- 26 Şubat 2024
- 5.072
- 4.910
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ne yesem midem ağzıma geliyor son 1-2 aydır herhalde. Sabah bi kahvaltı yapayım diyorum 2 lokma bişi atıyorum atamıyorum ağzıma. Kilo da verdim zaten son günlerde ama bebo kilo alıyor diye dertlenmedim çokBu iştahsızlıktan tükendim yeminle ya, akşamları bi lokma yiyorum gece kusuyorum bu saat oldu her yemek midemi bulandırıyor. Endişeleniyorum bebek açtır sıkıntıya girer diye. Var mı çok az yiyen/iştahsız olan analar?
Yemek olmasa da böyle protein ceviz süt yoğurt vs de mi yiyemiyorsun bebek aç kalacağından değil de sana da yararlı olur hem de gelişimsel olarak iyi geliyor diye biliyorum bebeğe de. Ben hiç mide bulantısı yaşamadığım için anlayamıyorum ama iş yerinde bi arkadaşım hastanelik olmuştu kusmaktan o yüzden çok bilmişlik yapmak istemiyorum bir de bu son haftalarda bebek çok hızlı büyüdüğü için çok ihtiyaç olur demişti doktorBu iştahsızlıktan tükendim yeminle ya, akşamları bi lokma yiyorum gece kusuyorum bu saat oldu her yemek midemi bulandırıyor. Endişeleniyorum bebek açtır sıkıntıya girer diye. Var mı çok az yiyen/iştahsız olan analar?
Bebek her türlü senden besleniyormuş. Geçen bir Doktor'un konuşmasına denk geldim. Ne gerekiyorsa anneden alır, gerekirse annenin kemiğini eritir ama kendini besler diyordu. Bebişe Allahın izniyle birşeycik olmaz, o toktur da sen kendin için takviye vs. ihmal etme kuzum. Bugün gideceğin doktora da bir sor bakalım, belki serum falan takılır.Bu iştahsızlıktan tükendim yeminle ya, akşamları bi lokma yiyorum gece kusuyorum bu saat oldu her yemek midemi bulandırıyor. Endişeleniyorum bebek açtır sıkıntıya girer diye. Var mı çok az yiyen/iştahsız olan analar?
Anladım canım. Doğru haklısın dediklerinde. Bir dönem bizim için de söz konusu olmuştu Belçika’dan çağırmışlardı eşimi. Biz de gitmedik. Avrupa tüm konforuna imkanlarına rağmen müthiş sıkıcı da geliyor bana. Ya da biz TR’de kaos ve kargaşaya alışmışız shshshh Boş boş sokaklar, trafik yavaşlığı, insanların yavaşlığı, bir de yaşlı nüfusun çok olması falan sıkıcı yani. Akşamları her yer kapanıyor erkenden, insanlar hep evlerinde. Bilmiyorum çok bizlik değil sanki. Bir de ben kışı kasvetli havaları severim mesela ama mevsiminde olunca. Dört mevsim kasvet de bayar yani. Hadi ben neyse eşim hiç tahammül edemiyor Ben de gidelim birkaç sene için istersen demiştim öyle de kariyer açısından kötü olur tam yükselme kıdem alma durumu oluşunca hadi biz TR’ye dönüyoruz denmez falan demişti. Şimdilik yok öyle planlarımız ama hayat ne getirir belli olmaz sanki ömrün bir bölümünde de yaşayacakmışız gibi vibe alıyorum zaman zamanYok ya, yurtdışında yaşayabilecek kadar renkli ve yeniliklere açık bir çift değiliz cesaretimiz yok öyle bir şeye açıkçası. Benim yabancı dilim de zayıf, orda mesleğimi yapmam çok zor tamamen hayatımdan vazgeçmem gerekir ki yapamam sanırım. Şartların çok daha iyi olacağı bir gerçek ama asıl hedefim burdaki şartlarımızı daha iyi bir duruma getirmek. Her yeri gezip görecek ekonomik özgürlüğüm olsun çok isterim ama aynı şeylere gülmediğim bir ülkede yaşamak benim gibi düz bir insan için çok zor. Geçici bir süreliğine deneyimlemek isterim ama.
Senin için bence düşündüğünden daha kolay geçecek süreç, insan çok çabuk alışıyor her şeye. Keyfiniz yerinde olduktan sonra aynı şehrin başka bir bölgesine geçmek daha güzel bile olabilir hatta.
