- 9 Ağustos 2021
- 14.984
- 50.984
bende Ankara dayımIyi geceler kizlar. Ankaradan kimler var acaba?
A life hospital a gidiyorum canım ama bi taraftanda devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum randevu bulursam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende Ankara dayımIyi geceler kizlar. Ankaradan kimler var acaba?
Çok teşekkürler cevap icinKontrol tahlili yaptırmadım ama şikayetlerim azalmıştı cnm
Korkma canım bende de kist var bisey olmaz bi durum olsa zaten doktor söylerdievet canım yumurtam kist olmuş inşallah birşey olmaz dedi ama ben korktum
ya canım duyunca ağlamaya başladım çıkınca sonra araştırınca biraz rahatladım sanırım biraz hormonlardan da olduKorkma canım bende de kist var bisey olmaz bi durum olsa zaten doktor söylerdi
Biz 7+3 olduk bir kac gundur mide bulantisi ve yanma tam anlamiyla basladi. Birde mesela bu sefer hic göğüs büyümesi olmadi halbuki öncekilerde çok daha once bulanti ve hassasiyet başlıyordu yani demem o ki her gebelik farkli canım üzme kendiniKizlar merhaba 6.haftam bitti hic mide bulantim yok sadece aciktim mi azicik acliktan midem bulaniyo yemek yiyince geciyo dr.ustten bakti keseyi gordu ama bebegi goremedi gecen hafta birde ters rahimliyim diye gorememis.esim kendini cok kaptirma miden bulanmiyo diyor yorgunlukta yok sadece bazen kalkarken otururken rahmim kasiliyo sadece normal mi sizce?
Ne demek canım doğruyu söylüyorum bi problem olmaz çünkü bende de var hemde çikolata kisti. O da adet görmedikçe küçülüyor normalde ama bende heyecandan sormayı unuttumya canım duyunca ağlamaya başladım çıkınca sonra araştırınca biraz rahatladım sanırım biraz hormonlardan da oldu
çok sağol içimi rahatlattın
Üzüldüm canım hemde cok üzüldümBeni silebilirsin canım listeden . Bebek gelişmemiş cumartesi günü kürtaj oluyorum kısmet değilmiş bu dünyada alacak nefesi yokmuş . Hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum maviss_34
Benim de tshim 5 küsur çıktı doktor 100mg a yükseltti içtiğim ilacı. Umarjm düşer. Sürekli takibini yapmak gerekiiorKızlar dün TSH için aile hekimliğinde kontrol testi verdim. Bir ay önce 4 olan değerim ilaç kullanmama rağmen 3.69 olmuş. Pazartesi devlet hastanesi dahiliye bölümüne gidicem, doz ayarlaması için ve orda yeniden tahlil vermek istiyorum. Okuduğum bazı yorumlarda aile hekimliği genelde yüksek cikabildigi yaziyor. Devlet hastanesinde daha doğru sonuçlar alinabiliyormus. Bu gibi iki farkli değerle karşılaşan oldu mu aramızda?
*Bu arada ilk trimester için TSH değeri üst sınır 2.5 olarak kabul ediliyor.
Aşırı yüksek değerler uzun süre tedavi edilmezse sorun olusuyormus, bu 2.5 referans değeri de zaten sekiz dokuz yllık bir uygulamaymis diye bir kadın doğum uzmani videosuna denk geldim , içim rahatladı. Ben 25 mg Euthyrox kullanıyorum, bakalım pazartesi günü değer nasıl çıkacak, muhtemelen doz artırılacakBenim de tshim 5 küsur çıktı doktor 100mg a yükseltti içtiğim ilacı. Umarjm düşer. Sürekli takibini yapmak gerekiior
Bende Ankaradayım. Dr arayısındaysan Reyyan Özcan Temizkan hocayı tavsiye ederim.Iyi geceler kizlar. Ankaradan kimler var acaba?
