2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Youtubede videolarına baktımda kendim bugün ip alıp deneyecegim becerebilirsem kart bastırırım

Benim doktorum da 2 saat demişti. Hastanede ölçtürdüğümde de 2 saat süre verdiler. Evde de ölçmek için yemekten sonra 2 saat bekliyorum.
Demek ki doktordan doktora bile fark var. Ben hep birinci saat ölçüyorum. Doktor kendi ölçtüklerime iyi dedi , hep bir saat ölçtürüyordu.

Sağol cevabın için yazacaktım, çabanın için diye bi şey çıkmış mantığını şimdi anladım ikinci saatin.

Youtubede videolarına baktımda kendim bugün ip alıp deneyecegim becerebilirsem kart bastırırım
Bende başta kendim yapmayı planlamıştım canım sonra dedim beceremicem sanırım biraz uğraştırıcı vazgeçtim Kapı süsünü kendim yaptım zaten buda hazır olsun dedim Yapabilirsen yap valla canım zaten çokta yapmayı planlamıyordun güzelde olur

Gökkuşagı basit biraz baktımda basitine kaçayım.yıldızlı ve digerleri ugrastırıcı evet onuda yapcak bel sırt yok malesef bndede

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-05-14-34-21-926_com.google.android.youtube.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 57
Gökkuşagı basit biraz baktımda basitine kaçayım.yıldızlı ve digerleri ugrastırıcı evet onuda yapcak bel sırt yok malesef bndede
Evet evet gökkuşağı olanlarda çok güzel duruyor onlar olur canım hangisi yormucaksa artık Ağırlaşınca zor oluyor gerçekten

Kızlar selamlar dün boğazım acıyordu öksürük devam etti biraz çoğaldı canım yanıyor. Sıcak şeyler içiyorum. Pekmezli ballı karışımlar yaptım biraz boğazım yatıştı gibi ama. Hiç halim yok vücudum ağrıyor kendimi kötü hissediyorum birazda ateşim çıkmaya başladı şuan 37,7 üşümeye başladım. Korkuyorum yinemi korona oldum diye bir de ilk 4 aydan sonra bulantım geçmişti bugün ilk kez kustum kendimi çok kötü hissediyorum ya bir yandan korona mı oşdum diye bir yandan bulantılar geri mi dönecek diye kendinize çok dikkat edin lütfen dış çevreden bu virüs çoğaldı bence yine

İnşallah şükür ki erken gittin alışveriş hazırlıkları annenmi yapıcak peki
Ay Evet biliyormusun hamdolsun erken gittigim icin mutluyum yanimda bir kadin 28 haftalik dogurdu oyle kotuyduki anlatamam bebek iyiydi ama o
Cok uzuldum insallah hepimiz zamaninda kucagimiza alalim alisverisi kardesime soyluycem baksin biraz birde nete bakcam yavas yavas benîm elbise felan degilde battaniye turleri felan direk hastanede kullanilacaklardan olsun istiyorum yanimda
Bol bol dinlen canim olsun yeter ki bebisler iyi olsun dilersen şimdilik hastanede yiyeceklerini vs hazirlarsin yardımcı olacak kimse varsa doğumdan sonra da kalan alışverisi yaparsın en önemlisi sağlık olsun
Kuzum sansima herkzs turkiyeye gidiyor annemler de bir hafta sonra gidecek simdilik annemlerdeyim bakalim sonrasi kari koca beraber ugrascam Aynen en onemlisi saglikli olsunlar da yapariz yavas yavas
Türkiye de 19-24 haftalarda oluyor detaylı dediğimiz ama ikiz gebeliklere özgü bir durum olabilir kuzum daha sık takip gerektirdiği icin
Evet detayliyi burda da 22.haftada yapiyorlar ama bunu yeni duydum bencede ikizler icin olabilir hayirlisiyla gorseydim

Gecen hafta aynısıdım çok.fenaydim
Test yaptırsam kesin korona cikardim

Maviş bizimki inşallah gökçe olacak. Türkçe kökenli olsun istedik. Adıyla yaşasın inşallah. Listeye ekleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…