2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bende haftasonu 7. Hafta olacak cumartesi gidicem direk benim doktorumda öyle dedi gelip gidip durma direk ozaman gel dedi daha keseyi bile görmedim bugün bulantılarım da başladı sabah ne yediysem.cikardim 😔
Bulanti 7. Haftadan önce yok muydu nasıldı istahiniz bana da gelir mi acaba

31inde çağırdı ama gitmedim 6.haftayı bitirip giderim kalp atıslarınıda dınlems oluruz dye dusundum. Nasip olursa tabii 🤲 2.ler böyle oluyo çok önemsemiyor 🤣🤣😂 ya da bıldgn ıcın bazı seyleri ağırdan alıyor insan.
En garanti işi yapıyorsun aslında en iyisi 🙈 biz sabırsızlar hemen gidiyoruz bakalım bende 6+4te gidicem duyulacak mi 🥰

Bulanti 7. Haftadan önce yok muydu nasıldı istahiniz bana da gelir mi acaba
Hafiften vardı ama kusturmuyordu olup geciyodu iki gündür ya su içerken ya diş fırçalarken kendimi bianda kusarken buluyorum iştahım çok yok tatlıdan çok uzaklastim hiç bişey yiyesim gelmiyor zorla yiyorum baştan beri

Merhaba
Ben de ise gittiğimden Bayadır giremedim. Hiç bulantim olmuyor hala hayvan gibi yemeye devam ediyorum ve daha şimdiden 57,5 kg oldum göbek cikti cok kotu hissediyorum spor yapmak istiyorum ama zararı olur mu bilmiyorum napicam ya Allah bulanti versin ya da bi çözüm.😐 kendi kendime kızıyorum hakaret ediyorum "bu kadar hayvan olma insanca ye diyorm " yok anam yok değişen bisey olmuyor.
Yaaa ahahaha 😂😂 kiz deme oyle demee benimde bulantim yok hala bende yemek yedikten yarim saat sonra hic yememiş gbi acikiyorum . Daha simdiden 2 kilo aldim bile. Bosver ye belki ileride bulantilardan hic yiyemiceksin . Ye ki faydalansin bebiş . Benimde sürekli midem boş gibi 😂 bende spor yapmk istiyorum ama bende korkuyorm cok yuruyunce bile kasiklarima agri giriyor

kızlar merhaba ben 5+3 haftalık hamileyim yarın keseyi görür müyüm birde kesenin boş olma durumu olabiliyormuş boşsa şimdiden anlaşılıyor mu?
Keseyi görürsün canim ama bebek olmayabilir senin günündeyken kese vardı bebek yoktu yarın hem bebeği hem de kalp atisini duyacağım 6+6 olacağım

Midesi agriyan varmi sirtimdan giren bi agri var suan nefes aldirmiyor yemek yerken birden geldi cok agri veriyor aglamamak icin zor tutuyorm kendimi

Bende düşünüyorum, Yarın kandil ya, ben oruç tutmak istiyorum ama bi yandan da endişeliyim, tutabilir miyim acaba diye, bende çok acikanlardanim, midem boş kalınca da midem agriyo hafif bulanıyo ama orucu tutmak da istiyorum. Arada kaldım ne yapsam

Kızlar sağlık ocağına haber verdiniz mi ne yapılıyor ben henüz gidip haber vermedim açıkcası zaten tüp bebekten birsürü ilaç kullanıyorum birde orda yanlış bir ilaç aşı vs yapılmasından çekiniyorum 12.haftadan sonra gideceğim ama geç mi olur bilemedim tetanoz yapıyorlarmış galiba çünkü belli bir haftası var mı onun

Bende düşünüyorum, Yarın kandil ya, ben oruç tutmak istiyorum ama bi yandan da endişeliyim, tutabilir miyim acaba diye, bende çok acikanlardanim, midem boş kalınca da midem agriyo hafif bulanıyo ama orucu tutmak da istiyorum. Arada kaldım ne yapsam
Ben bugün tuttum canım çok şükür gayet iyi geçirdim sabah yanliz baya iyi yedim.Sadece akşam yemeğine bi anda fazla yüklendim galiba biraz bulantım oldu yemeğe ara verdim dinlenip yedim yemeğimi

Kızlar sağlık ocağına haber verdiniz mi ne yapılıyor ben henüz gidip haber vermedim açıkcası zaten tüp bebekten birsürü ilaç kullanıyorum birde orda yanlış bir ilaç aşı vs yapılmasından çekiniyorum 12.haftadan sonra gideceğim ama geç mi olur bilemedim tetanoz yapıyorlarmış galiba çünkü belli bir haftası var mı onun
Kalp atisi duyduktan sonra gidebilirsin canim kayıt oluşturuyorlar

X