• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Günaydın canlar şarj aletim bozuldu ancak gelebildim.😁
Ya doktor bana 38 haftadan önce doğar ise küvezde kalır kilosu felan önemli değil dedi korktum 🙄
Mayıs sonuna kadar benim zıppır dayanır inşallah🙏

35de doğurdu arkadaşım 1 hafta kaldı küvezde oda emme refleksi yoktu diye. Belli olmuyor aslında bebeğin durumuna göre bazen hiç gerek görmeyip direk veriyorlar miniği😍

30. Haftadan sonra 2 haftada bir çağırılıyormuş canım şu an tek düşüncem her ay 200*2 ekstra nst kan tahlilleri 🤪bir gece hastanede yattım 1000 TL ödeyip çıktım pahalı bebek bunlar 🤣
Sorma wallahi bittik biz bide en kazık seneye denk geldik 🤣🤣 ama 2 kere muayene parası ödenmiyordur bi muayene bi kontrol gibi olabilir sordun mu onu en azından ordan yırtalım 🙈

Aynen Allahtan yakın. 2 haftada bir gitmek için erken değil mi ya daha 28+2 deyim. Ben 32 den sonra falan öyle olur diye düşünmüştüm.

Sende erkenden git🤭😂

Valla her şeye geldiği gibi onlara da geliyor hem de fazlasıyla 😔

Bugün programda görmüştüm bumdan sonra doktorunuz 2 haftada bir çağırmalı diye.Kuzu ilk gebeliğimde de ilk aylarda devlete giderken de 2 haftada bir çağırıyordu doktor.Erken değil yani.34 den sonra her hafta sanırım.
Benim 28 inde göz muayenem var ona gitmişken randevu alıp buna da gidicem.

Son düzenleme:
30. Haftadan sonra 2 haftada bir çağırılıyormuş canım şu an tek düşüncem her ay 200*2 ekstra nst kan tahlilleri 🤪bir gece hastanede yattım 1000 TL ödeyip çıktım pahalı bebek bunlar 🤣
Doğum paketi ya da sigorta yaptırsaydun keşke canım. Sadece doğum için hala sigortalar var istersen araştır daha uyguna gelir belki.
Benim de paketten 6 muayene hakkım kaldı tahlil zaten sınırsız.Nst de 5 tane sanırım.

Sancı dindi kasılma oluyor ara ara.Programda yalancı kasılmalar olur bu haftadan itibaren vs diyordu ona bağladım ben de bilmiyorum.Doktorum zaten her sancıda git nst çektir diyor.Yarın da devam ederse giderim.

Kuzu ilk gebelikte oruç tutuyordum.Kontrole bir gittim dr suyun iyice azalmış bebek yeterli beslenemiyor tutma demişti.
Biz birşey olmuyor sanıyoruz ama içerde farklı olabiliyor.Inşallah sıkıntı olmaz sana bendeki gibi.
Evet kuzu normalmiş yalancı sancılar artık ara ara olurmuş banada bi yakınım dedi… oruç sondu dün bi daha tutamam artık bi de doktora gitmedim daha ona sormadan da tutmak istemiyorum son aylar olduğu için riske atmiyim
Bunu da not aldım. Bende solgarın var bi tane b12 hapı onu almayı düşünüyorum herkes memnun 🤭
Onuda yazalım bak 😄

Bencedee musait boş zamaanda düzeltsin 😍
Kimin kızı kimin erkeği var bile yazılsın görelimm şu güzel tabloyu 😍😍😍 sweetgirlcandy sweetgirlcandy
Beni de ekleyin beni de ekleyin 😍

Ay bugun cok fena uyandim, ellerm sismis, sag elim uyusuyo, bide sabah demir ilacini icinde midem bulanmaya ve soguk soguk terlemeye basladim, olmuyodu boyle bisey son bikac seferdir oluyo, gynoferon kullaniyorum demir ilaci olarak, kullanan var mi aranzda

Beni de ekleyin beni de ekleyin 😍

Ay bugun cok fena uyandim, ellerm sismis, sag elim uyusuyo, bide sabah demir ilacini icinde midem bulanmaya ve soguk soguk terlemeye basladim, olmuyodu boyle bisey son bikac seferdir oluyo, gynoferon kullaniyorum demir ilaci olarak, kullanan var mi aranzda
Benimde oluyo o terleme işi kuzu yaa normal böyle şeyler bi terliyorum sabah su gibi uyanıyorumm resmen 😂😬 desen şey etmiş gibi :D Demir ilacı zaten öyle vitamin içmekten öğk geldii

Tabiiikiii senide eklicezz ayıpsın hep bizlesin hep beraberiz hepte öyle olalım 🤗

Benimde oluyo o terleme işi kuzu yaa normal böyle şeyler bi terliyorum sabah su gibi uyanıyorumm resmen 😂😬 desen şey etmiş gibi :KK70: Demir ilacı zaten öyle vitamin içmekten öğk geldii

Tabiiikiii senide eklicezz ayıpsın hep bizlesin hep beraberiz hepte öyle olalım 🤗
Valla ya, bazen sabah altima yaptim saniyorum 🤣🤣 bacaklarm bitisik yatinca bacaklarimin icleri fln terliyo 🤣🤣🤣

Hahahahah evetttt ayy ne komik yaaa
Bide buara nasıl yatacağımıda şaşırdımm dönememeye başladım 🤭
Oo gece uyurken dönmek falan büyük sknti zrn, bide yanlislikla yere falan oturursam kalkamiyorum 🤣🤣
Ay daha bu haftalarda boyleysek napicaz kalan zamanda

• Komik
Reactions: Jou
Oo gece uyurken dönmek falan büyük sknti zrn, bide yanlislikla yere falan oturursam kalkamiyorum 🤣🤣
Ay daha bu haftalarda boyleysek napicaz kalan zamanda
Ben 30 haftadan sonra düşünemiyorum bide dönerkes kasığıma baskı vurması yokmu beni benden alıyo kalkarken hele bide ciş konusu en derin uykuda beni çiş uyandırıyorr arada sıpa baskı vuruyo geçen azdaha işiyordum altıma yatak ıslanacağıdiii😀😀😀

Back
X