- 26 Eylül 2018
- 380
- 882
- 103
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #14.641
Bana çok iyi geldi yaralarımı sardıKızlar gümüş kapak kullanan var mı alsam mı karar veremedim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana çok iyi geldi yaralarımı sardıKızlar gümüş kapak kullanan var mı alsam mı karar veremedim![]()
Doğumda gelecek nasip olursa canım. Çok iyi geldi valla ne sırt agrım ne bel agrımNe güzel canım eşinle vakit geçirmişsin 4 gün de olsa. Ne zaman gelecek bir daha? Allah kavuştursun inşallah en kısa zamanda kuzum
Allah kavuştursun canım benimDoğumda gelecek nasip olursa canım. Çok iyi geldi valla ne sırt agrım ne bel agrımbenim agrılar sızılar başlar bende benden çekeceginiz var
çok sagol canım benim Allah razı olsun
Ben de baget yüzük isteyiverdim vallaCanım biz dogum günü, evlilik yıldönümü böyle kutlamalar yapmayız pek. 16 senede nadiren bu günlerde hediye almıştır eşim.
Ama doğum yapacağım zaman, b.k gururlu olduğum halde, dedim ki doğum hediyesi istiyorum.Adam şoklandı.
İstediğim maddi bi şeyden ziyade, bi hatıra. Ne istiyorsun dedi. Düşündüm, zümrüt yüzük dedim. Aldı.Kızım evlenirken ona vermeyi düşünüyorum
Sen çıtlattın. Şimdi kendi haline bırak. Bi düşünsün, taşınsın. Bir süre sonra tekrar hatırlatırsın. O sırada kendin düşün ne istiyorsun. Hediye fikrine böyle tepki veren birinden düşünüp ince bi hediye alması gibi bi fazla beklentiye girme. Yönlendir, talep et, ins elde et![]()
İsteyelim kız. !Ben de baget yüzük isteyiverdim valla![]()
Ayyy ben çok severim kutlamayı da eşim sevmiyor pek böyle şeyleri çok gereksiz görüyor bana hiç öyle gelmiyor yaCanım biz dogum günü, evlilik yıldönümü böyle kutlamalar yapmayız pek. 16 senede nadiren bu günlerde hediye almıştır eşim.
Ama doğum yapacağım zaman, b.k gururlu olduğum halde, dedim ki doğum hediyesi istiyorum.Adam şoklandı.
İstediğim maddi bi şeyden ziyade, bi hatıra. Ne istiyorsun dedi. Düşündüm, zümrüt yüzük dedim. Aldı.Kızım evlenirken ona vermeyi düşünüyorum
Sen çıtlattın. Şimdi kendi haline bırak. Bi düşünsün, taşınsın. Bir süre sonra tekrar hatırlatırsın. O sırada kendin düşün ne istiyorsun. Hediye fikrine böyle tepki veren birinden düşünüp ince bi hediye alması gibi bi fazla beklentiye girme. Yönlendir, talep et, ins elde et![]()
Ay hayır dün biraz az hareket ediyordu cimcime ama hiç saymadım hareketleriKızlar selam hareket saymaya başladınız mı?
