- 18 Ağustos 2022
- 2.667
- 3.711
- 63
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #33.641
Sizin takvim nasıl?Biz de bu ay yaptırmayı düşünüyoruz. İnşallah çok ateş yapmaz ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin takvim nasıl?Biz de bu ay yaptırmayı düşünüyoruz. İnşallah çok ateş yapmaz ya.
Biz daha bugün 6.ay asilarimizi olduk. Bir sonraki ay kontrolumuz var sanırım o zaman yapacak doktorumuzSizin takvim nasıl?
3 gün huzursuzdu kızımBiz de bu ay yaptırmayı düşünüyoruz. İnşallah çok ateş yapmaz ya.
Benim bebe 7 aylık doğdu ya. Takvim yaşı 8 ay bir hafta oldu. Aşılar takvim yaşına göre yapılıyor. Bu cumartesi çocuk doktoruna gideceğiz bakalım tekrar soracağım ona da.Sizin takvim nasıl?
Bu ay yaptırcazHanımlar bebeklerinize göz kontrolü yaptırdınız mi?
Tek aşı şeklinde mi oldunuz aşı takvimi değişti yaBiz daha bugün 6.ay asilarimizi olduk. Bir sonraki ay kontrolumuz var sanırım o zaman yapacak doktorumuz
Evet tek aşı bacaktan bir de ağızdan damlaTek aşı şeklinde mi oldunuz aşı takvimi değişti ya
İlk olarak BLW ile başladık biz de, her şeyi ağzına götüren oral dönem bebesi yavrum asla sebzeleri ağzına götürmedi, mecburen klasik yönteme geri döndük, bi kaşık onda bi kaşık bende, yedirmeye çalışıyorum, bi daha deneyim eline bi şeyler vermeyi, inşallah sonuç alırımBen ne verirsem diliyle itiyor. 7 aylık oldu 2 gün önce. Ama o refleks sapasağlam orda. Ben de eline vermeye başladım her şeyi. Fena değil. İlk öğürmeye kadar ağzına götürüyor ama ilk öğürmede bir daha yok. Her şeyi yere atıyor. Yani kendinin yemesi biraz iyi geldi bize. Bilmiyorum deniyor musunuz.
Biz de bugün olduk. Bacaktan tek bir de ağızdan. Ateş oldu muBiz daha bugün 6.ay asilarimizi olduk. Bir sonraki ay kontrolumuz var sanırım o zaman yapacak doktorumuz
Daha önce ayrı ayrı yedi mi bunlarıKızlar bugün 2 yemek kaşığı yoğurt yarım avokado ve 1 yumurta sarısını haşlayıp karıştırdım, yarısından azını sabah yedi. Kalanının üst kısmı kararmıştı. O kısımlarını alıp diğer kalanı ikindi gibi yedirdim. Bi de file emziğin içine alacak kadar muz verdim onu yedi. Akşam da 1 yemek kaşığı yulaf pişirip içine yarım elma rendeledim birkaç damla pekmez damlattım. Yarısından çoğunu yedi tabakta az kaldı biraz oyalasam hepsini bitirirdi de neyse dedim çok olmasın. Sizce bu anlattıklarım çok mu 1 gün için
Aynen tadım zamanı hepsini ayrı ayrı tattırdım. Mesela ilk gün sadece avokado, sonra daha önce denettiğim yoğurtla karıştırarak vs. Burada miktar olarak çok mu o konu kafamı karıştırıyorDaha önce ayrı ayrı yedi mi bunları
Ben de kaşıklarımızı değiştirerek veriyordum. Bugün nektarin verdim cam rendede rendelediğim, çıkardı yineverdiğimi. Onu fileye doldurdum. Öyle biraz suyunu yüzünü ekşite ekşite çıkardı.İlk olarak BLW ile başladık biz de, her şeyi ağzına götüren oral dönem bebesi yavrum asla sebzeleri ağzına götürmedi, mecburen klasik yönteme geri döndük, bi kaşık onda bi kaşık bende, yedirmeye çalışıyorum, bi daha deneyim eline bi şeyler vermeyi, inşallah sonuç alırım
aslında araya sade yogurt tercih edebilirsiniz gün içinde ögünleri dengeler sizinki biraz fazla karışım yemiş biz henüz kahvaltıyaKızlar bugün 2 yemek kaşığı yoğurt yarım avokado ve 1 yumurta sarısını haşlayıp karıştırdım, yarısından azını sabah yedi. Kalanının üst kısmı kararmıştı. O kısımlarını alıp diğer kalanı ikindi gibi yedirdim. Bi de file emziğin içine alacak kadar muz verdim onu yedi. Akşam da 1 yemek kaşığı yulaf pişirip içine yarım elma rendeledim birkaç damla pekmez damlattım. Yarısından çoğunu yedi tabakta az kaldı biraz oyalasam hepsini bitirirdi de neyse dedim çok olmasın. Sizce bu anlattıklarım çok mu 1 gün için
Eveeet ne biberon ne emzik almadı bizim yavrucağımız da, ille de meme, ağzına başka bi şey sokmuyorBen de kaşıklarımızı değiştirerek veriyordum. Bugün nektarin verdim cam rendede rendelediğim, çıkardı yineverdiğimi. Onu fileye doldurdum. Öyle biraz suyunu yüzünü ekşite ekşite çıkardı.
Sizin de dediğiniz gibi, yiyecek olduğunu anlayınca almıyor ağzına. Ne biberon ne emzik almıştı. Kaşıkla bile sütümü veremezdim. Korkutuyordu ek gıda beni hep bu yüzden. Şimdi de hiiç sevmiyorum bu süreci. İnşallah alışır, severler yemeyi.
6bucuk aylık 5te tadıma başladım yavaş yavaş çay kaşığı tatlı kaşığı falan şeklinde son 1 haftadır böyle karışımlara başladımaslında araya sade yogurt tercih edebilirsiniz gün içinde ögünleri dengeler sizinki biraz fazla karışım yemiş biz henüz kahvaltıya
başlamadık şuan kaç aylık
Olmadi sizin oldu mu?Biz de bugün olduk. Bacaktan tek bir de ağızdan. Ateş oldu mu
Ek gıda sorunu ya alerjik bebeklerde ya da memecilerde var gördüğüm kadarıyla. Hem alerjik hem memeci. Hadi bakalım neler olacakEveeet ne biberon ne emzik almadı bizim yavrucağımız da, ille de meme, ağzına başka bi şey sokmuyorinnnşallah severler yemeyi
ozaman normal yemesi6bucuk aylık 5te tadıma başladım yavaş yavaş çay kaşığı tatlı kaşığı falan şeklinde son 1 haftadır böyle karışımlara başladım