Evet eczanelerden bir kaçı eşime de muadili bu diye vermeye çalışmış alma dedim ben de. Sanırım senin doktorun da rapor yazdı canım çünkü biz 10 adet iğneye (1 kutu) 238 TL ödemek durumunda kaldık.Evet 300 civarı bişey ödemiş eşim 9 kutusuna.sen bulabildinmi peki.birde eşdeger diye farklı markasnı kakalamaya calıstı almadm
Evett 3 aylık yazdı ama sizede yazması lazımdı rapor cnki böyle 10 günde 200 vermek maliyetliEvet eczanelerden bir kaçı eşime de muadili bu diye vermeye çalışmış alma dedim ben de. Sanırım senin doktorun da rapor yazdı canım çünkü biz 10 adet iğneye (1 kutu) 238 TL ödemek durumunda kaldık.
Yarın bu rapor işini soracağım doktoruma.
Evet raporla alındığını duydum eğer devam et derse rapor çıkarcam bende ben sağlık ocağına yazdırıp öyle aldım şimdiye kadar tabi biraz fiyat farkı ödeyerek aldım9 ay kullanılıyor diye biliyorum canım ama? Sen alırken para ödedin mi peki? Eğer doktor rapor yazarsa ücretsiz alabiliyormuşuz.
Birde eczacı bna tüp bebek merkezlerinin yanındaki eczanelerde bulunabilir demişti oralarada bakabilirsnizEvet eczanelerden bir kaçı eşime de muadili bu diye vermeye çalışmış alma dedim ben de. Sanırım senin doktorun da rapor yazdı canım çünkü biz 10 adet iğneye (1 kutu) 238 TL ödemek durumunda kaldık.
Aa niye ücretli aldınız sgk nız yokmuEvet eczanelerden bir kaçı eşime de muadili bu diye vermeye çalışmış alma dedim ben de. Sanırım senin doktorun da rapor yazdı canım çünkü biz 10 adet iğneye (1 kutu) 238 TL ödemek durumunda kaldık.
Aynen öyle canım, benim de hiç aklıma gelmedi daha önce hiç kullanmadığım İçin. Ben doktorumdan isteyeyim yarın, inşallah sağlıkla devam eder gebeliklerimiz. Senin kaç kaç bugün?Evett 3 aylık yazdı ama sizede yazması lazımdı rapor cnki böyle 10 günde 200 vermek maliyetli
Özel sağlık sigortam var canım ama bilemedim ki, doktora Prof olduğu İçin Prof farkını ödüyorum sadece. Aslında çalıştığım kurum da karşılarmış faturalandırılırsa amaçla etapta iş arkadaşlarımla paylaşmak istemediğim için ve fatura onayı amirime gideceği için hiç karıştırmak istemiyorum.Aa niye ücretli aldınız sgk nız yokmu
Kesemi gördüm sadece 5+2deyim sata göre 6+0 ayın 1nde gidicem inşallah o zaman görücezAynen öyle canım, benim de hiç aklıma gelmedi daha önce hiç kullanmadığım İçin. Ben doktorumdan isteyeyim yarın, inşallah sağlıkla devam eder gebeliklerimiz. Senin kaç kaç bugün?
Bebeği görebildin mi ?
Selammmmm hamiş Hanımlar... Hepimizi oncelikle tebrik ederimmm....Allah devamını getirsin.. İnshaAllah..Kucaklariniza sağ salim alirsiniz bebeklerinizi
Şimdi kızlar ufak bir sorum var.. buraya yazayım dedim belki bende transfer olurum buraya
Sorum şu.. aranızda adet gecikmeleri , değişik belirtiler yaşayıp yaşayıp , kendinizi geecekten hamile hissettigniz bir dönemde adet olduğunuz ve bu aynı durumu bir veya bir kaç kez yaşamış olup sonucunda negatif olan ama gerçek gebeliginizde dr yine aynı durumu yasayaniniz var mı acaba ?
Çunki birkaç kez bekleme süreci geçirip sonu hüsran olduktan sonra yine aynı şeyler olunca unitlenmelimiyiz.. aynı şeyler mi olur .. busefer oldu dediğimiz ama sonra olmayan günler tekrar edince yine husran mi sonu?
Umarım anlatabilmismdir?
İlk igneni vurdunmı nasıl geçti merak ettimÖzel sağlık sigortam var canım ama bilemedim ki, doktora Prof olduğu İçin Prof farkını ödüyorum sadece. Aslında çalıştığım kurum da karşılarmış faturalandırılırsa amaçla etapta iş arkadaşlarımla paylaşmak istemediğim için ve fatura onayı amirime gideceği için hiç karıştırmak istemiyorum.
