Ah kızlar lütfen dikkat edin klima altında oturmayın cereyan olan yerden oturmayın. Cereyanda oturdum sanırım yüz felci geçirdim dün. Ağrım sızım yok ama yüzümün sol tarafı uyuşuk. Bebeğe bir zararı yokmuş çok şükür. Malesef birkaç gün kortizol kullanmak zorundayım ilerlememesi için. Bana dua edin lütfen.
Teşekkür ederim inşallahhçok geçmiş olsun bir an önce hiç olmamış gibi atlatırsınız inşallah
Çok teşekkür ederim tavsiye için uygulamaya çalışacağım karabiberli içebilir miyim onu bilemedimCanım Geçmiş olsun bn hasta oldugumda ...... Bal toz zencefil karabiber ve limon karıştıralım sabah akşam birer tatlı kaşığı alalim ıhlamur nane limon Ve kuşburnu birer bardak içelim parol alabiliriz burnu açmak için okyanus suyu yada serum fizyolojik damlatalim burna cistus pastil alalim sabah öğle akşam birer defa kullanalim bunlarla geçmezse bi Kbb dr u na gidelim bakınalım....... Doktorumun önerileri buydu.hiç bi zararı olmadı günde bi bardaktan hiç bişey olmaz onlaro yapmaya mecburuz zaten ilaç kullanamıyoruz
Bnde karabiberliye acaba dedim ama macun seklinde tadını begendim bal olunca tadı fazla etkilemiyorÇok teşekkür ederim tavsiye için uygulamaya çalışacağım karabiberli içebilir miyim onu bilemedimburnumda bu aralar nefes alamıyor evet. Of yaz günü yine buluyoruz bi dertler çok saolun
Amin inşalah saolunBnde karabiberliye acaba dedim ama macun seklinde tadını begendim bal olunca tadı fazla etkilemiyorserum fizyolojik bnde cok fazla etki etmedi bebeklerinkine daha uygun oldugundan ama sen dene bakalm belki açar burnunu bi terliyoruz bi soguk yere giriyoruz yaz günüde malesef böyle ilaç kullanamadıgımz için eziyet gibi önceden içerdim bi antibiyotik bi terlerdim ertesi güne tamamdır şimdii ah ahh önemi yok ilerlemeden iyileşirsn inşallah
İkizlerimi sezeryanla doğum yaptım kasım 2019da h bugüne kadar dikişlerde ağrı sancı sızı yaşamadım. Bende 29a gircem çarşambaKızlar günaydın bu sorum ilk doğumu sezeryan olanlara sabah uyandım bir acıyla. Sanki sezeryan yerim acıyor batıyor bı tuhaf ilk defa başıma geliyor
Sezaryan fıyati ne kadar acababelli.hastanelere doğum için gidiyor Türkiye hastanesinjn cocuk yoğun bakım.unitesinin iyi olduğunu söyledi birde gittiği diğer hastanelere göre daha uygun
Ben onları da lcwden aldımBuldum gene en uyguna pijjamayla geceligi..yanlız bi emzirme atleti alcaktım oda beyaz lohusalık iç gösteriyor onun içine giymeye 180 tl yazıyordu agzım acık kaldı normal atletten tek farkı emzirme oldugumu yani..kaçarak uzaklastım
Çok çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin tez evvel atlatirsiniz inşallahAh kızlar lütfen dikkat edin klima altında oturmayın cereyan olan yerden oturmayın. Cereyanda oturdum sanırım yüz felci geçirdim dün. Ağrım sızım yok ama yüzümün sol tarafı uyuşuk. Bebeğe bir zararı yokmuş çok şükür. Malesef birkaç gün kortizol kullanmak zorundayım ilerlememesi için. Bana dua edin lütfen.
Ben onları da lcwden aldım
Amiin sağolunÇok çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin tez evvel atlatirsiniz inşallah
Bu da güzelmişBunu aldım bnde ordan
Çok güzel hisler gerçektenGünaydın kızlar 28+6 olduk bugün ha gayret vakit geçiyor.
Dün ilk kez bu kadar uzun süreli hareketler hissettim. Resmen göbeğimin dalgalandığı kıyafetimden gözüküyordu eşim de şoke oldu, hatta biraz korktu galiba
Bebek yer mi değiştiriyordu nedir
Şükürler olsun çok güzel bir his insan sürekli hareket etse keşke diyor. Doktor kontrolüm İçin son 3 gün çok özledim bebeğimi
Bende de gece yatarken ağrılar kasılmalar hissediyorum. Benim de 2 gün sonra randevum var doktora sorucam, büyük ihtimalle normal dicek ama aklımda kalmasın soru işareti.Geceleri bebek ters mi dönüyordur nedir sancılanıyorum.dün ters hareket yaparak kalktım yataktan nefesim kesildi çığlık atacaktım resmen. Mide bulantısı kazıntısı olmadı hiç ama son atlarım çok zor geçiyor
doğum hediyeliği yaptırmayı düşünmüyorum ama kapı süsü istiyorum, keçe ve taş modeller var karar veremedim hangisini yaptırsam diye, kızımınkini zamanında instagramdan birine yaptırmıştım adını unuttum şimdi ama keçe kapı süsü yazınca çıkar byük ihtimalle seçenekler, keçeden bir model, şimdi kokulu taşlar da modern duruyor haksızlık olmasın diye aynı model mi seçcem yoksa zaten cinsiyetleri farklı diye direk taş mı seçsem karar veremedimHerkese merhaba, kızlar aranızda kapı süsü ve doğum hediyeliği yaptıran oldu mu acaba
doğum hediyeliği yaptırmayı düşünmüyorum ama kapı süsü istiyorum, keçe ve taş modeller var karar veremedim hangisini yaptırsam diye, kızımınkini zamanında instagramdan birine yaptırmıştım adını unuttum şimdi ama keçe kapı süsü yazınca çıkar byük ihtimalle seçenekler, keçeden bir model, şimdi kokulu taşlar da modern duruyor haksızlık olmasın diye aynı model mi seçcem yoksa zaten cinsiyetleri farklı diye direk taş mı seçsem karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?