- 17 Ocak 2021
- 282
- 239
Sen iste duyuncaya kadar zaman geçmez hiç şimdiİnşaallahh kuzum. Bende gitmedim bugun ama içim içimi yiyor bir hafta daha nasıl bekleyeceksem
Vücudumuzun kan hacmi artıyor, hareketsizlik sebebiyle de ödem oluşuyor sadece yediklerimiz kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Sonuçta karbonhidrat da olsa şerbetli tatlı yada ağır yağlı kalorili yemekler tuketmiyoruz. Bence çok takılmamak gerek, en azindan herşeyi yiyemedigimiz şu minimum 3 ay içinKızlar , ben daha 5+4 üm geçen haftalarda 64 kiloydum . Bugün bi tartıldım 66 kilo olmuşum . Bi de mide bulantımdan dolayı su , kahve , çay filan içemiyorum . Normalde severek yediğim şeyleri çok yiyemiyorum . Sade makarna, fırın patates , kahvaltıda ekmek filan yiyorum . Normalde bu kadar karbonhidrat tüketmem ama hamilelikte durum farklı old . Gerçekten çok az yiyorum ama hareketsizlik ve karbonhidrat, mide bulantısı , her şeyden tiksinti beni bu noktaya getirdi . Hepsi kilo değildir birdenbire 2 kilo alamam ödem ya da bağırsak şişkinliği diye düşündüm ama canım çooook sıkıldı . En büyük korkum kilo almak
Çok geçmis olsun canım . İnsallah cabucak atlatirsin bu dönemi .Kızlar ben 7 kg verdim artık midem hiçbişey almıyo ilaç bile fayda etmiyo sizler ne durumdasınız eşim haftada bir serum yemeye götürüyo artık dayanamıyorum midem bulanmasa bile içinde sanki taş var canım hiçbişey istemiyo geceleri yanıyo ne zaman geçicek bu dönem
benBenim gibi 5 haftalık olup doktora hala gitmeyen var mı
ikiz gebeliklerde ve mol de çok hızlı artış oluyor diye biliyorum.Kızlar size bir sorum olacak, hcgnin bir haftada yaklaşık 20 kat artması normal miyani ikiz falan olunca bu hcg değeri fazla artmıyordur değil mi? 320 den 6042 ye çıkmış normal bir sınır sanırım bu
Bende zeytinyağ içeyim sabahları 1 kaşık belki iyi gelir canımBende kronik kabizlik var şimdi de hep hareketsizlikden çok.fenayim
Zeytin yağ in içine 2 incir doğuyorum Sabah yiyorum peşinden ılık su iyi geldi bana
Kabızlık aniden basladi bende. Dün tuvalete çıkarken ağladim resmen hatta çıkamayacak gibiydim, eşimi eczaneye gönderdim ama gelene kadar ağlayarak hallettim. Şimdi tuvaletten yazıyorum, bugün de gelen giden yokKabızlık sorunu yaşayan varmı kızlar 2 gündür çok fenayım ya artık kan geliyor çatlağım vardı zaten
Canım çok zor sabah afedersin bende baya zorlandım daha önce çatlağımdan dolayı zaten yürüyemediğim oluyordu bugün kan revan oldum yine başladı sabah sende zeytinyağ iç şuan sanki orda yük varmış gibi acıyor ağrıyor napıcam bilmiyorum böyle giderse hemoroite kadar giderKabızlık aniden basladi bende. Dün tuvalete çıkarken ağladim resmen hatta çıkamayacak gibiydim, eşimi eczaneye gönderdim ama gelene kadar ağlayarak hallettim. Şimdi tuvaletten yazıyorum, bugün de gelen giden yok
Ben de simdi iki ıkındım hemen popodan hafif kanlı sıvı geliyorCanım çok zor sabah afedersin bende baya zorlandım daha önce çatlağımdan dolayı zaten yürüyemediğim oluyordu bugün kan revan oldum yine başladı sabah sende zeytinyağ iç şuan sanki orda yük varmış gibi acıyor ağrıyor napıcam bilmiyorum böyle giderse hemoroite kadar gider
Çarşamba gidiyorum ben de doktorum aç karnina gel demişti. Sanırım aç olman lazım canmKızlar merhaba ,
Yarın ilk hastane randevuma gideceğim muhtemelen kan ve idrar kahlili isteyecek aç karnına mı gitmem lazım randevu onbuçuk da o zamana kadar batılıyım heraldesağlık ocağına kan verirken aç gitmiştim
Aç gitmelisiniz,açlık şekeri için gerekiyor.Kızlar merhaba ,
Yarın ilk hastane randevuma gideceğim muhtemelen kan ve idrar kahlili isteyecek aç karnına mı gitmem lazım randevu onbuçuk da o zamana kadar batılıyım heraldesağlık ocağına kan verirken aç gitmiştim
Ya bende de ağzımda iğrenç bir tat var, metalimsi. Ve o tattan dolayı da içim bi şekil oluyo, o tat gitsin diye sürekli ağzıma birseyler atasım geliyo. Ne zaman gider bu yaaYaa evet kucağa alınca hele evine geçince Allahım çok güzel bisey diyosun bu benim mi falan diyosun. Kokusu dersen bambaşka. Ama bu hamileliğin ilk 3 4 ayından gerçekten nefret ediyorum dün ağladım nefret ediyorum istemiyojem diye Allah affetsin kusma yok bulantı da yok ama ağzımda iğrenç bi tat var ne o gitmiyo bi türlü ağzım kuruyo boğazım beni çok rahatsız ediyo. Bi an önce geçsin ıstiyorum. Daha önce de söyledim doğumdan korkmuyorum şu yaşadığım belirtilerden korktuğum kadar. Çünkü sevmiyorum hu hallerimi hele 2 çocuk varken. Küçüğü annne hasta olmaz diyo baba hasta olsun diyo oyun istiyo ikiside. Inşallah hemen geçer onları üzmek istemiyorum.
Valla bilemiyorum ama bi an ince gitsin istiyorum. Bende ağzına biseyler atıyorum ama bitince tekrar aynı tat. Hiç bitmicek gibi geliyo dayanamicam gibi geliyoYa bende de ağzımda iğrenç bir tat var, metalimsi. Ve o tattan dolayı da içim bi şekil oluyo, o tat gitsin diye sürekli ağzıma birseyler atasım geliyo. Ne zaman gider bu yaa
Gelmesin canım zorlama. Bende geçen hafta öyleydi zorladım afedersin baya bi kahverengi akinti geldi çok korktum dedik bugün bebeğe bisey olacak herhalde baya endişelendim. Evet çok zor be rahatsız edici ama zorlamaKabızlık aniden basladi bende. Dün tuvalete çıkarken ağladim resmen hatta çıkamayacak gibiydim, eşimi eczaneye gönderdim ama gelene kadar ağlayarak hallettim. Şimdi tuvaletten yazıyorum, bugün de gelen giden yok
Allah yardımcınız olsun Allah hayırlısını versin inşallah bundan sonra kısa zamanda sağlıklı bebeğinize kavuşmak nasip olurSelam kızlar, yarı kürtaja alacaklar beni. Bebeği gördük ama gelişmemiş. Hepinize sağlıklı bir gebelik süreci ve sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum. Bizim bu maceramız buraya kadarmış :)
Moral bozmak yok. Rabbim herkese her zaman hayırlısını nasip etsin. Bebeklerinize ve kendinize iyi bakın Allah’a emanet olun