2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Hayırlı olsun 😍

Benim elektriğim hiç tutmadı kendisiyle, ağlayacaktım çıkarken. Eğer çok sevilseydi Kent’te tutarlardı onu. Bence çeki düzen vermiş kendine. ☺️

Mehmet Bal’ı ismen hatırlamıyorum ama geçen sene doktor ararken, tüp bebek uzmanı vardı Medikal’de, randevu bulunmuyordu. Kır saçlı biri. Resmî kaldı aklımda. Eğer aynı doktorsa, seveni çok.
Teşekkür ederim 🥰 evet olabilir sakin kendi halinde geldi bize çünkü ☺️ Yok canım kadın doğum tarafında genç biri tüp bebekte değil ama randevuları çok dolu tutuluyor herhalde diye düşündük bizde bakalım 12.haftayı tamamlayabilirsek geçiş yapacağım 🙏 bu arada bahsettiğin testi bende bir araştırayım tepecikte arkadaşımın eşi kadın doğum doktoru ücretsiz yapılıyorsa falan bilir mutlaka

Bende yıllar önce kullanmistim da adı ne hatirlayamiyorum, kadın doğum doktoru da yazmadi bi dahiliyeye cikayim bakalım ne diyecek🤔
aynen canım dahiliyeye çık belki iğne verir yine. değerin kaç baktınmı e nabızfan belki çok eüşük dğeildir benim en sonra 48 çıkmıştı geçen hafta endokrine gittiğimse daha içme dedi

A avozge Kuzum doktora gitmişsin sanırım usg görüntünü gördüm biraz önce minnoşu kıza benzettim ama hayırlısı tabiki🥰🥰
Cok tesekkür ederim yorumun için canım beni m, ben his olarak erkek hissediyorum ama kız da erkek de basım gözüm üstüne, demek kıza benziyor minik tırtıl😅😅

Ben kullanıyorum tatlış hatta nerdeyse 1 aydır kullanıyorum günde 6 defa atıyorum
Sey soracaktım kucuk tuvaletten sonra hep beyaz beyaz pütürlü bir akıntı goruyorum ilactan mı bu, ilacın erimesi ile mi alakalı yoksa baska biseyden mi endişelenmeliyim

Sey soracaktım kucuk tuvaletten sonra hep beyaz beyaz pütürlü bir akıntı goruyorum ilactan mı bu, ilacın erimesi ile mi alakalı yoksa baska biseyden mi endişelenmeliyim
Aynen bende de oluyor ilacın fazlalığını atıyor. Hatta daha fazla ıkınınca büyük büyük geliyor ilacın kendisi çıkıyor. Zaten gerekeni yarım saat içinde bünye alıyor fazlalığını atıyor

Aynen bende de oluyor ilacın fazlalığını atıyor. Hatta daha fazla ıkınınca büyük büyük geliyor ilacın kendisi çıkıyor. Zaten gerekeni yarım saat içinde bünye alıyor fazlalığını atıyor
Oyle mi fitil olarak kullanıyorum ben de gece yatarken 1 tane, yarım saat hatta daha fazla, yarım saatte emiliyor mu, ben sabaha kadar tuvalet dısında kalkmıyorum. Ben de ilacın artıgıdır diye düşündüm ama bi endişe ettim mantar vs olabilir diye, tesekkür ederim🤗

aynen canım dahiliyeye çık belki iğne verir yine. değerin kaç baktınmı e nabızfan belki çok eüşük dğeildir benim en sonra 48 çıkmıştı geçen hafta endokrine gittiğimse daha içme dedi
Ferritinin 22,91 yazıyor canim
Ben iğne atildigim zaman cok iyi hatırlıyorum ya 7 ya 8di değerim

Ferritinin 22,91 yazıyor canim
Ben iğne atildigim zaman cok iyi hatırlıyorum ya 7 ya 8di değerim
referans aralığı 10 dan başlıyo cnm benim testime göre bence referans aralığının altında olmadığı için vermemiş olabilir bana doktor ilaç verdiğinde 5 ti değerim

Ya çok geçmiş olsun iyisiniz dimi durumlar nasıl kaç haftalık oluyo salı gunu
Sağol cnm iyiyim çok şükür 🙏 6+4 oluyordu. Gidip gördük çok şükür herşey yolunda. 6 haftalık görünüyor dedi doktor🥰🥰🥰🥰 net bir gün veremiyorlarms zaten. Haftaya salı tekrar gidicez . Sen nasılsın cnm herşey yolunda mı

En garanti işi yapıyorsun aslında en iyisi 🙈 biz sabırsızlar hemen gidiyoruz bakalım bende 6+4te gidicem duyulacak mi 🥰
Bende sabırsızlanıyorum ama gtsemde suanda ne olacağını bılıyorum ondan bekledim sızlana sızlana 😂
Duyarsın duyarsın canm 😘😍 müthiş melodiyi 🤗

Sağol cnm iyiyim çok şükür 🙏 6+4 oluyordu. Gidip gördük çok şükür herşey yolunda. 6 haftalık görünüyor dedi doktor🥰🥰🥰🥰 net bir gün veremiyorlarms zaten. Haftaya salı tekrar gidicez . Sen nasılsın cnm herşey yolunda mı
Ohh çok şükür canim sevindim iyi olmanıza iyiyim bende teşekkür ederim yarın kalp atışına gidicex biraz korku biraz heyecan hepsi karıştı valla

Cok tesekkür ederim yorumun için canım beni m, ben his olarak erkek hissediyorum ama kız da erkek de basım gözüm üstüne, demek kıza benziyor minik tırtıl😅😅
İçimden öyle geçti canim tabii ki hayırlısı sağlıklısı ilk bebisti dimi

Bende yıllar önce kullanmistim da adı ne hatirlayamiyorum, kadın doğum doktoru da yazmadi bi dahiliyeye cikayim bakalım ne diyecek🤔

Bazı doktorlar 12. Hafta dolmadan yazmıyor. Kadın doğum doktorun yazıyor kan ve vitamin ilaçlarını. Başka bir durumda yönlendiriyor olması lazım. Aile hekimi de ilaç veriyor kayıt olurken.

X