2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Daha once de yazmistim yine yaziyorum durumunuz varmi bilmiyorum ama ozel bir hastane yada laboratuarda tsh değerinizi olcturun bi saatte daha saglikli sonuc alirsiniz.saglik ocaginda bir gun bekliyor kan
Katiliorm ben de yaşadım bunu. Çok farkli ve yanlış sonuçlar çıktı. Ozelde baktirmak daha doğru sonuçlar verior

Daha once de yazmistim yine yaziyorum durumunuz varmi bilmiyorum ama ozel bir hastane yada laboratuarda tsh değerinizi olcturun bi saatte daha saglikli sonuc alirsiniz.saglik ocaginda bir gun bekliyor kan
Valla aklım karışmadı değil. aslında gebelik öncesi devlet hastanesi sonucu da 4.85 ti , o yüzden aile hekimliğinde 4 çıkmasını normaldir olabilir diye düşünmüştüm. İlaca rağmen dusmedigini görünce şüphem arttı malesef.

Yarın özele randevu aldım, Pazartesi günü devlete de gidip arada büyük fark olacak mı teyit etmeye çalışıcam ona göre de bundan sonrası için nerede devam edeceğime karar verebilirim.

Kızlar hayırlı kandiller nasılsınız nasıl gidiyo hamileliğiniz bi kaç gündür halsiz yorgun uykulu hissediyorum

Bugün randevum doktorun acil ameliyatı olduğu için iptal oldu. 25 ocakta TSH 4,66 çıkmıştı ama gidemedim. Özel hastaneden randevu aldım yarın için. Çok geç kalmamışımdır değil mi?
Bir de mide bulantısından çok kötüyüm sabahları yumurta bile yiyemiyorum artık kokusundan her şeyden tiksinme başladı parfüm sıkamıyorum. Ofiste gözümü kapatmak için fırsat kolluyorum ölü gibiyim.
Doktor TSH için ilaç verirse Mide bulantısı için de ilaç verir mi ? İlaç verse bile sanki hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyorum izin de alamıyorum

Bende sabahları zor kahvaltı ediyorum yumurtayı çok zor yiyorum yemesem içim huzursuz oluyo bazı sevdiğim yiyeceklerin görüntüsü midemi bulandırıyo yemeklere bakamıyorum. Mide bulantısı çom fazlaysa beslenmeni çok aşırı engelliyorsa en son noktada veriyolar diye biliyorum gerekmedikce ilaç yazmıyolar canım

Gerçekten mi ben verirler diye umut etmiştim. Ben de gün geçtikçe daha fazla zorlanıyorum. Su içebiliyor musun peki ben artık onu da içemiyorum limon sıktım dün bir nebze içebildim bugün yanımda getirmeyi unutmuşum içemiyorum

Canim uzun zamandır bakmamışsn siteye bir problem yoktur umarım nasılsın iyi misin
Canım merhaba, evet bir süredir yoktum burada okuduklarım 2 düşük tecrübem olduğu İçin bazen beni olumsuz etkiliyor o nedenle arada uzaklaşıp geliyorum.

Geçen hafta 6+3 ‘te kalp atışını duyduk çok şükür, bu ctesi yine gideceğim her şey yolundadır inşallah Sen nasılsın?

Bana vermemiş sekreteri ilacın yok dedi ama zaten 1 haftadir ishal geçiriyorum dahiliyeye gidicem yarın bi kesilmedi. Bu durumda da demir kaybı da oluyormuş belki o yazabilir
Evet kusma ve ishal demir kaybına sebepmis. Dahiliyeye görün tabii ki ama ilaç verirse doktorunu da bilgilendir mutlaka

İnşallah verirler canım sen anlat durumunu doktora göre değilebilir. Çok şükür su içmemde sıkıntı yok bol bol içmeye çalışıyorum

Benim doktorum devletin yaptığı tahlillerde TSH 1 değer fazla oluyor güvenemiyorum dedi. Cihazlardan kaynaklı sanırım yaniltabiliyormus. Doktorum kendi muayanehanesinde kanımı alıp özel laboratuvara gönderip takibini yapıp bilgi vermişti.

Cok sevindim canım herseyin yolunda olmasına ben dün doktora gidecektim doktor yokmuş bugün gidecektim bugün de yokmuş pazartesine kaldı sanırım İstanbul fa olmadığım için başka bir seçenek de yok maalesef mecburen bekliyorum canım keseyi gördüğüm de ki haftaya göre 6+6 yim bugün sata göre 7+6 bebek gorununce de değişecek mi çok merak ediyorum

Çok fazla araştırıp kafamı bunaltmadan gentan diye bir labda bu cumartesi kan vermeye karar verdim. 300 dolar artı kdv istiyorlar. Kapida biraz pazarlık olur belki. Numuneyi Güney Kore’ye gönderiyorlarmış. Sonucu 10-12 günde veririz dediler.

Aslında ben uzun süre hastaneler ile çalıştım, genelde ozellerin tahlillerine pek guvenmezdik. Belki TSH için farklı bir durum vardır bunu da bilemediğim için hem yarın kadın doğum doktoruma sorucam. Hem de karşılaştırma amaçlı pzt develt hastanesine de gidicem.

Gentan'ı biliyorum evet bence mantıklı köklü bir firma, yardımcı olurlarsa da güzel olur. Fiyatlar hep dolar bazında malesef. Karar vermiş olmanıza sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…