• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Günaydın herkese. Bir kaç şey sormak istiyorum sizlere 🌸
Vajina ve çevresinde uyuşma vb şikayetler yaşayan var mı? Özellikle ayağı kalkınca daha yoğun hissediyorum. Doğuruyorum sandım meğerse alakası yokmuş :) 2 gün önce sırf bu yüzden ilk nst mi oldum her şey normaldi.
Doktorum idrar yolu enfeksiyonundan olması normal olabilir ya da bebeğin baskı yapması da olabilir diye bilgi verdi lakin geçmiyor. Bunu yaşayan ve çözüm bulan var mı?
Geceleri uyumak için ne yapıyorsunuz birde? Her gece uyumak konusunda çektiğim sıkıntı insanı yoruyor :) karnımı nereye koysam olmuyor. Acaba bitki çayları vs kullanıp rahat uyuyanlarınız var mı?
Son sorum; şu iç zıbından kaç tane almak gerek?
Merhaba günaydın🦋 vallahi benim vajina içbacak çatı kemiği ne varsa ağrıyor bazen artıyor bazen azalıyor bazen geçiyor ağrı seviyesi. çok şükür sıkıntı yokmuş rahim boyunda vs. bebeğimin pozisyonu genellikle yandı artık baş geliş dönmüş onun vermiş olduğu ağrı olabilir gibi bir sey dedi doktor, 30lu haftalardan sonra az az ağrılar artabilir kişiye göre değişir dedi. Zaten devam eden istirahat sürecim var belki hareketsizlik de tetikliyordur benimkini. Ben parol içiuorum maalesef 2 günde 1 tane gibi

Selam canım katinaizmir katinaizmir kültürde üreme gözükmedi ama enfeksiyonum devam ediyormuş 🤦🏼‍♀️ bu sefer lattawin diye bir fitil verdi doktorum kullanmışmıydın acaba
Merhaba fitili kullandığınız mı? Kaçıncı gününüz? Bu fitili kullanmaya başlayalı 3 gün oldu. Akışkan olan akıntım 2. fitilde peynir kesiği ve 3. gün olan bugün kanlı peynir kesiği şeklinde geliyor. Reglime 4 gün var. En fazla 2 gün farklılık olur genelde.

Merhaba günaydın🦋 vallahi benim vajina içbacak çatı kemiği ne varsa ağrıyor bazen artıyor bazen azalıyor bazen geçiyor ağrı seviyesi. çok şükür sıkıntı yokmuş rahim boyunda vs. bebeğimin pozisyonu genellikle yandı artık baş geliş dönmüş onun vermiş olduğu ağrı olabilir gibi bir sey dedi doktor, 30lu haftalardan sonra az az ağrılar artabilir kişiye göre değişir dedi. Zaten devam eden istirahat sürecim var belki hareketsizlik de tetikliyordur benimkini. Ben parol içiuorum maalesef 2 günde 1 tane gibi
Herhalde bebek büyüdükçe sinirlere baskı yapıyor bilemiyorum ki. Bir çok hamilelik ağrıları gibi bununda çözümü doğurmak sanırım. Teşekkür ederim geri dönüş için 🤰

Herkese merhaba, kızlar aranızda kapı süsü ve doğum hediyeliği yaptıran oldu mu acaba
Hediyelik değil de çikolata düşünüyorum. Kapı süsü olarak da bunu düşünüyorum. Aslında makrome olanları da beğeniyorum, onu kendim de yapabilirim elimde malzeme var ama eksik, karar vermem gerekiyor önce 😜ikizler burcu olmak bazen çok zor

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-05-11-47-33-187_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2022-07-05-11-47-33-187_com.instagram.android.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_2022-07-05-11-46-06-997_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2022-07-05-11-46-06-997_com.instagram.android.webp
    34 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_2022-07-05-11-55-42-830_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2022-07-05-11-55-42-830_com.instagram.android.webp
    64,1 KB · Görüntüleme: 78
Hediyelik değil de çikolata düşünüyorum. Kapı süsü olarak da bunu düşünüyorum. Aslında makrome olanları da beğeniyorum, onu kendim de yapabilirim elimde malzeme var ama eksik, karar vermem gerekiyor önce 😜ikizler burcu olmak bazen çok zor
Bende hediyelik az düşünüyorum 20 tane falan maksimum, çikolata da alırız:) makrome olanlardan istiyorum bende çok hoşuma gidiyor 🌸

Günaydın herkese. Bir kaç şey sormak istiyorum sizlere 🌸
Vajina ve çevresinde uyuşma vb şikayetler yaşayan var mı? Özellikle ayağı kalkınca daha yoğun hissediyorum. Doğuruyorum sandım meğerse alakası yokmuş :) 2 gün önce sırf bu yüzden ilk nst mi oldum her şey normaldi.
Doktorum idrar yolu enfeksiyonundan olması normal olabilir ya da bebeğin baskı yapması da olabilir diye bilgi verdi lakin geçmiyor. Bunu yaşayan ve çözüm bulan var mı?
Geceleri uyumak için ne yapıyorsunuz birde? Her gece uyumak konusunda çektiğim sıkıntı insanı yoruyor :) karnımı nereye koysam olmuyor. Acaba bitki çayları vs kullanıp rahat uyuyanlarınız var mı?
Son sorum; şu iç zıbından kaç tane almak gerek?
Benim de aynı sikayetler oluyor özellikle çok yürüyüp oturup kalkarken yaşıyorum batma gibi baskı hissi oluyor vajina da doktorumla paylaştım kontrollerini yaptı bir sorun yok bebeğin baskisindandir dedi magmezyuma devam dedi geceleri uyuyorum ama sürekli dönerken uyanıyorum ona bende çözüm bulamadım 🙈🙈

Yaklasik bir aydır görmüyorum benim de cuma günü kontrolüm sabırsızlıkla o günü bekliyorum 🙈❤️ maşallah sağlıkla gelsin inşallah minik 🥰
Doktor ısrarla 32 haftada gel dedi sanırım daha sonra kontroller sıklaşıyor
Yaaaa çok güzel bence bu modellerden düşünüyorum nerden yaptıryosun canim🙂
Nişan düğün organizasyonumu yaptırdıgım bi yer vardı bulundugum şehirde ordan yaptırıyorum canım trendyoldada var ordan sipariş vercektim sonradan vazgeçtim.kargodan korktum 🥴

Doktor ısrarla 32 haftada gel dedi sanırım daha sonra kontroller sıklaşıyor

Nişan düğün organizasyonumu yaptırdıgım bi yer vardı bulundugum şehirde ordan yaptırıyorum canım trendyoldada var ordan sipariş vercektim sonradan vazgeçtim.kargodan korktum 🥴
Yaaa evet siklasacak galiba benim ikinci olmasına rağmen unuttum böyle şeyleri valla nst de 35 den sonra mi basliyordu 🙈
Aaa çok iyiymiş bildiğin yerden yaptırmak daha güzel bende bulunduğum ilçe de tasarımcılara bakayım diyorum kargodan dolayı bı sikinti olursa bilindik yer en azından diye resmen 7 aylık olduk kaldı 2 ayımız 😍😍

Back
X