- 9 Ağustos 2021
- 14.992
- 51.043
Bende şimdi forumda kullanan kadinlar gördüm içim rahatladı bu Doktorlar niye böyle anlamıyorumBen ilk hamileligimde kullanmıştım doktorum vermisti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende şimdi forumda kullanan kadinlar gördüm içim rahatladı bu Doktorlar niye böyle anlamıyorumBen ilk hamileligimde kullanmıştım doktorum vermisti
Olmaz canım inşallah duyulur amaBende öyle düşündüm duyulmazsa zaten herhalukarda para vercem tekrar. 1 günle bişey olmaz sanirim
Tüp bebekle hamile kaldıysanız gec döllenme olmaz ki.Ben zaten tüp bebek ile hamike kaldım o yüzden progestanı zaten kullanıyordum. Kullandığm halde kanama geldi
Canım haber vermedin, ya da verdin de ben mi kaçırdım nasılsın, ne dedi drCok tesekkur ederim insallah iki saattir bekliyorum bir ultrason gorsem rahatliycam
Bende hiç olmayacak şeyler düşünüyorum bi bakmisim ağlıyorum sonra toparlanıp ne alaka falan diyorum kendimeAy kızlar yardım edin okudugum sıradan üzücü bir olaya markette istedigim cikolatayi bulamamaya doktora gidince doktorda çok sıra var diye herşeye ağlıyorum herşeye nasıl durducagim kendimi sizde benim gibimisiniz ben mi abartiyim ya
Ay inşallah canım yaaa valla nasıl geçecek bu aylar böyle heyecanlaOlmaz canım inşallah duyulur ama
Eşime durup durup catiyorum saolsun oda pek anlayışlı değil sürekli kavga ediyoruz ay ne yapacam bilmiyorummBende hiç olmayacak şeyler düşünüyorum bi bakmisim ağlıyorum sonra toparlanıp ne alaka falan diyorum kendime
Canim kusura bakma kafam cok karisik unutmus olabilirimCanım haber vermedin, ya da verdin de ben mi kaçırdım nasılsın, ne dedi dr
Ya canım çok geçmiş olsun, gerçekten çok şaşırdım iyi ki acile gitmişsin. İnşallah diğer bebeğin sağlıklıdır güzel haberlerini bekliyorum insallahCanim kusura bakma kafam cok karisik unutmus olabilirim
Dusundugun icin de cok tesekkur ederim
Dun ikizlerim oldugunu birinin kalbinin durdugunu ogrendim
Yarin kendi doktorumda rdvum var insallah diger bebegim iyidir korku dolu bekliyorum
Allah razi olsun canim benimYa canım çok geçmiş olsun, gerçekten çok şaşırdım iyi ki acile gitmişsin. İnşallah diğer bebeğin sağlıklıdır güzel haberlerini bekliyorum insallah
Ah kıyamam ya böyle durumlarda ne yapılıyor hiç bilmiyorum keseleri ayrı mı? İnşallah bebisin sağlıklı bi şekilde ilerler inşallahAllah razi olsun canim benim
Ilk gebeligimde de bir bel agrisi olmustu maalesef ayni bel agrisi olunca korktum gittim ki gercekten kalbi durmus dedi
Insallah diger bebegimîn dun kalbini duydum ama aklim hep onda simdi
Yaa üzüldüm canım insallah digeri seninledir, bende dün 7+5 de ikiz olduklarını öğrendim malesef biri 6+6 da kalmış varlığıyla kalbinin durdugunu öğrenmem bir oldu Allah digerlerini bize bağışlasınCanim kusura bakma kafam cok karisik unutmus olabilirim
Yarin kendi doktorumda rdvum var insallah diger bebegim iyidir korku dolu bekliyorum
Sakin olmaya çalış canım. Kendine kendine söylen bende dün kötüydüm biraz senin yüzünden bu haldeyim fslan dedim ağladım sonra güldüm falan geçecek inşallahEşime durup durup catiyorum saolsun oda pek anlayışlı değil sürekli kavga ediyoruz ay ne yapacam bilmiyorumm
Ben özellikle koku hassasiyetine karşı ağlıyorum, kraker bile yumurta kokar oldu mesela.. Durdurmaya değil de akışta kalmaya çalışıyorum, sonuçta o duygu da benim, sonra bunun hormonlardan kaynaklandığı bilincini hatırlayıp, başımın ağrımasindan korkup ağlamayı kesiyorumAy kızlar yardım edin okudugum sıradan üzücü bir olaya markette istedigim cikolatayi bulamamaya doktora gidince doktorda çok sıra var diye herşeye ağlıyorum herşeye nasıl durducagim kendimi sizde benim gibimisiniz ben mi abartiyim ya
evet evet oluyor ben de onu sormak için kullanan var mı demiştim zaten, normal bi durummuş, ilacın kalıntısıymışBen kullanıyorum canım. Sende fitilden sonra idrar yaptığında, beyaz beyaz puturtuler oluyor mu idrarın içinde?
Canım üzülme inşallah diğer bebeğine Rabbim sağlık sıhhat versin. Kalbi duran kese zamanla kendine kendine kayboluyormuş diğeri sağlıklı bi şekilde ilerliyomus inşallah.Canim kusura bakma kafam cok karisik unutmus olabilirim
Yarin kendi doktorumda rdvum var insallah diger bebegim