2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
çok geçmiş olsun bir an önce hiç olmamış gibi atlatırsınız inşallah

Çok teşekkür ederim tavsiye için uygulamaya çalışacağım karabiberli içebilir miyim onu bilemedim burnumda bu aralar nefes alamıyor evet. Of yaz günü yine buluyoruz bi dertler çok saolun

Çok teşekkür ederim tavsiye için uygulamaya çalışacağım karabiberli içebilir miyim onu bilemedim burnumda bu aralar nefes alamıyor evet. Of yaz günü yine buluyoruz bi dertler çok saolun
Bnde karabiberliye acaba dedim ama macun seklinde tadını begendim bal olunca tadı fazla etkilemiyorserum fizyolojik bnde cok fazla etki etmedi bebeklerinkine daha uygun oldugundan ama sen dene bakalm belki açar burnunu bi terliyoruz bi soguk yere giriyoruz yaz günüde malesef böyle ilaç kullanamadıgımz için eziyet gibi önceden içerdim bi antibiyotik bi terlerdim ertesi güne tamamdır şimdii ah ahhönemi yok ilerlemeden iyileşirsn inşallah

Amin inşalah saolun zaten bugün başladı bende ilerlemeden önlem alayım dedim inş başarılı olurum

Ç
Kızlar günaydın bu sorum ilk doğumu sezeryan olanlara sabah uyandım bir acıyla. Sanki sezeryan yerim acıyor batıyor bı tuhaf ilk defa başıma geliyor
İkizlerimi sezeryanla doğum yaptım kasım 2019da h bugüne kadar dikişlerde ağrı sancı sızı yaşamadım. Bende 29a gircem çarşamba

Ben onları da lcwden aldım

Çok çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin tez evvel atlatirsiniz inşallah

Günaydın kızlar 28+6 olduk bugün ha gayret vakit geçiyor.

Dün ilk kez bu kadar uzun süreli hareketler hissettim. Resmen göbeğimin dalgalandığı kıyafetimden gözüküyordu eşim de şoke oldu, hatta biraz korktu galiba
Bebek yer mi değiştiriyordu nedir

Şükürler olsun çok güzel bir his insan sürekli hareket etse keşke diyor. Doktor kontrolüm İçin son 3 gün çok özledim bebeğimi

Geceleri bebek ters mi dönüyordur nedir sancılanıyorum.dün ters hareket yaparak kalktım yataktan nefesim kesildi çığlık atacaktım resmen. Mide bulantısı kazıntısı olmadı hiç ama son atlarım çok zor geçiyor

Çok güzel hisler gerçekten kesin özleriz bu zamanları bazen o kadar arkarkaya sert tekmeler hareketlenmeler oluyo ki kasılmaya sebep olabiliyor bende. O zmn da ben korkuyorum pozisyon değiştirmek durumunda kalıyorum. Çocuk da haklı ben sürekli yatınca o da parti veriyor, keyif onun valla..

Bende de gece yatarken ağrılar kasılmalar hissediyorum. Benim de 2 gün sonra randevum var doktora sorucam, büyük ihtimalle normal dicek ama aklımda kalmasın soru işareti.

Günaydın herkese. Bir kaç şey sormak istiyorum sizlere
Vajina ve çevresinde uyuşma vb şikayetler yaşayan var mı? Özellikle ayağı kalkınca daha yoğun hissediyorum. Doğuruyorum sandım meğerse alakası yokmuş :) 2 gün önce sırf bu yüzden ilk nst mi oldum her şey normaldi.
Doktorum idrar yolu enfeksiyonundan olması normal olabilir ya da bebeğin baskı yapması da olabilir diye bilgi verdi lakin geçmiyor. Bunu yaşayan ve çözüm bulan var mı?
Geceleri uyumak için ne yapıyorsunuz birde? Her gece uyumak konusunda çektiğim sıkıntı insanı yoruyor :) karnımı nereye koysam olmuyor. Acaba bitki çayları vs kullanıp rahat uyuyanlarınız var mı?
Son sorum; şu iç zıbından kaç tane almak gerek?

Herkese merhaba, kızlar aranızda kapı süsü ve doğum hediyeliği yaptıran oldu mu acaba
doğum hediyeliği yaptırmayı düşünmüyorum ama kapı süsü istiyorum, keçe ve taş modeller var karar veremedim hangisini yaptırsam diye, kızımınkini zamanında instagramdan birine yaptırmıştım adını unuttum şimdi ama keçe kapı süsü yazınca çıkar byük ihtimalle seçenekler, keçeden bir model, şimdi kokulu taşlar da modern duruyor haksızlık olmasın diye aynı model mi seçcem yoksa zaten cinsiyetleri farklı diye direk taş mı seçsem karar veremedim

Ben doğum hediyeliği az miktarda yaptıracağım 20 tanr falan maksimum, kendi ailem ve yakın çevrem için anı olarak kalsın diye. Gökkuşağı şeklinde olan makrome anahtarlık ve kapı süsü düşünüyorum ama o kadar çok yapan yer var ki hangisi iyidir bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…