- Konu Sahibi Mervenur277
- #17.661
Ben de yaşadım canım. İnsan çok tuhaf hissediyor dimiKızlar az önce bebek tam tekme attığı anda çıt diye ses geldiforumlarda baktığımda eklem sesi falan diyen var. İlk defa yaşadım yaşayan var mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yaşadım canım. İnsan çok tuhaf hissediyor dimiKızlar az önce bebek tam tekme attığı anda çıt diye ses geldiforumlarda baktığımda eklem sesi falan diyen var. İlk defa yaşadım yaşayan var mı?
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun. Doktor bukadar kanama sonrası böle bir durumu ön göremedimi sözde perinotolojiKızlar ben bugün ölümlerden döndüm valla, gece 3 gibi kanamam birlikte bilincim tamamen gitti ve gözümü açtığımda annem kızım gitti diye bağırıyordu, eşim beni öldü sanmış çok kötü gün yaşadık ambulansla kanla birlikte konya ya geldik kanım nerdeyse 5 e düşmüş belki kalbim bile durabilir miş, şimdi konyada takipli olduğum hastendeyiz 8 ünite kan yapıldı, şükür kanamam durdu ama artık konyada teyzem gilde kalacaz acil bişey olursa burdan geliriz hemen diye. Rabbim birdaha yaşatmasın ama gerçekten bir dakika sonrasının garantisi yok çok korktum, kanım da 0rh- olunca burdaki hemşireler siz yinede sıcak kan bulun gerekebilir sonradan dediler baya kan bulundu abim Ereğli de jandarma olunca adliyeler bile duymuş sağolsun lar herkes hazır.dua ediyorum gerek kalmasın ama böyle ihtimaller var, dua edin lütfen![]()
Amin canım amin onun için dua ediyoruz vallaCanım Allah korusun seni de bebeğini de inşallah. Cidden çok zorlu senin süreç inşallah bir daha böyle bişey yaşamadan sağlıkla alırsın bebişi kucağına![]()
Çok teşekkür ederim canım aminAh canım benim çok geçmiş olsun Allah korusun seni ve bebeğini dualarım seninle![]()
Evet ilk duyunca korktum çok garipti.Ben de yaşadım canım. İnsan çok tuhaf hissediyor dimi![]()
Bende kese patladı sandim bir an çok korkmuştumEvet ilk duyunca korktum çok garipti.![]()
Aynı şeyi bende düşündüm desemBende kese patladı sandim bir an çok korkmuştum
Valla canım böyle kanamalar senin gibi gebelerde görürüz dedi nereye kadar götürürsek bizim için iyi dedi, ama bidaha bunu yaşamayım herkes çok ağladı bende çok ağladım, eşim seni öyle görünce aklımdan neler geçti dediÇok üzüldüm canım çok geçmiş olsun. Doktor bukadar kanama sonrası böle bir durumu ön göremedimi sözde perinotoloji
Çok zor bir an hem senin hem sevdiklerin için Allah birdaha yaşatmasin. Cok yogun kanamalar yaşadın öngörmeleri gerekirdi yinede.Valla canım böyle kanamalar senin gibi gebelerde görürüz dedi nereye kadar götürürsek bizim için iyi dedi, ama bidaha bunu yaşamayım herkes çok ağladı bende çok ağladım, eşim seni öyle görünce aklımdan neler geçti dedi![]()
Kaldım zaten canım yarın hayırlısıyla inşallah çıkarım evde de sıkıntı çıkmaz inşallah burdaki gibi rahat geçerBayram sonrası hazırlıcsm inşallah canım liste hazırlamadım henüz. Oğlumda kalanı bulursam ona göre ayarlıcam
Canım hastanede daha rahatsan kal iki gün daha rahat edersin
Ay ay ay çok geçmiş olsun allahım beterinden korusun çok üzüldüm.Kızlar ben bugün ölümlerden döndüm valla, gece 3 gibi kanamam birlikte bilincim tamamen gitti ve gözümü açtığımda annem kızım gitti diye bağırıyordu, eşim beni öldü sanmış çok kötü gün yaşadık ambulansla kanla birlikte konya ya geldik kanım nerdeyse 5 e düşmüş belki kalbim bile durabilir miş, şimdi konyada takipli olduğum hastendeyiz 8 ünite kan yapıldı, şükür kanamam durdu ama artık konyada teyzem gilde kalacaz acil bişey olursa burdan geliriz hemen diye. Rabbim birdaha yaşatmasın ama gerçekten bir dakika sonrasının garantisi yok çok korktum, kanım da 0rh- olunca burdaki hemşireler siz yinede sıcak kan bulun gerekebilir sonradan dediler baya kan bulundu abim Ereğli de jandarma olunca adliyeler bile duymuş sağolsun lar herkes hazır.dua ediyorum gerek kalmasın ama böyle ihtimaller var, dua edin lütfen![]()
Valla canım şubatta kaldığımda kanıma bakılmış 11.5 çıkmış ozman dan buzamana 5 e düşmüş kanamalar yüzünden, Rabbim imtihan ediyor selametine çıkarsınÇok zor bir an hem senin hem sevdiklerin için Allah birdaha yaşatmasin. Cok yogun kanamalar yaşadın öngörmeleri gerekirdi yinede.
