- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
Aynen öyle ya yesen dert yemesen ayrı dertİnşallah canım Olmaz mı ne yesem gaz ne yesem mide yanması. Bişey yemedıkce de bulantı artıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle ya yesen dert yemesen ayrı dertİnşallah canım Olmaz mı ne yesem gaz ne yesem mide yanması. Bişey yemedıkce de bulantı artıyor
Sigarayı braktn mı canm bulantıların tek faydası o vallaAynen öyle ya yesen dert yemesen ayrı dert
Anladım canım hadi gözümüz aydın darısı kalp atışınaDoktorun bugüne doğumu varmış o yüzden akşam gittim Halkalı da Gürkan bey var ona gittim kuzum
Üzereyim canım adını geçirmek istemiyorum suanlikSigarayı braktn mı canm bulantıların tek faydası o valla
Hadi hayırlısı inşallah kurtulursun kuzum.Üzereyim canım adını geçirmek istemiyorum suanlik
Ama benim ishal de vardı ya bulantılar vardı zaten canım
Ben yulaf lapası denedim içinede kayısı doğradım birkaç gün fayda etti gibi bağırsaklarım falan bi hareketlendiKabızlık sorunu yaşayan kızlar bı tavsiyeniz olur mu? Kayısı, zeytinyağı ve activia yoğurt denedim sabahları aç karnına ama çok da fayda etmedi
Temmuz annelerine mi yazacaktın minnoş anneDün jokerden bebek arabası gördüm
O kadar beğendim kı chicco duo goody plus
Haminnoş
Aşırı rahat 8500 pusetlı
Travel kabin boy
Bir de doOna var.
O kadar tatlı ki ama sadece pusetle kısa süreli kullanım
Yıne miTemmuz annelerine mi yazacaktın minnoş anne
3 kasik bal bir su bardagina koy kaynamis suda erit 5 damla limon damlat ben bunu denedim bi nebze rahatlattiKabızlık sorunu yaşayan kızlar bı tavsiyeniz olur mu? Kayısı, zeytinyağı ve activia yoğurt denedim sabahları aç karnına ama çok da fayda etmedi
Kantaron yağı evde var cnm, annem yapmıştı. Benim zaten çatlağım var, bu ben de kronik gibi ama bu kadar uzun sürmezdi.Rica ederim.
Bence çıkmışken birde sarıkantaron yağı al ve tuvaletten kalkarken temzlıgını yaptıktan sonra pamukla sür azcık popişine
Cnku ilerleyen haftalarda kabızlık makat çatlağı ya da basura sebep olabılıyor. Ki o da yaşandı tarafımdan önlem almış olursun canm. Bir tek ondan fayda gormustum ben. Her gun surmesen bıle haftada bir iki gün sürsen faydasını görürsün bana da doktorum önermişti.
Merhaba hoş geldin sağlıklı gebelikler dilerimMerhabalar arkadaşlar
Olur cnm bunu da deneyebilirim bugün Etki edene kadar ztn zaman geçer.3 kasik bal bir su bardagina koy kaynamis suda erit 5 damla limon damlat ben bunu denedim bi nebze rahatlatti
Sürmeye başla ozaman Bnce canm. Gebeliğin ilk haftaları olur kabızlık ortalarda azalır rahim büyüdükçe son zamanlar gene oluyor Malesef. El yapımıyms hemde ne güzel mis gbı ara ara kullan derim.Kantaron yağı evde var cnm, annem yapmıştı. Benim zaten çatlağım var, bu ben de kronik gibi ama bu kadar uzun sürmezdi.
Bu da aklımda olsun, sağol cnmBen yulaf lapası denedim içinede kayısı doğradım birkaç gün fayda etti gibi bağırsaklarım falan bi hareketlendi
Hahahah fark ettim bi kere de daha öyle olmuştu çok sevdin bizi arada ziyaret ediyorsunYıne mi
Telden giriyorum
Alt kısma iniyor aniden
Teşekkür ederim hepimize sağlıklı bir süreç dilerimMerhaba hoş geldin sağlıklı gebelikler dilerim
Ara sıra sizi de ihmal etmemiş oluyorumHahahah fark ettim bi kere de daha öyle olmuştu çok sevdin bizi arada ziyaret ediyorsun