2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Doktor sorun olsa söylerdi diye düşünüyorum artık ultrasonda sağ altta kese boyutu yazıyormuş benimkinde 0.68cm yazıyor 5+4te yani. Miniklerimizde bi problem olmasın da insallah duyalım o kalp seslerini de
Merhaba siz kesede bebeği kaç hastalıkken gördünüz benim de sizinle aynı değerler

Kızlar merhaba idrarda yanma problemi yaşıyorum hemen doktora mi başvurmam gerekli yarın gitsem olur mu
Bugün pazar kadın doğum uzmanı yok hastanelerde

Merhaba siz kesede bebeği kaç hastalıkken gördünüz benim de sizinle aynı değerler
Merhaba bebeği görmedim ki daha.
5+4te keseyi gördük içinde de yolk kesesi vardı. Bebeğin kesesinin boyutu da 6mmdi
Haftaya da kalp atışı için çağırdı bebis gözükmez daha

Merhabalar gebe olduğumu yeni öğrendim çalıştıgınız yere ne zaman bildirdiniz acaba raporla bildireniniz var mı daha erken biliyorum ama merak ettim

Kızlar merhaba idrarda yanma problemi yaşıyorum hemen doktora mi başvurmam gerekli yarın gitsem olur mu
Bugün pazar kadın doğum uzmanı yok hastanelerde
Benimde idrarda enfeksiyon ve bakteri çıktı azosilin verdi günde 3 kere antibiyotik onu kullanıyorum. Gebeler hep kullanıyormuş ama endişelendim biraz günde 3 kere diye ağır gelir diye korkuyorum doktorum ısrarla verdi

Kızlar cuma günü 5+4 te keseyi gördük doktor haftaya cuma gel kalp atışı için dedi 6+4 oluyo ama o gün eşimin işi varmış bir gün önce gitsem kalp atışı duyulur dimi?? 6+4 ile 6+3 arasında çok bişey değişmez herhalde

Merhabalar gebe olduğumu yeni öğrendim çalıştıgınız yere ne zaman bildirdiniz acaba raporla bildireniniz var mı daha erken biliyorum ama merak ettim
Ben 7 haftalık olduğunda bildirim yaptım, gerçi öğrendiğim de 6 haftalıktı. Kalp atışı başladıktan sonra gebe raporu alıp bildirim yapabilirsiniz. Zaten kalp atışı başlamadan gebelik takibine girmediği için sistemde rapor vermezler diye düşünüyorum. Ben kalp atışı olduğu gün aldım raporu ve bildirdim.

Benide 6+4te çağırdı aynı şekilde bende bi kaç gün gec mi gitsem diyordum

Aslında bir hafta sonra gitmek isterim ama tekrar muayene ücreti de vermek istemiyorum. Aradan biraz zaman geçerse tekrar alabilir hastane ücret
Evet ya 10 günde bir tekrar alınıyor ücretler de maalesef çok fazla. Özelse cumartesi gidemez misiniz?

Bana da bı antibiyotik verdi tek sefer suya katacakmisim canım canını sıkma ilerlemesi için vermiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…