kızlar ya doğum fotoğrafı için hani bu elde tutulan kartlar oluyo ya. Onlardan nerede bulabilirim ya da yaptırabilirim. Mesela zümra doğdu Feyza abla oldu , tarzı bişe yazacak. 😅😬🙈lütfen soruma gülmeyin ya ben gereksiz işler araştırmaya başladım galiba 🤣
Hahahah hiçte gereksiz değilll tabikii istesen alırsın instada çok oluyo birara karsıma çıkıyodu sonra kayboldu hahaha ilk cocuğu olunca insanın gereksiz şeyler düşündürüyoo 😂

Hahahah hiçte gereksiz değilll tabikii istesen alırsın instada çok oluyo birara karsıma çıkıyodu sonra kayboldu hahaha ilk cocuğu olunca insanın gereksiz şeyler düşündürüyoo 😂
Ama ilk değil bnm ikinci kuzum ya 🙈😬ilkinde acemiliğe geldi galiba 😅 instagram da bi bakayım olmazsa 😘

Ben 30 haftadan sonra düşünemiyorum bide dönerkes kasığıma baskı vurması yokmu beni benden alıyo kalkarken hele bide ciş konusu en derin uykuda beni çiş uyandırıyorr arada sıpa baskı vuruyo geçen azdaha işiyordum altıma yatak ıslanacağıdiii😀😀😀
Kilo disinda bide esneklik kaybi var, sanki butun vucudum alcidaymis gibi kalip halinde duruyorum 🤣🤣🤣 ciş fena gercekten, otobus saati gibi ciş saatim var bnm gece saat kurup kalkiyorum tuvalete 🤦🏼‍♀️
Normal ya bende de oluyo bi garip hallere giriyorum ben onu kullanıyorum demir olarak omu yapıyo acaba
Bilmiyorumki valla, bu kadar erken sismememiz uyusmamamiz lazimdi, doktora gidince soriyim bi ilaci tekrar yan etkisi falan mi diye
Nasil kullaniyosn onu sabah ac karnina aliyorum ben?

Günaydın canlar şarj aletim bozuldu ancak gelebildim.😁
Ya doktor bana 38 haftadan önce doğar ise küvezde kalır kilosu felan önemli değil dedi korktum 🙄
Mayıs sonuna kadar benim zıppır dayanır inşallah🙏
Nasıl ya kilosu iyiyse ciğer gelişimi de güzelse küveze almıyorlar ki

• Beğen
Reactions: Jou
Kilo disinda bide esneklik kaybi var, sanki butun vucudum alcidaymis gibi kalip halinde duruyorum 🤣🤣🤣 ciş fena gercekten, otobus saati gibi ciş saatim var bnm gece saat kurup kalkiyorum tuvalete 🤦🏼‍♀️

Bilmiyorumki valla, bu kadar erken sismememiz uyusmamamiz lazimdi, doktora gidince soriyim bi ilaci tekrar yan etkisi falan mi diye
Nasil kullaniyosn onu sabah ac karnina aliyorum ben?
Hahahahahaha ayyy niye öyle kuruyosun ki kuzu çalışıyormusun kii
Benimde gece zaten 🤦‍♀️
Benimde nefes darlığım var işte birazz

Back
X