Benim ki ben teklif etmeden daha hamilelik haberini alır almaz gel telefonumu yenileyelim dediBen de baget yüzük isteyiverdim valla![]()
Aynı bizim ASM de, peçete yok, tuvalet alaturka paçalarıma kadar ıslanıyorum. Kadınlar tuvaletindeki kadın çıkmak bilmedi bildiğin sabahın köründe sağlık ocağına hacet gidermeye gelmiş! Engelli tuvaleti kilitli. Erkekler tuvaletine gireyim dedim kilitlenmiyor. Hizmetli sağolsun kapıda bekledi öyle yapabildim bir de kap yok kahve bardağına işe oradan incecik tüpe aktar idrarını...Benim ASM ye her gidişim zaten bana dert oluyor, bugün şikayet ettim yine her yere, ben usakliyim en ücra köyündeki asmleri bile hastane gibi tertipli düzenli, burası İstanbul'un göbeğinde bilmem kaçıncı dünya ülkesinde yaşıyoruz sanki, idrar verilecek ama tuvalette ampul yok, su yok, kapı kapanmıyor, millet kapıyı tutmak için kapının arkasına çişini yapmış, bildiğiniz göl olmuş, eve gelince kapıda çıkardım üstümde basimda ne varsa duşa girdim böyle pislik olabilir mi, hizmetli oranın sahibi ağası sanki elinde kahve öyle salınıyor, bari dedim diğer tuvaleti aç yok orası arızalı diyor personel tuvaleti kendilerine gelince arızalı değil, ayrıca açık olan da zaten malum.yani başta anlattigim gibi. Sinir oluyorum ya sanki ceplerinden yapacaklar bu işleri. Millette konuşuyor hep böyle bilmem ne, e dedim içinizden üç beş şikayet eden olsa zaten bı kontrol edilirdi, böyle devam edin kimse ugrasmasin dedim... Yaşlı teyzeler gibi herşeye karıştım bugün![]()
Canım çok geçmiş olsun, ben de aynı durumdayım 29. hafta 1200 gr 2 hafta geride. 4 litre su içmen lazım protein ağırlıklı beslen ve strese girme iş yapma dinlen sadece. Dualarım seninleBen dualarınızı istiyorum kızlar, kendi doktoruma gittim bugün bebeğin suyu öncekine oranla azalmış, iki hafta gerideymis ve hareketleri azalmis diye perinotologa acil şekilde yönlendirdi. Perinatolog da aynılarını söyledi. İki günde bir kontrole gideceğim, bulunduğum yerde kuvezi olan bir hastane olmadığı için şehir merkezinde bir hastaneye yatirabilirlermis takip edebilmek ve ani mudahele edebilmek için. Kendi doktorum kilosunu 1200gr ölçtü, perinatolog 1040 Gr ölçtü, 29 haftalık şuan.
Ben dün çarpıntıdan ziyade akciğerlerimi hissettim, sanki nefes alıyorum ama nefesim yetmiyor akciğerlerime dolmuyor gibi bir his.Kızlarr çarpıntı yaşayanız var mı?
Son günlerde daha sık yaşıyorum. Bebeğim baş aşağıydı şimdi makat geliş olmuş bu etkiler mi bilemedim![]()
Yani ne diyeyim, benim göbeğim küçük çünkü bebeğim küçük, geriden geliyor. O göbek kilodan dolayı büyümüyor bebeğiniz sağlıklı olduğu için büyüyor.Günaydın,
Dün pilates dersinde bir hatun vardı 33.haftalık. Göbeği benimkinden küçüktü. Bi daha onla derse girmek istemiyorum![]()
Yani ne diyeyim, benim göbeğim küçük çünkü bebeğim küçük, geriden geliyor. O göbek kilodan dolayı büyümüyor bebeğiniz sağlıklı olduğu için büyüyor.
Demirin düşük olabilir mi? Demir ilacına çok geç başladım ozamana kadar kafam kalkmıyordu ilaca başladım kendime geldimKızlar günaydınn
Bebişin tekmeleri ile doğdu güneşimbende son bir haftadır özellikle sabahları olan ani gelen bir halsizleşme var, böyle bir şeyler atıştırıp uzanınca dağılıyor ama hiç halim kalmıyor sanki omuzlarımdan biri bastırıyor gibi hissediyorum. Şeker yüklemeye gerek duymamıştı doktorum, acaba şeker mi ya da gebelikte olur mu ne dersiniz?
Gümüş kapak candır <3Kızlar gümüş kapak kullanan var mı alsam mı karar veremedim![]()
İnşallah canım benim inşallahDoğumda gelecek nasip olursa canım. Çok iyi geldi valla ne sırt agrım ne bel agrımbenim agrılar sızılar başlar bende benden çekeceginiz var
çok sagol canım benim Allah razı olsun
Kızmadım sadece üzülmemeniz gereken şeylere üzülmeyin, bebeğiniz sağlıklı olsun gerisi hiç de önemli değil stres yapmayın kendinize.Senin durumunu biliyorum maalesef. Onun bebeğinin kilosu haftasıyla uyumlu hatta söylediğine göre normal doğum olursa 3800 gram tahmin ediliyor kilosu.
