Aynı sorun bende de var artık geçer diyordum 6+5 im nadiren böyle adet ağrısı gibi kramp şeklinde geliyor gidiyorKızlar 6-7 haftalarda karnın aştında arada sancı oluyor bide karnımın sağında solunda bazı hareketlerde karnım acıyo sizdede varmı ya merak ettim
Evet aynen kısa süreli gelip gidiyorAynı sorun bende de var artık geçer diyordum 6+5 im nadiren böyle adet ağrısı gibi kramp şeklinde geliyor gidiyor
Hiç leke eşlik etmedi ben de sorun etmedim internette ilk trimesterde normal diyor normaldir herhaldeEvet aynen kısa süreli gelip gidiyor
İnşallah canım bendede hiç leke olmadı dün gittiğimde 1 hafta geriden geliyor dedi sadece kalp atışı vardi inşallah sorunsuz şekilde ilerlerHiç leke eşlik etmedi ben de sorun etmedim internette ilk trimesterde normal diyor normaldir herhalde
3 mm di benim de, düşünme böyle bi sıkıntı olsa doktorun söylerdi zatenKızlar 6+1 de kalp atışını duymaya gittiğimde boyunu da ölçmüştü 3 mm dedi. Çok az değil midaha fazla olması gerekiyor sanki 5-6 mm gibi. Gelişimi geriden mi geliyor acaba düşünmeden edemiyorum.sizin 6. Haftada kaç mm idi bebeğiniz?
Doktor bugün yokmuş canim yarına kaldı maalesefBenim de işte geç döllenme olduğu için 6. haftadan daha erkenim heraldebakalım be çıkacak bize de yaz
Benim iki gündür kramp giriyo kasıklarıma canimKızlar 6-7 haftalarda karnın aştında arada sancı oluyor bide karnımın sağında solunda bazı hareketlerde karnım acıyo sizdede varmı ya merak ettim
Bunun hep önemsiz olduğunu okuyorum, yani ultrason ölçümü ile son adet tarihine göre yapılan hesaplama tutmayabilir. Kaldı ki çok hızlı büyüyorlar, geride olan öne bile geçebiliyormuş, bence içinizi rahat tutunKızlar 6+1 de kalp atışını duymaya gittiğimde boyunu da ölçmüştü 3 mm dedi. Çok az değil midaha fazla olması gerekiyor sanki 5-6 mm gibi. Gelişimi geriden mi geliyor acaba düşünmeden edemiyorum.sizin 6. Haftada kaç mm idi bebeğiniz?
Ben de bugün gördüm canım şükür yolk kesesi falan da gözüktü, haftaya gidicem kalp atışı içinDilos6342 diloşşş ben akşam gittim kesemizi gördük çok şükür 10 gün sonra kalori atışını dinlemek için gideceğiz
Merhaba canım gittim bugün Doktora rahmim ters olduğu için karından gözükmedi alttan muayene yapti öyle gözüktü kesemizBugün Dr a gidecekler güzel haberlerle gelin inşallah
Dilos6342 sen Naptn canm gittin mi Dr a? Nasıl oldun. 2 gundur bakamıyorum pek bulantılarım başladı yatıyorum sürekli
Bunun hep önemsiz olduğunu okuyorum, yani ultrason ölçümü ile son adet tarihine göre yapılan hesaplama tutmayabilir. Kaldı ki çok hızlı büyüyorlar, geride olan öne bile geçebiliyormuş, bence içinizi rahat tutunmm hafta ölçümü bence bu kadar ufaklarken çok da önemli olmasa gerek
Doktorunuz olumsuz bişey demediyse canınızı sıkmayın stres olmayın
Evet hızlı büyüyorlar aslında ama hep bir sorun olunca bende bir rahat nefes alamadım hep bir düşünce halindeyim. İnşallah geçer bu düşüncelerim ilerleyen zamanlarda3 mm di benim de, düşünme böyle bi sıkıntı olsa doktorun söylerdi zaten
Hadi hayırlısı olsun kuzum sağlıkla ilerlesin inşaaallah, çok sevindim .Merhaba canım gittim bugün Doktora rahmim ters olduğu için karından gözükmedi alttan muayene yapti öyle gözüktü kesemiz
Yolk kesesi falan da varmış, kese de 6mm dedi inşallah haftaya kalp atışı duymaya gidicez
Benimde sabah bulantilarim arttı ve midemde de yanma var adımımızı attık bakalım insallah hepimiz atlatırız bi an önce bulantilari
Allah razı olsun canım darısı kalbini duymaya artıkHadi hayırlısı olsun kuzum sağlıkla ilerlesin inşaaallah, çok sevindim .
Halsizlik ve bulantı mahvediyor insanı yacocuk ta anlamıyor ki halinden 13.haftaya kadar devam eder bu çile
İnşallah canımAllah razı olsun canım darısı kalbini duymaya artık
Benimde başladı valla canım bi de artı reflu belirtileri de başladı insan böyle olunca ne yiyeceğini bilemiyor sende de var mı o çile
Doktorun bugüne doğumu varmış o yüzden akşam gittim Halkalı da Gürkan bey var ona gittim kuzumBen de bugün gördüm canım şükür yolk kesesi falan da gözüktü, haftaya gidicem kalp atışı için
Sen akşam nereye gittin canım baktirmaya hadi gözün aydinn
Kuru incir kuru kayısı kuru erik haşlıyorsun iyice. Minik minik doğrayıp üzerine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekliyorsun aç karnına yiyorsun. İçebilirsen kuru meyveleri haşladğn suyu da içKabızlık sorunu yaşayan kızlar bı tavsiyeniz olur mu? Kayısı, zeytinyağı ve activia yoğurt denedim sabahları aç karnına ama çok da fayda etmedi
Çıkayım da erikle incir alayım,çok teşekkür ederim, denemem lazım bu böyle gitmezKuru incir kuru kayısı kuru erik haşlıyorsun iyice. Minik minik doğrayıp üzerine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekliyorsun aç karnına yiyorsun. İçebilirsen kuru meyveleri haşladğn suyu da içBana fayda etmşti ilk gebeliğimde. Suanda gene başladı kabızlık. Bende başlayacağm tekrar
Rica ederim.Çıkayım da erikle incir alayım,çok teşekkür ederim, denemem lazım bu böyle gitmez