Boşver ya valla bunca ihtimal düşün düşün çıkılmıyor içinden. Büyüdüler artık ne vakit gelmek isterlerse buyursunlar gelsinler diyelim. Ama suyundan ama sancısından yaniDoğurmaya yakın sinirimi bozdu bu azalması pff
Bebek aç kalmaz ondan yana sıkıntı hiç yapma. İştah konusunda valla ben de sosyal medyada gördüğüm canları her şeyi isteyen ve her şeyi yiyebilen o kızlara özenmekle geçirdim hamileliği Biraz tiksinmekten biraz diyabet riskinden pek bir şey anlamadık desem yeridir. Ama yeteri kadar yiyorumdur diye umuyorum.Bu iştahsızlıktan tükendim yeminle ya, akşamları bi lokma yiyorum gece kusuyorum bu saat oldu her yemek midemi bulandırıyor. Endişeleniyorum bebek açtır sıkıntıya girer diye. Var mı çok az yiyen/iştahsız olan analar?
Ben de serumluk durumdaydım dün gece, bu eski doktorun verdiği omega 3 perişan ediyor beni gece alıyorum kusmayayım diye afedersin iğrenç bi balık tadı oluyor ağzımda, o da tetikliyor muhtemelen. Şimdiki doktorum başka bir takviye verdi onu deneyeceğim hemen.Yemek olmasa da böyle protein ceviz süt yoğurt vs de mi yiyemiyorsun bebek aç kalacağından değil de sana da yararlı olur hem de gelişimsel olarak iyi geliyor diye biliyorum bebeğe de. Ben hiç mide bulantısı yaşamadığım için anlayamıyorum ama iş yerinde bi arkadaşım hastanelik olmuştu kusmaktan o yüzden çok bilmişlik yapmak istemiyorum bir de bu son haftalarda bebek çok hızlı büyüdüğü için çok ihtiyaç olur demişti doktor
Offf iyi olsun da ben hallediyorum bir şekilde, ne kaldı zaten. Takviye değiştirdik şimdi bakalımBebek her türlü senden besleniyormuş. Geçen bir Doktor'un konuşmasına denk geldim. Ne gerekiyorsa anneden alır, gerekirse annenin kemiğini eritir ama kendini besler diyordu. Bebişe Allahın izniyle birşeycik olmaz, o toktur da sen kendin için takviye vs. ihmal etme kuzum. Bugün gideceğin doktora da bir sor bakalım, belki serum falan takılır.
Ceviz, badem, süt ve avokado tüket dedi anam. Ben avokadoya bayılırdım tiksindim hamilelikte ama deneyeceğim şansımı, fikir olsun sana da. Normalde de davar gibi yerim nasıl düştüm bu hale acaba ajclsksBen ne yesem midem ağzıma geliyor son 1-2 aydır herhalde. Sabah bi kahvaltı yapayım diyorum 2 lokma bişi atıyorum atamıyorum ağzıma. Kilo da verdim zaten son günlerde ama bebo kilo alıyor diye dertlenmedim çok
He alim bari ben de, hoş geldin yine olgunlaşamayan avokado derdi snglf elma da alayım da bari yan yana koyarım emaanCeviz, badem, süt ve avokado tüket dedi anam. Ben avokadoya bayılırdım tiksindim hamilelikte ama deneyeceğim şansımı, fikir olsun sana da. Normalde de davar gibi yerim nasıl düştüm bu hale acaba ajclsks
Oh ne güzel olmuş ta benim içim rahatladı buradanKızlar doktor konusu okey artık, o kadar ilgilendi ki kadın meme bakımına kadar anlattı. 35.haftada Lansinoh’un krem/balmını sürmeye başla dedi. Bebek tamamen doğum pozisyonuna gelmiş, haftasıyla her şeyi uyumlu 1.5 hafta kadar önde dedi. 2400 çıktı yine. Normal doğum yapacağız son dakikada bir şey çıkmazsa ama Ocak’ın ilk haftasını geçmememiz gerekecek, 4 kiloyu aşar yoksa dedi. Yılbaşı haftası 39 haftalık oluyor, tahminimce o aralarda gelir ama desteklememiz lazım egzersizle dedi, ben de başından beri Aralık sonu hissediyorum bu arada. Bulantıları konuştuk, takviyeler tetikliyor olabilir dedi diğer doktorun takviyesini değiştirdik onu deneyeceğim. Suyun yeterli ama azalmaması için her gün havuç suyu ve armut tüket hiç sıkıntı yaşamazsın dedi. Kontrol muayenesine çağırdı, nstye gireceğim haftaya o kadar rahatladım ki anlatamam ya. Çok şükür. Meme yarası olursa Garmastan alacaksın, muadili yok dedi. Emzirirken silecekmişim. 60 cc süt gelirse her iki memeden de takviyete ihtiyacın olmaz, daha azsa bundan daha iyisi yok dedi. Siz de bakarsınız. 2 tablet Prilam’a devam edeceğim.
