Selam kizlar ne var ne yok
Su an doktorun tahmini dogru ise 5 haftalik olmamiz gerekiyor. Haftaya carsamba keseyi dolu gormeyi iple cekiyorum. Haricinde iyiyim, isler biraz yogun, ev hayatimiz 26 aylik bir canavarla zaten yogun.
bu aralar 'oglum hadi kendin yuru, hadi kendin in' demelerim cogaliyor artik, su anda beni etkilemiyor ama bir sure sonra koca gobekle zorlamak istemem kendimi bebegi ve belimi..
kizlar aktuel bi konuya deginmek istiyorum, asi. Ben korona asisi olmadim. Karsiti degilim asla, ama hamilelik planlarimi etkilemesini istemedim. Ayrica vucuduma giren o asi sivisinin bebegime negatif etkisi olabilir mi, belirsiz. Ustune bide yasim zaten ilerledi artik, yani hamileligin riskli sayilmaya basladigi donemine gecisimi yaptim. Bunlar ust uste gelince icime sinmedi olmak. Delta varyanti hamilelerde daha riskliydi ve yogun bakima giren hamile kadinlar sayisi cogalmisti, ama omikronla birlikte sanki bu risk azaldi? Haberlerde filan daha az yer ediyor bu konu.
Siz ne dusunuyosunuz bu konuda, asi olmayanlar hamilelikte olmayi dusunuyor mu? Hala yuzde yuz kararli bir sekilde asi olmayacagim demiyorum..