- 16 Temmuz 2021
- 285
- 275
- 35
Keşke yanma olsaydı. hamileliğim işkence gibi geçiyor resmen. tükürük artışıda başladı bende buda başka bir semptomMide bulantısı değil de yanması başladı ya felaketyaşayan varmi oğlumda da hep eksi elma yer soda içerdim
Bence direk acilde ya da sağlık ocağında kan ver canım idrarda geç belli olurBenim geçti sat 14 aralikti.. ama zaten benim hep erken gelir o yüzden... Çoktan gelmeliydi.. ara ara kanamalar oldu dün gece mesela bir silince geldi peceteye ama durdu.. devamı yok.. benim adetim asla böyle olmaz mutlaka gelir başlayınca.. işte test yapmıştım biri cooook ama.cooook silik bir çizgi kimisi gördü kimisi görmedi ben gösteririm sana.. sonra işte bir test daha yaptım onuda doğru zamanda yapmadim tam sabah idrarı olmamisti.bisey çıkmadı ama ikisini yan yana geitridigmde ekşi yaptığımda çiGi görünüyor.. işte şimdi yeniden test sipairs edicnr farklı kaset ttest onu yapicam inshallah
Üstteki yeni afaki eski... Tekli olanda ilk testim
Evet o da olabilir canım. Şiddetli değilse çok takma kafana normal sanırımAy inşallah canım yaşiddetli denemez aslında birazda yatmaktan da ağrıyor olabilir belim falan.
Haha hayir sormanda sakinca yokta, bak konu 81 sayfa olmus ve her sayfada en az 5 kez (abartmiyorum) kasik ve adet sancilarindan bahsediyoruz hepimiz hahah..
Yani bizdede oluyor evet. Kanama konun ise elbette urkutucu. Doktor sorun yok diyosa yoktur.
Kızlar nasılsınız herkes iyi mi?
Evet canım 11.haftadaki ultrason 12.hafta daha iyi olur tabi bendede takipteahaha ben de geniş oaln yeri baş sandım ilk , baş büyük oluyor diye sonra anlayamadım bi türlü :) 11. hafta ultrasonu mu olması gerekiyor, ben 12. haftada kontrole gidicem bakalım, arkadası izlemeye aldım sorarım ilerde tahminini
Canım keşke Türkiyem de olsaydım uçardim acillere..ama yurtdisindayim ve burda ücretli ve çok pahalı elbette gitmem gerekicek ama en azindan emin olayım istedim.. testlerim gelince yaparim sabah idrariyla .. pozitif se zaten gidilecek negatifse ay sonunu beklerim adet olmazsam kan vermeye giderim direk ne yapim başka çarem yok.. geç olsun güç olmasın yeterki gelsin bebeğimBence direk acilde ya da sağlık ocağında kan ver canım idrarda geç belli olur
Hmm yurtdışında baya zor oluyor böyle durumlar evet. İnşaallah pozitif olur canımCanım keşke Türkiyem de olsaydım uçardim acillere..ama yurtdisindayim ve burda ücretli ve çok pahalı elbette gitmem gerekicek ama en azindan emin olayım istedim.. testlerim gelince yaparim sabah idrariyla .. pozitif se zaten gidilecek negatifse ay sonunu beklerim adet olmazsam kan vermeye giderim direk ne yapim başka çarem yok.. geç olsun güç olmasın yeterki gelsin bebeğim
Evet ben kullanıyorum ondan mı verdi sizedeKızlar nasılsınız herkes iyi mi?
Ben kontrole gittim bugün çok şükür kese ve yolk oluşmuş, 10 gün sonra ancak görebiliriz bebeği dedi. İnşallah sağlıkla devam eder her birimizin gebeliği
Aranızda oksapar iğne kullanan var mı?
İnshaAllah Allah razı olsunHmm yurtdışında baya zor oluyor böyle durumlar evet. İnşaallah pozitif olur canım
Betanı biliyor musun canımKızlar nasılsınız herkes iyi mi?
Ben kontrole gittim bugün çok şükür kese ve yolk oluşmuş, 10 gün sonra ancak görebiliriz bebeği dedi. İnşallah sağlıkla devam eder her birimizin gebeliği
Ben :)Kızlar nasılsınız herkes iyi mi?
Evet az evvel vurdum, 10 eczane gezdik bulabilmek için sanırım bu ara iğne sıkıntısı var. Doktorum Mthrf ler için kullanılmasına çok gerek yok ama sen 2 düşük yaptığın İçin risk almayalım dediEvet ben kullanıyorum ondan mı verdi sizede
Hayır canım hiç beta baktırmadım kese 0,57 cm.Betanı biliyor musun canım
Benimle bu yolu yürüyenler olmasına sevindimBen :)
Bn alıştım bacaktan vuruyorum göbegim acır diye korkuyorumEvet az evvel vurdum, 10 eczane gezdik bulabilmek için sanırım bu ara iğne sıkıntısı var. Doktorum Mthrf ler için kullanılmasına çok gerek yok ama sen 2 düşük yaptığın İçin risk almayalım dedi
Hayır canım hiç beta baktırmadım kese 0,57 cm.
Sen herhangi bir ücret ödedin mi canım alırken?Bn alıştım bacaktan vuruyorum göbegim acır diye korkuyorumbizde biraz zor bulduk 9 ay kullanıcaz 3 aylık aldım
Bende kullanıyorum canım tüpbebekle hamile kaldığım için çarşamba kontrol var daha nekadar kullancam bilmiyorum ogün söyler heraldeKızlar nasılsınız herkes iyi mi?
Evet 300 civarı bişey ödemiş eşim 9 kutusuna.sen bulabildinmi peki.birde eşdeger diye farklı markasnı kakalamaya calıstı almadmSen herhangi bir ücret ödedin mi canım alırken?
9 ay kullanılıyor diye biliyorum canım ama? Sen alırken para ödedin mi peki? Eğer doktor rapor yazarsa ücretsiz alabiliyormuşuz.Bende kullanıyorum canım tüpbebekle hamile kaldığım için çarşamba kontrol var daha nekadar kullancam bilmiyorum ogün söyler heralde