Allah razı olsun bende ilk defa duyunca işte endileselendim . Bu arada kandilin mubarek olsun canımNe demek canım doğruyu söylüyorum bi problem olmaz çünkü bende de var hemde çikolata kisti. O da adet görmedikçe küçülüyor normalde ama bende heyecandan sormayı unuttum
Folikül kistini de bekarken çok yaşardım hiç bisey kullanmasam bile kendi geçerdi
Ben dün 7+4 günümde akşam birden kanama yaşadım. Sonra azaldı ve sadece sildikçe damla damla kahverengi geliyordu. Gece durdu ama sabah tekrar açık kırmızı kanama oldu ve durdu. Aynı gün öğleden sonra doktora gittim. Her şey normaldi. Bebek sağlıklıydı. Kanama durmuş zaten iğne yapmaya bile gerek yok bol bol dinlen ve tekrar olursa iğne yaparız dedi doktor. Bi daha da olmadı dünden beri çok şükür.Günaydın kızlar. Aranizda kahverengi ve pembe akıntısı olan var mi doktor normal dedi ama ben dünden beri çok kötü hissediyorum her wcde stres yaptim. Bugün doktora gidicem tekrar. Umarım kötü bir durum yoktur ya
Ben de şimdi doktora geldim dün bir sıkıntı yoktu kesemizi yeni gördük. 5+0 im bugün tan. Ama dünden beri kahverengi akintim var inşallah tutunma kanamasidir sadece.Merhabalar
Ben dün 7+4 günümde akşam birden kanama yaşadım. Sonra azaldı ve sadece sildikçe damla damla kahverengi geliyordu. Gece durdu ama sabah tekrar açık kırmızı kanama oldu ve durdu. Aynı gün öğleden sonra doktora gittim. Her şey normaldi. Bebek sağlıklıydı. Kanama durmuş zaten iğne yapmaya bile gerek yok bol bol dinlen ve tekrar olursa iğne yaparız dedi doktor. Bi daha da olmadı dünden beri çok şükür.
Ben normalde 75mg kullaniordm zaten yeterli olmadi demek. Evet Türkiye de 2,5 değerini kistas aliorlar ama bazı ülkeler 1 civari olmasindan yana net bir şey yok tam olarak.Aşırı yüksek değerler uzun süre tedavi edilmezse sorun olusuyormus, bu 2.5 referans değeri de zaten sekiz dokuz yllık bir uygulamaymis diye bir kadın doğum uzmani videosuna denk geldim , içim rahatladı. Ben 25 mg Euthyrox kullanıyorum, bakalım pazartesi günü değer nasıl çıkacak, muhtemelen doz artırılacak
inşallah canım iyi haberlerle dönmeni dilerimBen de şimdi doktora geldim dün bir sıkıntı yoktu kesemizi yeni gördük. 5+0 im bugün tan. Ama dünden beri kahverengi akintim var inşallah tutunma kanamasidir sadece.
Değeriniz kaç iken 75 kullanıyordunuz?Ben normalde 75mg kullaniordm zaten yeterli olmadi demek. Evet Türkiye de 2,5 değerini kistas aliorlar ama bazı ülkeler 1 civari olmasindan yana net bir şey yok tam olarak.
Benim değerim ilaçsız 63e kadar çıkmıştı hasimato hipotiroid var bende. üç senedir araliksiz kullaniorm. Kontrol altina almıştım 1.90 civariydi ama hamilelikte yukselirmis zaten. Bu yüzden yeterli gelmedi.Değeriniz kaç iken 75 kullanıyordunuz?
Canım merhaba bende senin gibi sadece acıktığımda midem bulanır ve bazen rahmim ağrır biz şanslılardanız kötü düşünme rahat bir hamilelik geçireceğiz inşallah 5 hastalıkken gitmişsin kontrole benimde ilk kontrolüm de 5 haftalıktı o zaman daha bebek oluşmamış oluyor doktorum bana öyle dedi haftaya geldiğinde burada bebek oluşacak kalp atışını duyacağız dedi. Bir sorun yok yani merak etme canımKizlar merhaba 6.haftam bitti hic mide bulantim yok sadece aciktim mi azicik acliktan midem bulaniyo yemek yiyince geciyo dr.ustten bakti keseyi gordu ama bebegi goremedi gecen hafta birde ters rahimliyim diye gorememis.esim kendini cok kaptirma miden bulanmiyo diyor yorgunlukta yok sadece bazen kalkarken otururken rahmim kasiliyo sadece normal mi sizce?
Daha once de yazmistim yine yaziyorum durumunuz varmi bilmiyorum ama ozel bir hastane yada laboratuarda tsh değerinizi olcturun bi saatte daha saglikli sonuc alirsiniz.saglik ocaginda bir gun bekliyor kanKızlar dün TSH için aile hekimliğinde kontrol testi verdim. Bir ay önce 4 olan değerim ilaç kullanmama rağmen 3.69 olmuş. Pazartesi devlet hastanesi dahiliye bölümüne gidicem, doz ayarlaması için ve orda yeniden tahlil vermek istiyorum. Okuduğum bazı yorumlarda aile hekimliği genelde yüksek cikabildigi yaziyor. Devlet hastanesinde daha doğru sonuçlar alinabiliyormus. Bu gibi iki farkli değerle karşılaşan oldu mu aramızda?
*Bu arada ilk trimester için TSH değeri üst sınır 2.5 olarak kabul ediliyor.