- 26 Eylül 2021
- 933
- 648
- 23
- 28
Benimkinin adı zümra olacak biiznillahBizim cinsiyet belli olmadan belliydi Alparslan olacak inşallah
Bu arada kızlar isimleri belli olanları tabloya ekleyebilirim
Ben uzun kollu aldım tesettürlü olduğum içinselamlarrr
pijama takımlarını uzun kollu mu aldınız acaba ?
Bizler gene saglıklo besinler yemişiz.şimdi herseyde bi zararlı madde var ne yazıkki hemen hasta oluyorlarHerşey onların sağlığı iyiliği için şimdiki bebiskolar çok hassaslar herseylere alerjileri oluyor aman amann :))
Teşekkür ederim canımAyyy harika olmuş bayıldım
Ekledim canım çok güzel ismiBenimkinin adı zümra olacak biiznillah
Bir askılı, bir kısa kollu gecelik ve iki de uzun kollu sabahlığım var.selamlarrr
pijama takımlarını uzun kollu mu aldınız acaba ?
Youtubede videolarına baktımda kendim bugün ip alıp deneyecegim becerebilirsem kart bastırırımTeşekkür ederim canımSitede farklı modelleride var istediğin renkte ipte seçebiliyorsun seçenekleri var, satıcıda çok ilgili ben çok memnun kaldım 3 hafta gibi bi sürede teslim ediyor yoğunluğuna göre..
Demek ki doktordan doktora bile fark var. Ben hep birinci saat ölçüyorum. Doktor kendi ölçtüklerime iyi dedi , hep bir saat ölçtürüyordu.Benim doktorum da 2 saat demişti. Hastanede ölçtürdüğümde de 2 saat süre verdiler. Evde de ölçmek için yemekten sonra 2 saat bekliyorum.
Sağol cevabın için yazacaktım, çabanın için diye bi şey çıkmışEvde ölçüm yapan ben değilim ama 2.saat değeri, 1.saati sınırda olanlar için diyet mi insülin mi kararına yardımcı oluyor olabilir.
İyi ki ısrar etmişsin 2. saat tabi ki her zmn daha düşük oluyor, 1. ye bakilmazsa ve 2.saat referans aralığında normal çıksa da anlamsız ya 1. saat yüksekse??
2. saat yüksekse ver tedaviyi şeklinde maliyet düşürücü bir idari karar alınıyor sanırım hastanelerde, her tahlil para demek çünkü.
Bende başta kendim yapmayı planlamıştım canım sonra dedim beceremicem sanırım biraz uğraştırıcı vazgeçtimYoutubede videolarına baktımda kendim bugün ip alıp deneyecegim becerebilirsem kart bastırırım
Gökkuşagı basit biraz baktımda basitine kaçayım.yıldızlı ve digerleri ugrastırıcı evet onuda yapcak bel sırt yok malesef bndedeBende başta kendim yapmayı planlamıştım canım sonra dedim beceremicem sanırım biraz uğraştırıcı vazgeçtimKapı süsünü kendim yaptım zaten buda hazır olsun dedim Yapabilirsen yap valla canım zaten çokta yapmayı planlamıyordun güzelde olur
Evet evet gökkuşağı olanlarda çok güzel duruyor onlar olur canım hangisi yormucaksa artıkGökkuşagı basit biraz baktımda basitine kaçayım.yıldızlı ve digerleri ugrastırıcı evet onuda yapcak bel sırt yok malesef bndede
Baktım baktım teşekkür ederim, çok güzellermiş
Bakıyorum hemen çok teşekkür ederimTeşekkür ederim canımSitede farklı modelleride var istediğin renkte ipte seçebiliyorsun seçenekleri var, satıcıda çok ilgili ben çok memnun kaldım 3 hafta gibi bi sürede teslim ediyor yoğunluğuna göre..
Ay Evet biliyormusun hamdolsun erken gittigim icin mutluyumİnşallah şükür ki erken gittinalışveriş hazırlıkları annenmi yapıcak peki
Kuzum sansima herkzs turkiyeye gidiyor annemler de bir hafta sonra gidecek simdilik annemlerdeyim bakalim sonrasi kari koca beraber ugrascam Aynen en onemlisi saglikli olsunlar da yapariz yavas yavasBol bol dinlen canim olsun yeter ki bebisler iyi olsun dilersen şimdilik hastanede yiyeceklerini vs hazirlarsin yardımcı olacak kimse varsa doğumdan sonra da kalan alışverisi yaparsın en önemlisi sağlık olsun
Evet detayliyi burda da 22.haftada yapiyorlar ama bunu yeni duydum bencede ikizler icin olabilir hayirlisiyla gorseydimTürkiye de 19-24 haftalarda oluyor detaylı dediğimiz ama ikiz gebeliklere özgü bir durum olabilir kuzum daha sık takip gerektirdiği icin
Bizde karar veremedikKizlar bebisleinizin ismine karar verdiniz mi, biz bir türlü karar veremedik
Gecen hafta aynısıdım çok.fenaydimKızlar selamlardün boğazım acıyordu öksürük devam etti biraz çoğaldı canım yanıyor. Sıcak şeyler içiyorum. Pekmezli ballı karışımlar yaptım biraz boğazım yatıştı gibi ama. Hiç halim yok vücudum ağrıyor kendimi kötü hissediyorum birazda ateşim çıkmaya başladı şuan 37,7 üşümeye başladım. Korkuyorum yinemi korona oldum diye bir de ilk 4 aydan sonra bulantım geçmişti bugün ilk kez kustum kendimi çok kötü hissediyorum ya bir yandan korona mı oşdum diye bir yandan bulantılar geri mi dönecek diye kendinize çok dikkat edin lütfen dış çevreden bu virüs çoğaldı bence yine
Evet.birde bel fıtıgım var benim çileye dönüyor bazenEvet evet gökkuşağı olanlarda çok güzel duruyor onlar olur canım hangisi yormucaksa artıkAğırlaşınca zor oluyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?