2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar , ben daha 5+4 üm geçen haftalarda 64 kiloydum . Bugün bi tartıldım 66 kilo olmuşum . Bi de mide bulantımdan dolayı su , kahve , çay filan içemiyorum . Normalde severek yediğim şeyleri çok yiyemiyorum . Sade makarna, fırın patates , kahvaltıda ekmek filan yiyorum . Normalde bu kadar karbonhidrat tüketmem ama hamilelikte durum farklı old . Gerçekten çok az yiyorum ama hareketsizlik ve karbonhidrat, mide bulantısı , her şeyden tiksinti beni bu noktaya getirdi . Hepsi kilo değildir birdenbire 2 kilo alamam ödem ya da bağırsak şişkinliği diye düşündüm ama canım çooook sıkıldı . En büyük korkum kilo almak

İnşaallahh kuzum. Bende gitmedim bugun ama içim içimi yiyor bir hafta daha nasıl bekleyeceksem
Sen iste duyuncaya kadar zaman geçmez hiç şimdi benimde öyle şimdi keseyi göreyim diyorum kalp atışı duyamazsak bi de onun için hiç zaman geçmez artık

Vücudumuzun kan hacmi artıyor, hareketsizlik sebebiyle de ödem oluşuyor sadece yediklerimiz kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Sonuçta karbonhidrat da olsa şerbetli tatlı yada ağır yağlı kalorili yemekler tuketmiyoruz. Bence çok takılmamak gerek, en azindan herşeyi yiyemedigimiz şu minimum 3 ay için

Çok geçmis olsun canım . İnsallah cabucak atlatirsin bu dönemi .

Kızlar size bir sorum olacak, hcgnin bir haftada yaklaşık 20 kat artması normal mi yani ikiz falan olunca bu hcg değeri fazla artmıyordur değil mi? 320 den 6042 ye çıkmış normal bir sınır sanırım bu

Kızlar size bir sorum olacak, hcgnin bir haftada yaklaşık 20 kat artması normal mi yani ikiz falan olunca bu hcg değeri fazla artmıyordur değil mi? 320 den 6042 ye çıkmış normal bir sınır sanırım bu
ikiz gebeliklerde ve mol de çok hızlı artış oluyor diye biliyorum.
Hayırlısı olsun

Kabızlık sorunu yaşayan varmı kızlar 2 gündür çok fenayım ya artık kan geliyor çatlağım vardı zaten
Kabızlık aniden basladi bende. Dün tuvalete çıkarken ağladim resmen hatta çıkamayacak gibiydim, eşimi eczaneye gönderdim ama gelene kadar ağlayarak hallettim. Şimdi tuvaletten yazıyorum, bugün de gelen giden yok

Canım çok zor sabah afedersin bende baya zorlandım daha önce çatlağımdan dolayı zaten yürüyemediğim oluyordu bugün kan revan oldum yine başladı sabah sende zeytinyağ iç şuan sanki orda yük varmış gibi acıyor ağrıyor napıcam bilmiyorum böyle giderse hemoroite kadar gider

Ben de simdi iki ıkındım hemen popodan hafif kanlı sıvı geliyor Tuvaletimin gelmesinden korkuyorum resmen.

Kızlar merhaba ,
Yarın ilk hastane randevuma gideceğim muhtemelen kan ve idrar kahlili isteyecek aç karnına mı gitmem lazım randevu onbuçuk da o zamana kadar batılıyım heralde sağlık ocağına kan verirken aç gitmiştim

Çarşamba gidiyorum ben de doktorum aç karnina gel demişti. Sanırım aç olman lazım canm

Aç karnına gideyim yine o zaman mecbur sağolasın canım çok yardımcı oldun

Ya bende de ağzımda iğrenç bir tat var, metalimsi. Ve o tattan dolayı da içim bi şekil oluyo, o tat gitsin diye sürekli ağzıma birseyler atasım geliyo. Ne zaman gider bu yaa

Ya bende de ağzımda iğrenç bir tat var, metalimsi. Ve o tattan dolayı da içim bi şekil oluyo, o tat gitsin diye sürekli ağzıma birseyler atasım geliyo. Ne zaman gider bu yaa
Valla bilemiyorum ama bi an ince gitsin istiyorum. Bende ağzına biseyler atıyorum ama bitince tekrar aynı tat. Hiç bitmicek gibi geliyo dayanamicam gibi geliyo

Gelmesin canım zorlama. Bende geçen hafta öyleydi zorladım afedersin baya bi kahverengi akinti geldi çok korktum dedik bugün bebeğe bisey olacak herhalde baya endişelendim. Evet çok zor be rahatsız edici ama zorlama

Allah yardımcınız olsun Allah hayırlısını versin inşallah bundan sonra kısa zamanda sağlıklı bebeğinize kavuşmak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…