Merhaba günaydınGünaydın herkese. Bir kaç şey sormak istiyorum sizlere
Vajina ve çevresinde uyuşma vb şikayetler yaşayan var mı? Özellikle ayağı kalkınca daha yoğun hissediyorum. Doğuruyorum sandım meğerse alakası yokmuş :) 2 gün önce sırf bu yüzden ilk nst mi oldum her şey normaldi.
Doktorum idrar yolu enfeksiyonundan olması normal olabilir ya da bebeğin baskı yapması da olabilir diye bilgi verdi lakin geçmiyor. Bunu yaşayan ve çözüm bulan var mı?
Geceleri uyumak için ne yapıyorsunuz birde? Her gece uyumak konusunda çektiğim sıkıntı insanı yoruyor :) karnımı nereye koysam olmuyor. Acaba bitki çayları vs kullanıp rahat uyuyanlarınız var mı?
Son sorum; şu iç zıbından kaç tane almak gerek?
Merhaba fitili kullandığınız mı? Kaçıncı gününüz? Bu fitili kullanmaya başlayalı 3 gün oldu. Akışkan olan akıntım 2. fitilde peynir kesiği ve 3. gün olan bugün kanlı peynir kesiği şeklinde geliyor. Reglime 4 gün var. En fazla 2 gün farklılık olur genelde.Selam canımkatinaizmir kültürde üreme gözükmedi ama enfeksiyonum devam ediyormuş bu sefer lattawin diye bir fitil verdi doktorum kullanmışmıydın acaba
Herhalde bebek büyüdükçe sinirlere baskı yapıyor bilemiyorum ki. Bir çok hamilelik ağrıları gibi bununda çözümü doğurmak sanırım. Teşekkür ederim geri dönüş içinMerhaba günaydınvallahi benim vajina içbacak çatı kemiği ne varsa ağrıyor bazen artıyor bazen azalıyor bazen geçiyor ağrı seviyesi. çok şükür sıkıntı yokmuş rahim boyunda vs. bebeğimin pozisyonu genellikle yandı artık baş geliş dönmüş onun vermiş olduğu ağrı olabilir gibi bir sey dedi doktor, 30lu haftalardan sonra az az ağrılar artabilir kişiye göre değişir dedi. Zaten devam eden istirahat sürecim var belki hareketsizlik de tetikliyordur benimkini. Ben parol içiuorum maalesef 2 günde 1 tane gibi
Hediyelik değil de çikolata düşünüyorum. Kapı süsü olarak da bunu düşünüyorum. Aslında makrome olanları da beğeniyorum, onu kendim de yapabilirim elimde malzeme var ama eksik, karar vermem gerekiyor önceHerkese merhaba, kızlar aranızda kapı süsü ve doğum hediyeliği yaptıran oldu mu acaba
Merhabaa,açacak seklinde hediyelik yaptırıyoruum birde kapı süsüm buHerkese merhaba, kızlar aranızda kapı süsü ve doğum hediyeliği yaptıran oldu mu acaba
Bende hediyelik az düşünüyorum 20 tane falan maksimum, çikolata da alırız:) makrome olanlardan istiyorum bende çok hoşuma gidiyorHediyelik değil de çikolata düşünüyorum. Kapı süsü olarak da bunu düşünüyorum. Aslında makrome olanları da beğeniyorum, onu kendim de yapabilirim elimde malzeme var ama eksik, karar vermem gerekiyor önceikizler burcu olmak bazen çok zor
Yaaa ne kadar güzel, sağlıkla güzel günlerde kullansın inşallahMerhabaa,açacak seklinde hediyelik yaptırıyoruum birde kapı süsüm buçikolatada kaldı birtek
Bende hediyelik az düşünüyorum 20 tane falan maksimum, çikolata da alırız:) makrome olanlardan istiyorum bende çok hoşuma gidi
Çikolata araştırmasına hiç girmedim, belki onu buradan sevdiğimiz yerden yaptırırız, İnternete güvenemiyorum pek bayat vs olursa diyeÇikola için güvenilir bi site varmı önerebilecegin
Bebişin odası varsa makrome yaptırabilirsin odasında makrome daha hoş durur.Yaaa ne kadar güzel, sağlıkla güzel günlerde kullansın inşallahbende makrome düşünüyorum hem hediyelik hem de kapı süsü ama emin de değilim
Evet ayrı odası var, gerçi makrome de moda oldu ya lohusa takımı gibi piyasa çok tuhaf :))Bebişin odası varsa makrome yaptırabilirsin odasında makrome daha hoş durur.
