- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
Ekledim canim hosgeldin hayırlı olsunmaviss_34 merhaba canım ben de varım ekleyebilir misin beni de
37 yaş, ilk hamilelik, Adana, bat 9/12/2021
teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekledim canim hosgeldin hayırlı olsunmaviss_34 merhaba canım ben de varım ekleyebilir misin beni de
37 yaş, ilk hamilelik, Adana, bat 9/12/2021
teşekkür ederim
Bugün 6+0Insllah canim duyulur kac haftalik oldunuz
Ekledim canim hosgeldin sağlıkla ilerlesin gebeligin
Benim sabahları oluyor bide acıkıncaOnceki hamileliklerimde bulanti vb. Yasamamistim. Bunda sanki her gun biraz daha artıyor
Özel tüketim gibi alırlar diye düşünmüştüm , %8 ‘e bile sevindim şimdi, ekonomi ne hallere soktuSağlık için kdv yüzde 8, yaklasik 4500 olarak hesap ediyorum. 4 binde anlaşsak güzel olur :) 15 gün içinde de sonucu verirlerse harika olacak. Sonuç geldiğinde sizlerle paylasacağım. Neredeyse hata payı olmadan cinsiyeti öğrenmek de çok heyecanli ya tabi senin anlattiğin binde bir yanılma payına denk gelmezsem
Bende 265veriyorum fiyat aynıymış doktorla ssvd konusunu doguma insallah yaklasinca tekrar konusacagm ben normalde bursada gurbetteyim bakanim yok normal olsa hrmen toparlarim cunku265 tl verdim ben dorukta nasıl fiyatlar benim gittiğim gönül hanım sezeryan sonrası normal doğum yaptırıyor benimde tercih etme sebebim o oldu benimde ilk dogumumdan 6 sene geçmiş olacak plasenta prveria sebebi ile sezeryan olmuştum ben yine aynı durum olmazsa bende ssvd istiyorum insaallah
Cok tesekkur ederim insallah o gunleri goruruz265 tl muayene ucreti benim gittigim doktorun canim . Normal ve sezeryan ucreti baska forumda sormuslardi ordan ogrenmistim bende 5500 tl ikisi icin epidural de +300 aliyolarmis .
Masllah canimBugün 6+0
Yok canım yaşamadım diğer doktor kontrolün ne zamanInsallah canim sende herhangi bir lekelenme yasamadin degilmi
Hakkında hayırlısı neyse o olsunNerede oturuyorsunBende 265veriyorum fiyat aynıymış doktorla ssvd konusunu doguma insallah yaklasinca tekrar konusacagm ben normalde bursada gurbetteyim bakanim yok normal olsa hrmen toparlarim cunku
Teşekkürler, tabi ki haber veririm. Senin ilk bebek kız mı erkek mi?Özel tüketim gibi alırlar diye düşünmüştüm , %8 ‘e bile sevindim şimdi, ekonomi ne hallere soktu
Bence okuduğum o olay, tamamiyle dikkatsizlik, yanılma payı falan değil bence. Güney Koreliler disiplinli insanlar , böyle bir hata yapacaklarını sanmıyorum. Çok çok hayırlı olsun tekrar. Fiyatta kırmaya yanaşırlarsa, onu da haber ver lütfen Rast gitsin
Benim de 2,5 cm ölçüldü çarşamba günü hayırlı olsuun. Gebelik takviminde 9. Haftada görünüyorsun oysa 10. Haftadasın. Sen de ağustos sonu / eylül başı doğurabilirsin.Bugün benim de kontrolüm vardı 2.5 cm olmuş minik 9+4 dedi doktor. Kalbini yine dinledik dünyanın en güzel ritmi ya Allah tüm hamilelerimizi tamamına erdirir kucağımızda da görürürz, kalp -kese - sonuç bekleyenlere de bu muhteşem duyguyu yaşatır inşallah
Bugün canim 2 deYok canım yaşamadım diğer doktor kontrolün ne zaman
Ben dun gittim benim hesabima gore 8+2 ama doktor ultrasonra 7+4 diye hesapladiBenim de 2,5 cm ölçüldü çarşamba günü hayırlı olsuun. Gebelik takviminde 9. Haftada görünüyorsun oysa 10. Haftadasın. Sen de ağustos sonu / eylül başı doğurabilirsin.