Gözün aydın canım, doktor bulmak büyük iş oldu ikimize de. Ben de bulunca sonunda doktorum var diye tüm gün sırıtarak gezmiştim. Ben de senin hep Aralık sonunda doguracagini düşünüyorum, sağlıkla inşallah bulantıların için de güç kuvvet diliyorum, inşallah bir an önce geçip giderKızlar doktor konusu okey artık, o kadar ilgilendi ki kadın meme bakımına kadar anlattı. 35.haftada Lansinoh’un krem/balmını sürmeye başla dedi. Bebek tamamen doğum pozisyonuna gelmiş, haftasıyla her şeyi uyumlu 1.5 hafta kadar önde dedi. 2400 çıktı yine. Normal doğum yapacağız son dakikada bir şey çıkmazsa ama Ocak’ın ilk haftasını geçmememiz gerekecek, 4 kiloyu aşar yoksa dedi. Yılbaşı haftası 39 haftalık oluyor, tahminimce o aralarda gelir ama desteklememiz lazım egzersizle dedi, ben de başından beri Aralık sonu hissediyorum bu arada. Bulantıları konuştuk, takviyeler tetikliyor olabilir dedi diğer doktorun takviyesini değiştirdik onu deneyeceğim. Suyun yeterli ama azalmaması için her gün havuç suyu ve armut tüket hiç sıkıntı yaşamazsın dedi. Kontrol muayenesine çağırdı, nstye gireceğim haftaya o kadar rahatladım ki anlatamam ya. Çok şükür. Meme yarası olursa Garmastan alacaksın, muadili yok dedi. Emzirirken silecekmişim. 60 cc süt gelirse her iki memeden de takviyete ihtiyacın olmaz, daha azsa bundan daha iyisi yok dedi. Siz de bakarsınız. 2 tablet Prilam’a devam edeceğim.
Oh şükür içine yattıysa. Gümüş kapak kullanmaya çalışıyorum ben de ama sütyen takmak zor geliyo ya sadece lansinoh iyi gelir mi acepKızlar doktor konusu okey artık, o kadar ilgilendi ki kadın meme bakımına kadar anlattı. 35.haftada Lansinoh’un krem/balmını sürmeye başla dedi. Bebek tamamen doğum pozisyonuna gelmiş, haftasıyla her şeyi uyumlu 1.5 hafta kadar önde dedi. 2400 çıktı yine. Normal doğum yapacağız son dakikada bir şey çıkmazsa ama Ocak’ın ilk haftasını geçmememiz gerekecek, 4 kiloyu aşar yoksa dedi. Yılbaşı haftası 39 haftalık oluyor, tahminimce o aralarda gelir ama desteklememiz lazım egzersizle dedi, ben de başından beri Aralık sonu hissediyorum bu arada. Bulantıları konuştuk, takviyeler tetikliyor olabilir dedi diğer doktorun takviyesini değiştirdik onu deneyeceğim. Suyun yeterli ama azalmaması için her gün havuç suyu ve armut tüket hiç sıkıntı yaşamazsın dedi. Kontrol muayenesine çağırdı, nstye gireceğim haftaya o kadar rahatladım ki anlatamam ya. Çok şükür. Meme yarası olursa Garmastan alacaksın, muadili yok dedi. Emzirirken silecekmişim. 60 cc süt gelirse her iki memeden de takviyete ihtiyacın olmaz, daha azsa bundan daha iyisi yok dedi. Siz de bakarsınız. 2 tablet Prilam’a devam edeceğim.
Sağlıkla, kolaylıkla, su gibi gelsin inşallah Bağırmayı normalde acıyla kodluyoruz, o yüzden etraftan duyunca geriliyoruz ama doğururken insan bir miktar ses çıkararak ikininca daha rahat, daha güçlü oluyor. Herkes doğuracak, sırayla bebek sesleri gelmeye başlayacak Allah'tan hepiniz için güç kuvvet, ferahlık diliyorumBende kasim annesi oluyorum sanirim 3 cm aciklik ve sanci ile yatisim yapildi 3.ama bagirmalari duydukca korkum artiyor suan dua lütfen
Ben ocean mummy içiyorum en baştan beri, öyle matah bi tadı var diyemem ama kötü de değil en azından balık yağı tadı kokusu yok pek. Bana bebek çok ileride çıktığında omegayı haftada 3-4 kere iç hergün içme demişti. O zaman anlamıştım omeganın baya baya etkili olduğunuBen de serumluk durumdaydım dün gece, bu eski doktorun verdiği omega 3 perişan ediyor beni gece alıyorum kusmayayım diye afedersin iğrenç bi balık tadı oluyor ağzımda, o da tetikliyor muhtemelen. Şimdiki doktorum başka bir takviye verdi onu deneyeceğim hemen.
Allah yardımcın olsun, kolay kurtarsın canım. Haberdar et bizi de Korkma, duymamaya çalış imkan varsa müzik aç kulaklık tak koridora çık yürü bir şeyler yap odaklanma bağıranlara hiçBende kasim annesi oluyorum sanirim 3 cm aciklik ve sanci ile yatisim yapildi 3.ama bagirmalari duydukca korkum artiyor suan dua lütfen