2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar dün TSH için aile hekimliğinde kontrol testi verdim. Bir ay önce 4 olan değerim ilaç kullanmama rağmen 3.69 olmuş. Pazartesi devlet hastanesi dahiliye bölümüne gidicem, doz ayarlaması için ve orda yeniden tahlil vermek istiyorum. Okuduğum bazı yorumlarda aile hekimliği genelde yüksek cikabildigi yaziyor. Devlet hastanesinde daha doğru sonuçlar alinabiliyormus. Bu gibi iki farkli değerle karşılaşan oldu mu aramızda?
*Bu arada ilk trimester için TSH değeri üst sınır 2.5 olarak kabul ediliyor.

Biz 7+3 olduk bir kac gundur mide bulantisi ve yanma tam anlamiyla basladi. Birde mesela bu sefer hic göğüs büyümesi olmadi halbuki öncekilerde çok daha once bulanti ve hassasiyet başlıyordu yani demem o ki her gebelik farkli canım üzme kendini

ya canım duyunca ağlamaya başladım çıkınca sonra araştırınca biraz rahatladım sanırım biraz hormonlardan da oldu
çok sağol içimi rahatlattın
Ne demek canım doğruyu söylüyorum bi problem olmaz çünkü bende de var hemde çikolata kisti. O da adet görmedikçe küçülüyor normalde ama bende heyecandan sormayı unuttum
Folikül kistini de bekarken çok yaşardım hiç bisey kullanmasam bile kendi geçerdi

Benim de tshim 5 küsur çıktı doktor 100mg a yükseltti içtiğim ilacı. Umarjm düşer. Sürekli takibini yapmak gerekiior

Benim de tshim 5 küsur çıktı doktor 100mg a yükseltti içtiğim ilacı. Umarjm düşer. Sürekli takibini yapmak gerekiior
Aşırı yüksek değerler uzun süre tedavi edilmezse sorun olusuyormus, bu 2.5 referans değeri de zaten sekiz dokuz yllık bir uygulamaymis diye bir kadın doğum uzmani videosuna denk geldim , içim rahatladı. Ben 25 mg Euthyrox kullanıyorum, bakalım pazartesi günü değer nasıl çıkacak, muhtemelen doz artırılacak

Allah razı olsun bende ilk defa duyunca işte endileselendim . Bu arada kandilin mubarek olsun canım

Merhabalar
Ben dün 7+4 günümde akşam birden kanama yaşadım. Sonra azaldı ve sadece sildikçe damla damla kahverengi geliyordu. Gece durdu ama sabah tekrar açık kırmızı kanama oldu ve durdu. Aynı gün öğleden sonra doktora gittim. Her şey normaldi. Bebek sağlıklıydı. Kanama durmuş zaten iğne yapmaya bile gerek yok bol bol dinlen ve tekrar olursa iğne yaparız dedi doktor. Bi daha da olmadı dünden beri çok şükür.

Ben de şimdi doktora geldim dün bir sıkıntı yoktu kesemizi yeni gördük. 5+0 im bugün tan. Ama dünden beri kahverengi akintim var inşallah tutunma kanamasidir sadece.

Ben normalde 75mg kullaniordm zaten yeterli olmadi demek. Evet Türkiye de 2,5 değerini kistas aliorlar ama bazı ülkeler 1 civari olmasindan yana net bir şey yok tam olarak.

Canım merhaba bende senin gibi sadece acıktığımda midem bulanır ve bazen rahmim ağrır biz şanslılardanız kötü düşünme rahat bir hamilelik geçireceğiz inşallah 5 hastalıkken gitmişsin kontrole benimde ilk kontrolüm de 5 haftalıktı o zaman daha bebek oluşmamış oluyor doktorum bana öyle dedi haftaya geldiğinde burada bebek oluşacak kalp atışını duyacağız dedi. Bir sorun yok yani merak etme canım

Daha once de yazmistim yine yaziyorum durumunuz varmi bilmiyorum ama ozel bir hastane yada laboratuarda tsh değerinizi olcturun bi saatte daha saglikli sonuc alirsiniz.saglik ocaginda bir gun bekliyor kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…