2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
İntgramndan organizasyoncular vardır güvenilir ordan yazabilrisn onlara yerleride olur gidip bakma şansında var.kıyafetleri hazırlamak için sabırsızlanıyorum aklım fikrim orda şimdi bile kalkıp yapasm var ama sonra 2 ay geçmez sen bayramdan sonra hemen başlıcakmısın

Öyle yaoicam canım şuan herşeyi bayramdan sonraya atıyorum ama galiba sıkışacak biraz ev tadilatimiz da olacak daha alışveris yapmadım bebeğe onu yapacağım kendime de pek bişey almadım diyebilirim gecelik aldım ama bir tane daha almayı düşünüyorum aslında yapılacak çokta bakalım iki aya sığacak mi bence bayram sonrasında başla yaptıkça daha neler çıkacak eminim ki

Kizlar sizde de ucuncu donem utrason diye bisey varmi ?

Insallah nasip olursa pazartesi bayramda randevum var sonra 2 hafta icinde buyuk ultrason dedi doktor

Ayy bende boyle dusunuyorum ama annemler turkiyeye gidince vercem siparis insallah vakitlerini beklerler
Gerci benim daha hastane Cantam bile yook ama
Bebitoommm nasıl oldun ciktin mi hastaneden sen çantano hazırla kenar da dursun miniklerin işi belli olmaz hazırlıksız yakalanma annesi

Kizlar sizde de ucuncu donem utrason diye bisey varmi ?

Insallah nasip olursa pazartesi bayramda randevum var sonra 2 hafta icinde buyuk ultrason dedi doktor
İlk defa duyuyorum acaba detaylı ultrason gibi bişey mi canim yurtdışı olunca cihaz isimleri farklı olabilir

Hastaneden cıktınmı canım neler oldu dünn..iyi olund bebişlerinde hepsini alırsın merak etme
Kuzum hamdolsun hastaneden ciktim
Suan annemlerdeyim doktor sicakta dursunlar yatabildigin kadar yat dedi haftalari uzatmak icin cebellesiyoruz
Ntsye basladilar evde
Insallah hersey yolunda olurda
Zaten bana sonuna kadar gidemezsin ama en az 34 u bari bekle diyorlar acik acik insallah da guzel olur 5 hafta daha dayanabiliriz simdi 29+2 deyim

ev tadilati Allah kolaylık versin zor olcak senin için20snde kontrole gidicem ondan sonra baslayım.birde dolabın içinde tozlanmaması için ne yapmak lazım hurçlayıp sonramı asılsa bilemedim

Sen dikkat et tavsiyelerı uygula gerisi Rabbime kalmış inşallah hayırlısıyla 1 ay daha geçicek dogunca popişlerini ıssır acele ettikleri için

Sen dikkat et tavsiyelerı uygula gerisi Rabbime kalmış inşallah hayırlısıyla 1 ay daha geçicek dogunca popişlerini ıssır acele ettikleri için
Ah insallah teyzesi bir hayirlisiyla zamaninda dogsunlar da
Nts dinlerken kasilmalar biraz daha azaldi insallah da boyle devam ederiz

Herkese selam , kahvaltısını yapıp tokluk kan şekeri veren kimdi ? Hastanede makinasının yanlış ölçtüğünü farkeden.

Neyse ben de hastanedeyim. Açlık verdim ; kahvaltı ettim , ilk lokmamdan bir saat sonra gittim. Yok iki saat diyorlar. İki saat sonra zaten düşer bir saat diyorum.

Neyse, gebelikte birinci saat ister bazı doktorlar diyen başlarındaki kişi geldi de verebildim.

Birinci saat değil mi önlemli , ben mi yanlış biliyorum?

Ben kahvaltı yapıp 1. saat tokluk verdim, beni de aile hekimliği genelde 2.saat isterler ama seninki böyle istemiş deyince doktoruma yeniden sordum ve o da 1. saat diye yeniden söyledi. Doktorum sağlıkçılarin yarısını dogurtmustur İzmir'de yanlış bir yöntem izlediğini düşünmüyorum

O zaman seni hatırlıyorum. Sağol çabanın için
Makinan yanlış ölçüyordu değil mi?

Yok benim doktor da , evde birinci ve ikinci saat tokluğa bakıyorum dediğimde, ikinciye gerek yok demişti.

İyi ki ısrar ettim o halde. Hastane prosedür deyip geçiyor. Ben de makineyle ölçtüm tokluğu - inşallah düzgün ölçüyordur. Neyse bekliyorum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…