• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Canım çook güzel herseyy masallahh kuzuya 😍😍😍 yüzünü bizde göremedik naptıysak 20 dk sadece yüzünü görelim diye uğraştık asla dönmedi ultrasondan giden ses dalgalarından rahatsız oluyor olabilir dedi doktor.
Normal dogum konusunda ne düşünüyorsun ben ilk baslarda sezaryen dıyordum ama yaklaştıkça düşüncelerim değişiyor normalı denemekte istiyorum 🙈 eğer sansımız iyi giderse tabii
Neden 2 haftada bir çağırdı son aya girince diye biliyordum o yüzden merak ettim
Ya bilmiyorum ki normal olsun diyorum korkuyorum sezeryandan da korkuyorum gerçi 🤭😂 ama sanırım normali deniycem🤭

Bende 32 den sonra falan olur diye bekliyordum bundan sonra 2 haftada 1 görüşelim dedi🤷🏼‍♀️

Bugün programda görmüştüm bumdan sonra doktorunuz 2 haftada bir çağırmalı diye.Kuzu ilk gebeliğimde de ilk aylarda devlete giderken de 2 haftada bir çağırıyordu doktor.Erken değil yani.34 den sonra her hafta sanırım.
Benim 28 inde göz muayenem var ona gitmişken randevu alıp buna da gidicem.
Heee o zaman normal 🤭 benim bildiğimden değil de daha erken sanıyordum

Doğum paketi ya da sigorta yaptırsaydun keşke canım. Sadece doğum için hala sigortalar var istersen araştır daha uyguna gelir belki.
Benim de paketten 6 muayene hakkım kaldı tahlil zaten sınırsız.Nst de 5 tane sanırım.
Senin yine iyi 6 tane kalmış benim 2🤦🏼‍♀️ ama sanırım sorun olmayacak bakalım hastane sahibi tanıdık yoksa nanayı yedik yani

Beni de ekleyin beni de ekleyin 😍

Ay bugun cok fena uyandim, ellerm sismis, sag elim uyusuyo, bide sabah demir ilacini icinde midem bulanmaya ve soguk soguk terlemeye basladim, olmuyodu boyle bisey son bikac seferdir oluyo, gynoferon kullaniyorum demir ilaci olarak, kullanan var mi aranzda
Amaaaan sen yok musun yaz bilgilerini de ekleyim hemen🤭

Kızlar ya doğum fotoğrafı için hani bu elde tutulan kartlar oluyo ya. Onlardan nerede bulabilirim ya da yaptırabilirim. Mesela zümra doğdu Feyza abla oldu , tarzı bişe yazacak. 😅😬🙈lütfen soruma gülmeyin ya ben gereksiz işler araştırmaya başladım galiba 🤣
İnstagramda bi sayfa bul sonra her yerde karşına çıkar 😂😂

Ben geldiiiiiim:halay:

1200 gr olmuş minik kızım 😍 suyun, plasentan, kilosu, boyu her şeyi çok iyi çok sağlıklı dedi doktorum 😊 Ama gel gelelim benim kız ellerini yüzüne kapatmış açtıramadı doktor ne yaptıysa. Çok güzel bi pozisyonda yüzü çok net çıkacak ama ellerini çekse bi dedi. Yok vurdu etti çektiremedi cadı kızın ellerini daha da kapattı 😂

Bundan sonra 2 haftada bir olacakmış kontrollerimiz🥰

Magnezyumu magosit yazar mısınız dedim @MevsimBahar ın tavsiyesiyle kabızlığa da iyi geliyor demişti tabi ki yazarım dedi ona geçiş yaptık. Kabızlık var deyince vinalac diye bir vitamin gösterdi bunun içinde probiyotik de var dedi. Bende imom kullanıyordum deyince o bitince buna başla dedi.

Doğum için de normal dedi. Ne düşünüyorsun falan dedi bende bilemiyorum ki normalde istiyorum da dedim. Bence normal deneriz olmazsa döneriz sezeryana falan dedi. Yine konuşuruz senin isteğin de önemli tabi ama bence normal falan dedi🤭

Kan ve idrar verdim bi bakalım değerlerine dedi. Kan verme korkulu rüyam orda bi abla var onu buldum yine bi o buluyor damarımı zaten 1 tane var🙈 o da elinden ameliyat olmuş ama yine de aldı kanımı yardımcı oldu Allah razı olsun 🥰

Bizden bu kadar🤗
Yaaa ben görmemişim senin yazını şimdi cevaplardan denk geldim. Sanırım bir şeylere yazarken sayfa geri mi atlıyor anlamadım bazı mesajlar önüme çıkmıyor hiç 🧐 Çok güzel maşallahhhh fıstık büyümüş her şeyin yolunda olmasına sevindim 😊😊 2 haftada bir kontrol çok güzel 😍 32 den sonra sıklaşıyor diye duymuştum kontrolleri..

Hahahahahaha ayyy niye öyle kuruyosun ki kuzu çalışıyormusun kii
Benimde gece zaten 🤦‍♀️
Benimde nefes darlığım var işte birazz
Yok calismiyorum da altima kacircm diye korkuyorum iste ne olur ne olmaz 🤣🤣
Amaaaan sen yok musun yaz bilgilerini de ekleyim hemen🤭
Yaş 30 ilk cocuk cinsiyet kız ve de yarismaya istanbuldan katiliyorum efendm 😂😂

Ya bilmiyorum ki normal olsun diyorum korkuyorum sezeryandan da korkuyorum gerçi 🤭😂 ama sanırım normali deniycem🤭

Bende 32 den sonra falan olur diye bekliyordum bundan sonra 2 haftada 1 görüşelim dedi🤷🏼‍♀️
Hakkımızda hayırlısı diyelim 😍
O zamana kadar sen 32 oluyosun ya kuzu aynı şey
Hahaha evet bizi aydınlattığın icin sağol canım 😂 hiç akılımıza gelmemesi 🤭

Yaaa ben görmemişim senin yazını şimdi cevaplardan denk geldim. Sanırım bir şeylere yazarken sayfa geri mi atlıyor anlamadım bazı mesajlar önüme çıkmıyor hiç 🧐 Çok güzel maşallahhhh fıstık büyümüş her şeyin yolunda olmasına sevindim 😊😊 2 haftada bir kontrol çok güzel 😍 32 den sonra sıklaşıyor diye duymuştum kontrolleri..
Teşekkür ederizz teyzesi 😍

Cevap yazınca son mesajlara atıyor geri dönmek lazım 🤭
Evet öyleymiş bakalım artık 2 haftada bir görcez kızçeyi😍

Yok calismiyorum da altima kacircm diye korkuyorum iste ne olur ne olmaz 🤣🤣

Yaş 30 ilk cocuk cinsiyet kız ve de yarismaya istanbuldan katiliyorum efendm 😂😂
amaaannn evdeysen kaçırrr başka yerde sıkıntı 😂😂 bide bayramda 33 haftamı ne oluyorumm ben ozaman bayramda istanbulayım içimde ped le dolaşcam ensonda😂

Back
X