Ne kadar diyorlar ücretine pekiEvet ayrı odası var, gerçi makrome de moda oldu ya lohusa takımı gibi piyasa çok tuhaf :))
200den başlıyor 250-280 gidiyor, makrome anahtarlık da tanesi 11-12den başlıyormuşNe kadar diyorlar ücretine peki
Kendimizi bi seferlik diye teselli etmekten başka çaremiz yok napalm mecbur yaptıracagız artık200den başlıyor 250-280 gidiyor, makrome anahtarlık da tanesi 11-12den başlıyormuş
Benim vardı , gayet iyiyiz Allah şükür olsun, bebişim uzun boylu ve tombik görünüyorGünaydın anniskolar kimlerin kontrolleri var bakalım
Yaklasik bir aydır görmüyorum benim de cuma günü kontrolüm sabırsızlıkla o günü bekliyorumBenim vardı , gayet iyiyiz Allah şükür olsun, bebişim uzun boylu ve tombik görünüyorsizlerin nasıl
Yaaaa çok güzel bence bu modellerden düşünüyorum nerden yaptıryosun canimMerhabaa,açacak seklinde hediyelik yaptırıyoruum birde kapı süsüm buçikolatada kaldı birtek
Benim de aynı sikayetler oluyor özellikle çok yürüyüp oturup kalkarken yaşıyorum batma gibi baskı hissi oluyor vajina da doktorumla paylaştım kontrollerini yaptı bir sorun yok bebeğin baskisindandir dedi magmezyuma devam dedi geceleri uyuyorum ama sürekli dönerken uyanıyorum ona bende çözüm bulamadımGünaydın herkese. Bir kaç şey sormak istiyorum sizlere
Vajina ve çevresinde uyuşma vb şikayetler yaşayan var mı? Özellikle ayağı kalkınca daha yoğun hissediyorum. Doğuruyorum sandım meğerse alakası yokmuş :) 2 gün önce sırf bu yüzden ilk nst mi oldum her şey normaldi.
Doktorum idrar yolu enfeksiyonundan olması normal olabilir ya da bebeğin baskı yapması da olabilir diye bilgi verdi lakin geçmiyor. Bunu yaşayan ve çözüm bulan var mı?
Geceleri uyumak için ne yapıyorsunuz birde? Her gece uyumak konusunda çektiğim sıkıntı insanı yoruyor :) karnımı nereye koysam olmuyor. Acaba bitki çayları vs kullanıp rahat uyuyanlarınız var mı?
Son sorum; şu iç zıbından kaç tane almak gerek?
Doktor ısrarla 32 haftada gel dedi sanırım daha sonra kontroller sıklaşıyorYaklasik bir aydır görmüyorum benim de cuma günü kontrolüm sabırsızlıkla o günü bekliyorummaşallah sağlıkla gelsin inşallah minik
Nişan düğün organizasyonumu yaptırdıgım bi yer vardı bulundugum şehirde ordan yaptırıyorum canım trendyoldada var ordan sipariş vercektim sonradan vazgeçtim.kargodan korktumYaaaa çok güzel bence bu modellerden düşünüyorum nerden yaptıryosun canim
Yaaa evet siklasacak galiba benim ikinci olmasına rağmen unuttum böyle şeyleri valla nst de 35 den sonra mi basliyorduDoktor ısrarla 32 haftada gel dedi sanırım daha sonra kontroller sıklaşıyor
Nişan düğün organizasyonumu yaptırdıgım bi yer vardı bulundugum şehirde ordan yaptırıyorum canım trendyoldada var ordan sipariş vercektim sonradan vazgeçtim.kargodan korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?