Ya zaten şaka yapıyorum kiloma bu sıralar takıyorum ama tabiiki önemli olan sadece bebeğin sağlığı. Kızma![]()
Bebişin sağlıklı olmasına çok sevindim çok şükür canımGünaydın kızlar
Bugün kontrol günümüzdü. Tartıda +2 kilo alarak 11.7 kilo ile 32. Haftaya doğru gidiyorum3 hafta da 2 kilo almayı başaran vücudumu tebrik ediyorum
doktor kesinlikle çubuk kraker bile yeme paketli gıda tuzlu zeytin peynir havuç ve patates yeme dedi. Kontrollerimi haftalık olarak takip edeceğini söyledi. Geçen hafta ki atraksiyondan sonra seni her hafta görmem lazım yoksa duramam diyor
birde 24 saatte 10 hareket takip et eğer hareket yoksa mutlaka ara dedi. Ama bebekte herhangi bir sorun yok çok şükür o da 1 hafta da 100 gr kadar alıp 1600 küsür olmuş çok şükür
![]()
Karbonhidrat tam tahıl çavdar vsde olsa yükseltir kan şekerini bence sabah 2-3 dilim ekmek yerine 1 dilim ekmek 3-4 adet ceviz yiyip deneyin derim bir de 1 yumurta yetişkin için az gibi hele ki bebeişler şu anda tam büyüme döneminde kilo alıyorlar yiyebiliyorsanız 2 yumurta yiyin şekeriniz de iyi yönde etkilenirAra öğünümde süt ve badem fındık deneyeceğim bakalım nasıl çıkacak ama o ekmek bir dilim de olsa çavdarlı tam tahıllı onlar da beni yükseltiyor onu anladım. Sende de mi gebelik şekeri çıktı canım?
Ayy ne değişik rüya imiş çekmeceden hazır vermeleriRüyamda bir emziriyordum kızlar şakır şakır tutturucam diye uğraştım biraz ama gülücükler saçıyorduilginç olan dogurmadim hastanede bı çekmeceden çıkarıp verdiler
ama o kokuyu hissettim resmen
![]()
Çok teşekkür ederim evet gece ve sabah 1 dilim ekmek yiyince yükselmedi o yüzden dilimi 1e düşürdümKarbonhidrat tam tahıl çavdar vsde olsa yükseltir kan şekerini bence sabah 2-3 dilim ekmek yerine 1 dilim ekmek 3-4 adet ceviz yiyip deneyin derim bir de 1 yumurta yetişkin için az gibi hele ki bebeişler şu anda tam büyüme döneminde kilo alıyorlar yiyebiliyorsanız 2 yumurta yiyin şekeriniz de iyi yönde etkilenir
Ben oğlumda da hiç pijama ile yatmadım evde max 3 günYeni doğum yapan arkadaşıma gittim 15 günlüktü bebeği normal giyimine geçmiş dedim sen lohusa değil misin seni yatakta süslü pijamalarla bulmayı bekliyordum ama ohoo çoktan ayaklanmış
İki çocuklu lohusa olunmuyor dedi biraz kalbim kırıldıOyüzden iyi yapmışsın bacım neyle rahat ediyorsan onu giyersin
Çok üzüldüm şu anYa kızlar ben 2 arkadaşımla aynı zamanda hamile kaldım. Bir arkadaşım maalesef 25.haftasında üzüntü stresten erken doğum yaptı ve bebeği 3 gün sonra vefat etti. Bugün öğrendim ki diğer arkadaşım da doğum yapmış yüksek tansiyondan dolayı bebek iyiymiş ama 2 ay küvözde kalacakmış.
Psikolojik olarak iyice gitti benim kafa sanki her an ben de doğuracakmışım gibi hissediyorum. Haftaya alışverişe çıkacaktım annemlerle vazgeçtim internetten her şeyi aldım![]()