- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 38
Bende göğüs ucu için susam yağını duymuştum sütün gelmesini de kolaylaştırıyor acıyı da geçiriyor hamilelik döneminde uygulanırsa diye. 3 ay geçer inş da kısmet olurEmzirmeyi bilemiyorum canım ama göbek için bana herkes Hindistan cevizi yağı öneriyor 3 aydan sonra karın ve bacaklara
İnşallah canım hayırlısıylaBende göğüs ucu için susam yağını duymuştum sütün gelmesini de kolaylaştırıyor acıyı da geçiriyor hamilelik döneminde uygulanırsa diye. 3 ay geçer inş da kısmet olur
MalesefBenimde karnım şiş kilo aldım diye dusunuyodum hepimizde aynı durum.var demekki ilaçlar yapiyor
EvetMalesefsen de mi tüp bebekle gebe kaldın canım?
Selam kızlar bu emzirme döneminde göğüs uçları yara olmaması için ne sürülüyor ne zamandan itibaren? Birde göbekte çatlaklar için ne sürülüyor? Bilgisi olanlar paylaşabilir mi?
Aynı durumdayız canım ya böyle giderse yandıkBen de simdi iki ıkındım hemen popodan hafif kanlı sıvı geliyorTuvaletimin gelmesinden korkuyorum resmen.
Bende yanma yoktu canim kotu bi akinti vardi afedersin. Cok sukur hafifletti iyi geldi aman ihmal etmeİki gündür arada bende de yanma oluyor gibi hissediyorum, yarın tahlil vermek istiyorum. Monurol şase iyi geldi mi, nasıl oldunuz?
Aynen bende de acayip şişkinlik varBen hic ilaç kullanmiyorum ama 3 aylık gibi şişim
Bu da seçenek iyi oldu teşekkürlerDoğum yaptıktan hemen sonra yani çocuğu emzirmeye başlamadan hemen önce odada soğanı kesip sütünü suruyorlarmis hiç yara olmuyormuş çok kişi deneyimlemis sonuç başarılı. Aklınızda olsun
Hemde çokBende şu kese kalp atışını atlatırsak insallah onu çok merak ediyorum zaman geçmez artıkbaya var çünkü
Kefir kuru kayısı canim iyi geliyorKabızlık sorunu yaşayan varmı kızlar 2 gündür çok fenayım ya artık kan geliyor çatlağım vardı zaten
Hayirli olsun hosgeldin Şehir de yazabilir misin ekliyim listeyeMerhaba hanımlarBiz aranıza yeni katıldık, 6+2 günlüğüz, keseyi gördük, kalp atışı için haftaya randevu aldık. 34 yaşındayım, 3.gebeliğim
Evet doğrudur benim de öyle canim hosgeldiniz sağlıkla ilerlesinMerhaba hanımlar bende aranıza yeni katılıyorum. İstanbul ilk çocuk yaş 26 sat 22 Kasımdoktorum geç döllenme olduğunu söyledi şu an 8+3 haftalığız
Bebisim yalnız değilsin bende 2 kilo almışım bilmiyorum nerden aldım o kiloyu ama üzülme doğumdan sonra hemen veriliyorKızlar , ben daha 5+4 üm geçen haftalarda 64 kiloydum . Bugün bi tartıldım 66 kilo olmuşum . Bi de mide bulantımdan dolayı su , kahve , çay filan içemiyorum . Normalde severek yediğim şeyleri çok yiyemiyorum . Sade makarna, fırın patates , kahvaltıda ekmek filan yiyorum . Normalde bu kadar karbonhidrat tüketmem ama hamilelikte durum farklı old . Gerçekten çok az yiyorum ama hareketsizlik ve karbonhidrat, mide bulantısı , her şeyden tiksinti beni bu noktaya getirdi . Hepsi kilo değildir birdenbire 2 kilo alamam ödem ya da bağırsak şişkinliği diye düşündüm ama canım çooook sıkıldı . En büyük korkum kilo almak
Ben aralarında 3 Yaş olsun istiyordum ama kısmet 4 yasaymis karnımdaki bebis doğduğunda oğlum 4 yaşında olacak nasipBurada çalışan anneler vardır mutlaka . Şuan belki düşünmek için erken ama ikinci çocuk için ne düşünüyorsunuz ? Ya da bu konuyu hiç düşünen oldu mu ? İkisini yakın yaşlarda yapmak mı mantıklı yoksa ara vermek mi …
Kuzum Hindistan yağı değil de sankiKızlar Hindistan cevizi yağı konuşulmuş ben diğer gebeligimde kullandim kaldıkça çok kötü bir koku oluyordu yine de sabrettim 9 ay düzenli surdum ve göbeğimde catlamadik yer yokşuan değil evime koymak adını bile duymak istemiyorum çok fena bı tiksinme oldu bende
Lierac çatlak önleyici jel, bio oil çatlak yağı bu ikisini kombinlemeyi düşünüyorum benKefir kuru kayısı canim iyi geliyor
Hayirli olsun hosgeldin Şehir de yazabilir misin ekliyim listeye
Evet doğrudur benim de öyle canim hosgeldiniz sağlıkla ilerlesin
Bebisim yalnız değilsin bende 2 kilo almışım bilmiyorum nerden aldım o kiloyu ama üzülme doğumdan sonra hemen veriliyor
Ben aralarında 3 Yaş olsun istiyordum ama kısmet 4 yasaymis karnımdaki bebis doğduğunda oğlum 4 yaşında olacak nasip
Kuzum Hindistan yağı değil de sanki- Janna - çatlak için krem önerisi yapmisti ona soralim
Bende badem yağı kullanmıştım ama killanma yaptı memnun kalmadım anlayacagin göbeğimde değilde basenler de acayip çatlak oluştu bir de senin onerini deneyelim bakalım minnoşLierac çatlak önleyici jel, bio oil çatlak yağı bu ikisini kombinlemeyi düşünüyorum ben
Batmanız hangi tarafta oluyor acabaKızlar merhaba , bende 7. Haftayı bitirmek üzereyim çok şükür kalp atışını duyduk . İki kasığımın arasında bir ağrı var sizde de var mı böyle batma gibi ? İnternette rahim büyümesi olabilir yazıyor yaşayan var mı ?
Selam kızlar bu emzirme döneminde göğüs uçları yara olmaması için ne sürülüyor ne zamandan itibaren? Birde göbekte çatlaklar için ne sürülüyor? Bilgisi olanlar paylaşabilir mi?
Ben hala kanamam gelmedi leke de gelmedi , 1 hafta sonra gel demişlerdi 4.gün bugün acaba devammı ediyoki gebeliğim birsey anlamadım ben bu işten ayrıca cokda bulantım var acaba yerleşme kanamasımıydı ki o nasıl oluoyr bileniniz var mı ?Ah canım böyle bisey de alttan muayene etmemeselerdi keşke şuan gittiğin doktorun var mı? Yarın bi gitsen o belki progestan verir