2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
maviss_34 celebili, Manisa, 1 çocuk, yaş 24, bat 28/11/2021

Gebelik sebebiyle artış oluyor, buna göre yeniden doz ayarlanıyor. Bunun bı sorun olacağını sanmıyorum her gün test de verilmez sonucta, kabul edilen referans değer gibi, kabul edilen kontrol süresi de var. Uzun süre tedavi edilmeyen ve aşırı yüksek değerlerde sorun olabileceğini okudum hep.

Çok teşekkür ederim bende konuştum hem kadın doğum uzmanı hem aile hekimiyle uzun zamanlı tedavi edilmezse oluyormuş korkmaya gerek yokmuş .

tedavi edilmezse Allah koruusn problem olur kullan ben de100 mg içiyorum en gittiğimde 1.23 tü kullan ilacını

Yaa rica ederim Benim de hiç bilgim yoktu bu konularda, hamile olduğumu öğrendigim gün bahsedildi bana da bu durumdan, ben de epey panik olmuştum. İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklayalım minikleri

Yaa rica ederim Benim de hiç bilgim yoktu bu konularda, hamile olduğumu öğrendigim gün bahsedildi bana da bu durumdan, ben de epey panik olmuştum. İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklayalım minikleri
Ayy ne güzel iyi bir dokturmus senin değerin çok yüksek değil ama inşallah iyice düşer . Inşallah alalım sağlıkla bizi çok ugrastiracaklar belli ki

Bende senin canım ben seni gebeliğe hazırlık formunda görmüştüm haberi aldığını hatırlıyorum çok mutlu olmuştum hatta bir iki kişi daha vardı inşallah bana da nasip olur demiştim ,
Yaa ne kadar içten geçirmişsin duanı canim burda herkes benzer dertlerden muzdarip olduğu için bir tek biz birbirimizi anlıyoruz,hele de uzun zamandır bekleyenler. İnşallah bekleyen herkese de en kısa zamanda güzel haberler alır hayırlısıyla

Amin gerçekten inşallah bekleyen herkese hayırlı şekilde nasip ilsun

Kızlar nasilsiniz ? Bi kaç gündür giremedim foruma . Nasıl gidiyor bulantilariniz basladimi ben hala hiç bisey hissetmiyorum arada giren batmalar disinda . Sizde nasil durumlar ?
İyiyim kuzum şükür benimde 2 gün bi kusma mide bulantım olmuştu 1 hafta önce geçti çok şükür şuanlık iyiyim iştahım açık kasık ağrılarım çok nadir günde 1 belki oluyordur inşallah böyle devam ederiz Yarın 7.haftamıza giriyoruz

Bende bugun gittim kalp atisini duydu 8+1 gunluguz benim hic bir belirtim yok hamilelige dair bi goguslerim şiş baskada iyiyim bulanti falan hic yok sanki hamile deilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…