• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kendimizi bi seferlik diye teselli etmekten başka çaremiz yok napalm mecbur yaptıracagız artık 🤗ama makrome tavsiyem tabiki sen bilirsin gene ❤️
25 adet bunları yaptırdım bende aklınızda bulunsun sitesi yazıyor alt kısımda tanesi 8 tl 😊

Eklentiler

• Screenshot_20220623-185125_Instagram.webp
    Screenshot_20220623-185125_Instagram.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_20220623-185116_Instagram.webp
    Screenshot_20220623-185116_Instagram.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 82
ev tadilati Allah kolaylık versin zor olcak senin için🥴20snde kontrole gidicem ondan sonra baslayım.birde dolabın içinde tozlanmaması için ne yapmak lazım hurçlayıp sonramı asılsa bilemedim🙄
Evet canım zor olacak ama tertemiz miss gibi olacak her yer istediğim gibi inşallah ❤️ bana kalırsa askıya asacaklarini aşkı poşeti ile asabilrisin canim katlanacaj olanları da hurclarsin küçük hurclarla 😍

Cok sukur mavis ciktim hamdolsun evde dinlenmeye devam 🥹
Aynen bende netten tiklayim diyorum daha yavas yavas en azindan o hazir olsun napalim
Bol bol dinlen canim olsun yeter ki bebisler iyi olsun dilersen şimdilik hastanede yiyeceklerini vs hazirlarsin yardımcı olacak kimse varsa doğumdan sonra da kalan alışverisi yaparsın en önemlisi sağlık olsun❤️

Evet canım zor olacak ama tertemiz miss gibi olacak her yer istediğim gibi inşallah ❤️ bana kalırsa askıya asacaklarini aşkı poşeti ile asabilrisin canim katlanacaj olanları da hurclarsin küçük hurclarla 😍
Kendi evin değer tabiki kadın için önemli ❤️Askı poşedi nerde satılır ki acaba trendyola bakayım🤗

Aynen detayli ultrason gibiymis Bende ilk kez duydum aceba bana mi ozel diye supheye dustum 🥹
32.haftada oluyormus hic bilmiyorum ki kuzum
Türkiye de 19-24 haftalarda oluyor detaylı dediğimiz ama ikiz gebeliklere özgü bir durum olabilir kuzum daha sık takip gerektirdiği icin

Herkese selam , kahvaltısını yapıp tokluk kan şekeri veren kimdi ? Hastanede makinasının yanlış ölçtüğünü farkeden.

Neyse ben de hastanedeyim. Açlık verdim ; kahvaltı ettim , ilk lokmamdan bir saat sonra gittim. Yok iki saat diyorlar. İki saat sonra zaten düşer bir saat diyorum.

Neyse, gebelikte birinci saat ister bazı doktorlar diyen başlarındaki kişi geldi de verebildim.

Birinci saat değil mi önlemli , ben mi yanlış biliyorum?
Selam canım bende bir saat diye biliyordum daha önce hep öyle verdim hastaneye göre değişiklik gösteriyor olabilir mi

Benim de aynı sikayetler oluyor özellikle çok yürüyüp oturup kalkarken yaşıyorum batma gibi baskı hissi oluyor vajina da doktorumla paylaştım kontrollerini yaptı bir sorun yok bebeğin baskisindandir dedi magmezyuma devam dedi geceleri uyuyorum ama sürekli dönerken uyanıyorum ona bende çözüm bulamadım 🙈🙈
Ben magnezyum veya diğer vitaminleri 12. Haftadan beri multivitamin şeklinde alıyorum. Regenesis diye bir takviye. Belki ekstra almak için doktorla konuşmak gerekir.
Sanırım doğurunca bunların hepsini atlatacağız :) teşekkür ederim yanıt için. 🌸🌸

Ben magnezyum veya diğer vitaminleri 12. Haftadan beri multivitamin şeklinde alıyorum. Regenesis diye bir takviye. Belki ekstra almak için doktorla konuşmak gerekir.
Sanırım doğurunca bunların hepsini atlatacağız :) teşekkür ederim yanıt için. 🌸🌸
Rica ederim sağlıkla geçsin sureclerimiz inşallah, evet doktorunla görüş mutlaka bana magnezyum verirken kullan faydası olmazsa görüşelim demişti degistirecekti muhtemelenn

O zaman seni hatırlıyorum. Sağol çabanın için 🙏🏻
Makinan yanlış ölçüyordu değil mi?

Yok benim doktor da , evde birinci ve ikinci saat tokluğa bakıyorum dediğimde, ikinciye gerek yok demişti.

İyi ki ısrar ettim o halde. Hastane prosedür deyip geçiyor. Ben de makineyle ölçtüm tokluğu - inşallah düzgün ölçüyordur. Neyse bekliyorum bakalım.
Evde ölçüm yapan ben değilim ama 2.saat değeri, 1.saati sınırda olanlar için diyet mi insülin mi kararına yardımcı oluyor olabilir.
İyi ki ısrar etmişsin 2. saat tabi ki her zmn daha düşük oluyor, 1. ye bakilmazsa ve 2.saat referans aralığında normal çıksa da anlamsız ya 1. saat yüksekse??
2. saat yüksekse ver tedaviyi şeklinde maliyet düşürücü bir idari karar alınıyor sanırım hastanelerde, her tahlil para demek çünkü.

Herkese selam , kahvaltısını yapıp tokluk kan şekeri veren kimdi ? Hastanede makinasının yanlış ölçtüğünü farkeden.

Neyse ben de hastanedeyim. Açlık verdim ; kahvaltı ettim , ilk lokmamdan bir saat sonra gittim. Yok iki saat diyorlar. İki saat sonra zaten düşer bir saat diyorum.

Neyse, gebelikte birinci saat ister bazı doktorlar diyen başlarındaki kişi geldi de verebildim.

Birinci saat değil mi önlemli , ben mi yanlış biliyorum?
Benim doktorum da 2 saat demişti. Hastanede ölçtürdüğümde de 2 saat süre verdiler. Evde de ölçmek için yemekten sonra 2 saat bekliyorum.

Ben lcw den pijama takımı aldım 3-4 tane tanesi 70 tlye gelen bile oldu lohusa takımları çok pahalı ya geriye çanta hazırlamakla kıyafetleri yıkayıp ütülemek kaldı üşeniyorum ona da bilmiyorum ne zaman yapcam 🥲

Büyük beden pijama bnde düşünmedi degilim aslnda 200den asagı yok lohusalıklar gerçekten.trendyoldan bi çekim için aldım beyaz 250 tlye alt üst ıkıla sıkıla 🙄32.haftada kontrole gidicem sonra hazırlamayı düşünüyorum bnde 🤗
selamlarrr
pijama takımlarını uzun kollu mu aldınız acaba ?

Back
X