Pantolon olayı bendede var gayet rahat olan pantolon sıkıyor mide bulantım daha başlamadı ama sürekli açlık hissi var ben azcık ipin ucunu bıraksam çabuk kilo alıyorum normalde şimdi doğuma kadar duba gibi olurum heraldeSelam kızlar yazdıklarınızı okuyorum sağlıkla alırız kucağımıza inşallah bebeklerimizi . Daha 5. ve ya 6. haftalardayız resmen pantolonlarımın düğmeleri sıkıyor sanki size de öyle geliyor mu :) sürekli açlıkla beraber midem bulanıyormuş gibi oluyor erken diyorum ama oluyor :) sizlerde durum nasıl ?
Benim çok yeni henüz daha keseyi bile göremedik iki hafta sonra cagirdiHayır bebeği göremedik28 ocakta göreceğiz inşallah sizler görebildiniz mi bebeklerinizi
Benimde dikkatimi çekti canımHosgeldin canim sağlıkla ilerlesin gebeliğin Ekledim listeye 6 tane İzmirlimiz oldu❤
Canım sanada hayırlı olsun. Bende Tekirdağ da büyüdümBen de bugün sağlık ocağına kan verdim . Rutin tahlillere ve tekrar beta hcg ye bakılacak .
Merhaba canım , Çerkezköy deyim . Buraya atandım3-4 sene önce. Şimdi burada mısın senCanım sanada hayırlı olsun. Bende Tekirdağ da büyüdümgünlerimizde neredeyse aynı olunca selam vermek istedim
Doktorum bana da prilam verdi henüz kullanmadım çok aşırı olmadığı için. Olursa bende kullanacağım sevindim işe yarıyor olmasına. Berbat birşey bir an önce şu zamanlar geçsin istiyorumKızlar doktorum prilam diye bi ilaç söyledi aldık reçetesiz 90 tl ama üç gündür açlıktan bayılıyodum serum takılmıştı bugün aldık içtim kendime geldim çok şükür bulantısı çok olan varsa denesin gece 2 tane sabah bitane içtim
Ne kararlılarınız bugün? Çook tebrik ederimKızlar biz bugün kalp atışını duyduk darısı diğer hamilelerimize olsun
Sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallahKızlar biz bugün kalp atışını duyduk darısı diğer hamilelerimize olsun
Selam kızlar tahlil sonuçlarımı almaya gittim hersey yolunda 2 hafta sonra tekrar gel dedi bekleme moduna girdim kendi kendime beta hesaplarım evde
Benim gec döllenmeymis 6+4te 25mmydi ve bebegi karindan görememistikKeseleri gören annelerrr haftanız ve kese boyutlarınız nedirr? Ben 4+5te gördüm 0,75 cm dedi sizlerin ki neler
YaaKızlar biz bugün kalp atışını duyduk darısı diğer hamilelerimize olsun
28 kasımSağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallahSat neydi sizin?
7+1Ne kararlılarınız bugün? Çook tebrik ederim
Ben 3haftadir geberiyorum 3kilo vermişim arkadas yazinca eczaneden gittim aldim hemen ictim cok iyi geldi insallah hep boyle iyi gelir zorlanmadan asla icmeyecektm ama geberiyodum yaDoktorum bana da prilam verdi henüz kullanmadım çok aşırı olmadığı için. Olursa bende kullanacağım sevindim işe yarıyor olmasına. Berbat birşey bir an önce şu zamanlar geçsin istiyorum
iki haftalar bir aylar cok zor geçiyor beklemeler
Benim gec döllenmeymis 6+4te 25mmydi ve bebegi karindan görememistik
Evet geçmiyor ama memlekete gideceğim o sebeple geçeceğini düşünüyorumBiz de bugun bebegi hareketlerini kalp atisini gorduk ama duymadik daha erken dedi doktorgec dollenme oldugu kesinlesti. Sata gore 7+4, ama bebek 6+0 cikti minnacciik mercimek kadar
Ay valla bi geçse gece hiçbişeyim yok mis gibi uyuyorum sabah bi bulantıyla uyanıyorum tekrardan mahfoluyorumAaa ben de felaketim ya bugun ben de alayim olmadi yiyemiyorum yemek resmen.gecmis olsun sana d tez zaman da gecsin de artik tadini cikaralim bu gebeligin
Bende aşırı olana kadar bekledim artık 3 gün su yemek girmedi boğazımdan titremeye başladım 2 kg verdim rüyalarımda su içiyodum kana kana nasıl susadıysa bünye serum verdiler ama serum takılıyken kaç kere istifra ettim en son prilam iyi geldi şimdi sabah içince akşama kadar rahat yediğim için bulantım az oluyo ama gece uyuyup sabah tekrar bulantıyla uyanıyorum o mahfediyo inş geçicek bu dönemlerDoktorum bana da prilam verdi henüz kullanmadım çok aşırı olmadığı için. Olursa bende kullanacağım sevindim işe yarıyor olmasına. Berbat birşey bir an önce şu zamanlar geçsin istiyorum