Bana da doktor 10 gün sonra anca görürüz dedi canım 6+3 falan oluyor Allah’ın izniyle görür duyarız inşallajKesemi gördüm sadece 5+2deyim sata göre 6+0 ayın 1nde gidicem inşallah o zaman görücez
Elime yaptırdık göbeğimin hemen 2 parmak sağına, iğneyi tamamen sokmak gerekiyor mu? Biz tamamen soktuk nokta kadar bir şey kanadı ve azcık acıdıİlk igneni vurdunmı nasıl geçti merak ettim
İnşallahBana da doktor 10 gün sonra anca görürüz dedi canım 6+3 falan oluyor Allah’ın izniyle görür duyarız inşallaj
Elime yaptırdık göbeğimin hemen 2 parmak sağına, iğneyi tamamen sokmak gerekiyor mu? Biz tamamen soktuk nokta kadar bir şey kanadı ve azcık acıdıama kendim yapmayı öğrenmem lazım eşim bazen şehir dışında oluyor çünkü. Sen nerden vuruyorsun?
Vaybeeee teşekkür ederim cevabın için cnim.. sağ salim kucağına al inshallah.. bende yıllardır bekliyorummm .. normalde bende çok hevesle girisiridm bu ise hemen olucak sanardim ilk zamanlar.. yıllar geçti bende geçtim o konudan.. sadece bir deneyim dedim gün aşırı ilişki hiç denemiştim diye ne takip yaptım ne bişey öyle salladım bakalım tutarsa diye.. belki brnimkide tutmuştur.. isnhaAllahBen tecrübemi yazayım. 2013 yılında evlendim 2015te anne olmak istediğimi eşime söyledim eşim bekleyelim biraz daha vs dedi. Ben ya ilk ay zaten tutmaz bakalım deneyelim sorun falan varsa doktora gideriz dedim ikna ettim ilk denemede tutmuşben hamileyim diye geziyordum zaten daha 10 gün varken reglime neyse 9 haftalık kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Aradan 7 sene geçti şimdi hamile kaldım henüz 2 aylık olmak üzere. 7 yıl boyunca kac kere test ovulasyon klomen vs. denedik. Hepsi beni strese sokuyordu ki kafa rahat olmazsa olmuyor zaten. Sonra kendi kendime dedim ki daha 2-3 ay önce yok dedim anne baba olmak nasip değil demek ki.. pandemi bitince ülke ülke gezelim vs. boyutuna geçtim. Tamam dedim istemiyorum vazgeçtim kararlıydım kafamdan attım. Derken Aralık ayında hamile kaldım ve hiç bir belirti vermedi sadece yaşadığım iki şey çok halsizdim ve aşırı baş dönmesi yaşıyordum ki inanilmaz korktum hamileliğe hiç yormadim kafamdan nasıl cikarttiysam.. Dahiliyeye mi nörolojiye mi gitmem gerekiyor diye bakarken annem test alıp geldi ve pozitif görünce şok oldum. Belirtilerin batmalarin hepsi bende fos çıktı. Hiç belli olmuyor yani canim.
Ertesi gün cıkıyor diye biliyorummKizlar bir sorum olucak. Hamileliğin 1. Trimester döneminde yapılması gereken kan testi ile bir çok test için sağlık ocağına gideceğim de ne kadar sürüyor çıkması 1 günde mi çıkıyor bir hafta sürüyor mu bilen cevap verebilir mi ?
Yok canım izmirdeyimMerhaba canım , Çerkezköy deyim . Buraya atandım3-4 sene önce. Şimdi burada mısın sen
Ben kullanıyorumKızlar nasılsınız herkes iyi mi?
Ben kontrole gittim bugün çok şükür kese ve yolk oluşmuş, 10 gün sonra ancak görebiliriz bebeği dedi. İnşallah sağlıkla devam eder her birimizin gebeliği
Aranızda oksapar iğne kullanan var mı?
Bir hafta kadar uzun sürüyorsa ona göre gideyim dedim haftaya Perşembe doktoruna gidicem gostereyim dedim.Ertesi gün cıkıyor diye biliyorumm
Bende kendim vuruyorum gobek deliğinin uc parmak sag sol una azcik kolonya sıktır eti cartBana da doktor 10 gün sonra anca görürüz dedi canım 6+3 falan oluyor Allah’ın izniyle görür duyarız inşallaj
Elime yaptırdık göbeğimin hemen 2 parmak sağına, iğneyi tamamen sokmak gerekiyor mu? Biz tamamen soktuk nokta kadar bir şey kanadı ve azcık acıdıama kendim yapmayı öğrenmem lazım eşim bazen şehir dışında oluyor çünkü. Sen nerden vuruyorsun?