- 29 Ocak 2019
- 1.867
- 2.246
Tesekkür ederim hakkınızda hayırlısı olsun her zaman
Senin adına sevindim canım bakalım ben ne yapacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin adına sevindim canım bakalım ben ne yapacağım
Solgarın folid asitini kullanıyorum benKızlar siz folik asit olarak ne kullanıyorsunuz
Benim erkek doktorum memnunum araştırmıştımKızlar doktorlarınız bayanmı acaba?
Merhaba siz kesede bebeği kaç hastalıkken gördünüz benim de sizinle aynı değerlerDoktor sorun olsa söylerdi diye düşünüyorum artık ultrasonda sağ altta kese boyutu yazıyormuş benimkinde 0.68cm yazıyor 5+4te yani. Miniklerimizde bi problem olmasın da insallah duyalım o kalp seslerini de
Merhaba bebeği görmedim ki daha.Merhaba siz kesede bebeği kaç hastalıkken gördünüz benim de sizinle aynı değerler
.Merhabalar gebe olduğumu yeni öğrendim çalıştıgınız yere ne zaman bildirdiniz acaba raporla bildireniniz var mı daha erken biliyorum ama merak ettim
Yarın gidersin canım şimdi bol bol su içmeye çalış yarın tahlil yaparlarKızlar merhaba idrarda yanma problemi yaşıyorum hemen doktora mi başvurmam gerekli yarın gitsem olur mu
Bugün pazar kadın doğum uzmanı yok hastanelerde
Acilde de idrar tahlili verebilirsiniz.gecmis olsun, bol su içmelisiniz.Kızlar merhaba idrarda yanma problemi yaşıyorum hemen doktora mi başvurmam gerekli yarın gitsem olur mu
Benimde idrarda enfeksiyon ve bakteri çıktı azosilin verdi günde 3 kere antibiyotik onu kullanıyorum. Gebeler hep kullanıyormuş ama endişelendim biraz günde 3 kere diye ağır gelir diye korkuyorum doktorum ısrarla verdiKızlar merhaba idrarda yanma problemi yaşıyorum hemen doktora mi başvurmam gerekli yarın gitsem olur mu
Ben 7 haftalık olduğunda bildirim yaptım, gerçi öğrendiğim de 6 haftalıktı. Kalp atışı başladıktan sonra gebe raporu alıp bildirim yapabilirsiniz. Zaten kalp atışı başlamadan gebelik takibine girmediği için sistemde rapor vermezler diye düşünüyorum. Ben kalp atışı olduğu gün aldım raporu ve bildirdim.Merhabalar gebe olduğumu yeni öğrendim çalıştıgınız yere ne zaman bildirdiniz acaba raporla bildireniniz var mı daha erken biliyorum ama merak ettim
Benide 6+4te çağırdı aynı şekilde bende bi kaç gün gec mi gitsem diyordumKızlar cuma günü 5+4 te keseyi gördük doktor haftaya cuma gel kalp atışı için dedi 6+4 oluyo ama o gün eşimin işi varmış bir gün önce gitsem kalp atışı duyulur dimi?? 6+4 ile 6+3 arasında çok bişey değişmez herhalde
Aslında bir hafta sonra gitmek isterim ama tekrar muayene ücreti de vermek istemiyorum. Aradan biraz zaman geçerse tekrar alabilir hastane ücretBenide 6+4te çağırdı aynı şekilde bende bi kaç gün gec mi gitsem diyordum
Evet ya 10 günde bir tekrar alınıyor ücretler de maalesef çok fazla. Özelse cumartesi gidemez misiniz?Aslında bir hafta sonra gitmek isterim ama tekrar muayene ücreti de vermek istemiyorum. Aradan biraz zaman geçerse tekrar alabilir hastane ücret
Ben kullanıyorum canım. Sende fitilden sonra idrar yaptığında, beyaz beyaz puturtuler oluyor mu idrarın içinde?Hanımlar aranızda progestan fitil kullanan var mı
Yarın gidersin canım şimdi bol bol su içmeye çalış yarın tahlil yaparlar
Eğer acile gidersen de orda da tahlil yapar acil doktoru
Çok teşekkür ederim acile gittim akşam suya atmalık antibiyotik verdiAcilde de idrar tahlili verebilirsiniz.gecmis olsun, bol su içmelisiniz.
Bana da bı antibiyotik verdi tek sefer suya katacakmisim canım canını sıkma ilerlemesi için vermiştirBenimde idrarda enfeksiyon ve bakteri çıktı azosilin verdi günde 3 kere antibiyotik onu kullanıyorum. Gebeler hep kullanıyormuş ama endişelendim biraz günde 3 kere diye ağır gelir diye korkuyorum doktorum ısrarla verdi
Insallah şifa olur 6 gündür antibiyotik kullanıyorum ben ama idrar yolu için değil bağırsak enfeksiyonu için. Hamileyim dediysen ona göre vermiştir zaten inşallah bi an önce geçer giderÇok teşekkür ederim acile gittim akşam suya atmalık antibiyotik verdi