2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ay kızlar yardım edin okudugum sıradan üzücü bir olaya markette istedigim cikolatayi bulamamaya doktora gidince doktorda çok sıra var diye herşeye ağlıyorum herşeye nasıl durducagim kendimi sizde benim gibimisiniz ben mi abartiyim ya🙁

Ay kızlar yardım edin okudugum sıradan üzücü bir olaya markette istedigim cikolatayi bulamamaya doktora gidince doktorda çok sıra var diye herşeye ağlıyorum herşeye nasıl durducagim kendimi sizde benim gibimisiniz ben mi abartiyim ya🙁
Bende hiç olmayacak şeyler düşünüyorum bi bakmisim ağlıyorum sonra toparlanıp ne alaka falan diyorum kendime😃

Merhabalar, 5+1 deyiz. Ağılarım çok hafifledi. Bugün bir sivilcem çıktı, bir de aniden cinsel isteğimde çok artış oldu. Ne bir bulantı ve koku hassasiyeti. Normal midir böyle olması?

Canım haber vermedin, ya da verdin de ben mi kaçırdım 😐 nasılsın, ne dedi dr
Canim kusura bakma kafam cok karisik unutmus olabilirim 🥲
Dusundugun icin de cok tesekkur ederim 💙
Dun ikizlerim oldugunu birinin kalbinin durdugunu ogrendim😭
Yarin kendi doktorumda rdvum var insallah diger bebegim iyidir korku dolu bekliyorum

Yarin kendi doktorumda rdvum var insallah diger bebegim iyidir korku dolu bekliyorum
Ya canım çok geçmiş olsun, gerçekten çok şaşırdım iyi ki acile gitmişsin. İnşallah diğer bebeğin sağlıklıdır güzel haberlerini bekliyorum insallah🤲🤲

Ya canım çok geçmiş olsun, gerçekten çok şaşırdım iyi ki acile gitmişsin. İnşallah diğer bebeğin sağlıklıdır güzel haberlerini bekliyorum insallah🤲🤲
Allah razi olsun canim benim
Ilk gebeligimde de bir bel agrisi olmustu maalesef ayni bel agrisi olunca korktum gittim ki gercekten kalbi durmus dedi
Insallah diger bebegimîn dun kalbini duydum ama aklim hep onda simdi 🥲♥️

Allah razi olsun canim benim
Ilk gebeligimde de bir bel agrisi olmustu maalesef ayni bel agrisi olunca korktum gittim ki gercekten kalbi durmus dedi
Insallah diger bebegimîn dun kalbini duydum ama aklim hep onda simdi 🥲♥️
Ah kıyamam ya böyle durumlarda ne yapılıyor hiç bilmiyorum keseleri ayrı mı? İnşallah bebisin sağlıklı bi şekilde ilerler inşallah 🤲🤲
Acildeki doktor bisey dedi mi peki?

Yaa 😭 üzüldüm canım insallah digeri seninledir🤲, bende dün 7+5 de ikiz olduklarını öğrendim malesef biri 6+6 da kalmış 😔 varlığıyla kalbinin durdugunu öğrenmem bir oldu😔 Allah digerlerini bize bağışlasın 🤲

Ben özellikle koku hassasiyetine karşı ağlıyorum, kraker bile yumurta kokar oldu mesela.. Durdurmaya değil de akışta kalmaya çalışıyorum, sonuçta o duygu da benim, sonra bunun hormonlardan kaynaklandığı bilincini hatırlayıp, başımın ağrımasindan korkup ağlamayı kesiyorum😂

Yarin kendi doktorumda rdvum var insallah diger bebegim
Canım üzülme inşallah diğer bebeğine Rabbim sağlık sıhhat versin. Kalbi duran kese zamanla kendine kendine kayboluyormuş diğeri sağlıklı bi şekilde ilerliyomus inşallah.

X