Kızlar ben bugün ölümlerden döndüm valla, gece 3 gibi kanamam birlikte bilincim tamamen gitti ve gözümü açtığımda annem kızım gitti diye bağırıyordu, eşim beni öldü sanmış çok kötü gün yaşadık ambulansla kanla birlikte konya ya geldik kanım nerdeyse 5 e düşmüş belki kalbim bile durabilir miş, şimdi konyada takipli olduğum hastendeyiz 8 ünite kan yapıldı, şükür kanamam durdu ama artık konyada teyzem gilde kalacaz acil bişey olursa burdan geliriz hemen diye. Rabbim birdaha yaşatmasın ama gerçekten bir dakika sonrasının garantisi yok çok korktum, kanım da 0rh- olunca burdaki hemşireler siz yinede sıcak kan bulun gerekebilir sonradan dediler baya kan bulundu abim Ereğli de jandarma olunca adliyeler bile duymuş sağolsun lar herkes hazır.dua ediyorum gerek kalmasın ama böyle ihtimaller var, dua edin lütfen![]()
Çok geçmiş olsun canım geçen konuşmuştuk daha kan değerlerine bakılıyor mu diye illa bakılıyordur diye düşünmek istiyorum çünkü hafife alınacak bişey değil Allah ım tekrar yaşatmasın şu bebeler sağlıcakla gelse zaman su gibi akıp gitse ya kan bulmanız iyi olmuş İnş gerek kalmazValla canım böyle kanamalar senin gibi gebelerde görürüz dedi nereye kadar götürürsek bizim için iyi dedi, ama bidaha bunu yaşamayım herkes çok ağladı bende çok ağladım, eşim seni öyle görünce aklımdan neler geçti dedi![]()
Çok sağol duaların için canım benimAy ay ay çok geçmiş olsun allahım beterinden korusun çok üzüldüm.hayırlısıyla sağ Salim bebeğini kucağına alırsın inşallah canım senin için çok çok dua ediyorum
kanamanın durmuş olmasına çok sevindim. Allah seni ailene bağışlamış. Bebeğini de sana sonu güzel olacak inşallah
![]()
Mercan çok güzel bı isim29+1 deyken 1500 ge di. Çarşamba kontrole gidicem bakalım ne kadar olmuş Mercan hanım. Senin bebiş kaç kilo?
Dediğin gibi kan benden gidiyormuş canım, ben bilmiyordum kanım çok düşmüş, Allah korudu da kendime geldim verilmiş sadakam varmış, annem hala ağlıyor çok zor zaman geçirdik ne yaşadım bilmiyorum yaÇok geçmiş olsun canım geçen konuşmuştuk daha kan değerlerine bakılıyor mu diye illa bakılıyordur diye düşünmek istiyorum çünkü hafife alınacak bişey değil Allah ım tekrar yaşatmasın şu bebeler sağlıcakla gelse zaman su gibi akıp gitse ya kan bulmanız iyi olmuş İnş gerek kalmaz
Aynen yemin ederim bir ömür kaygıyla geçiyor boşuna cennet annelerin ayakları altında değilAynı şeyi bende düşündüm desemah bu annelik delilik hali valla.
Kizz ne kanadın ya sen çok geçmiş olsun valla son olsun ins doğuma kadar bu yaşadıklarınizKızlar ben bugün ölümlerden döndüm valla, gece 3 gibi kanamam birlikte bilincim tamamen gitti ve gözümü açtığımda annem kızım gitti diye bağırıyordu, eşim beni öldü sanmış çok kötü gün yaşadık ambulansla kanla birlikte konya ya geldik kanım nerdeyse 5 e düşmüş belki kalbim bile durabilir miş, şimdi konyada takipli olduğum hastendeyiz 8 ünite kan yapıldı, şükür kanamam durdu ama artık konyada teyzem gilde kalacaz acil bişey olursa burdan geliriz hemen diye. Rabbim birdaha yaşatmasın ama gerçekten bir dakika sonrasının garantisi yok çok korktum, kanım da 0rh- olunca burdaki hemşireler siz yinede sıcak kan bulun gerekebilir sonradan dediler baya kan bulundu abim Ereğli de jandarma olunca adliyeler bile duymuş sağolsun lar herkes hazır.dua ediyorum gerek kalmasın ama böyle ihtimaller var, dua edin lütfen![]()
Aminnn birdaha olmaz inşValla canım şubatta kaldığımda kanıma bakılmış 11.5 çıkmış ozman dan buzamana 5 e düşmüş kanamalar yüzünden, Rabbim imtihan ediyor selametine çıkarsın![]()
Ay valla öyle oldu canım ya, son olsun bu sağlıkla kucağımıza alalımKizz ne kanadın ya sen çok geçmiş olsun valla son olsun ins doğuma kadar bu yaşadıklarıniz