- 24 Ocak 2021
- 5.659
- 4.878
- 30
Bende aynı durumdayım 62yle kaldım zaten tüp bebek ilaçları şişirdi 59kgydum ne güzel. Şimdide ağzım hiç durmuyor midem bulanacak korkusuyla sürekli bir şeyler yemekten korkuyorum iyice şişmekten. Birde benim karnımda çok şişti hamilelikten olamaz ya gaz ya da bağırsak diye düşünüyorum bende kot pantolonlarım şimdiden sıkıyor düşünemiyorum ilerisiniKızlar , ben daha 5+4 üm geçen haftalarda 64 kiloydum . Bugün bi tartıldım 66 kilo olmuşum . Bi de mide bulantımdan dolayı su , kahve , çay filan içemiyorum . Normalde severek yediğim şeyleri çok yiyemiyorum . Sade makarna, fırın patates , kahvaltıda ekmek filan yiyorum . Normalde bu kadar karbonhidrat tüketmem ama hamilelikte durum farklı old . Gerçekten çok az yiyorum ama hareketsizlik ve karbonhidrat, mide bulantısı , her şeyden tiksinti beni bu noktaya getirdi . Hepsi kilo değildir birdenbire 2 kilo alamam ödem ya da bağırsak şişkinliği diye düşündüm ama canım çooook sıkıldı . En büyük korkum kilo almak
Benim de aynı canım galiba progestan ve tüp bebek ilaçlarından 3 aylık gibi karnımBende aynı durumdayım 62yle kaldım zaten tüp bebek ilaçları şişirdi 59kgydum ne güzel. Şimdide ağzım hiç durmuyor midem bulanacak korkusuyla sürekli bir şeyler yemekten korkuyorum iyice şişmekten. Birde benim karnımda çok şişti hamilelikten olamaz ya gaz ya da bağırsak diye düşünüyorum bende kot pantolonlarım şimdiden sıkıyor düşünemiyorum ilerisini
İki gündür arada bende de yanma oluyor gibi hissediyorum, yarın tahlil vermek istiyorum. Monurol şase iyi geldi mi, nasıl oldunuz?Gunaydin kizlar bende de idrar yolu enfeksiyonu cikti antibiyotik verdi dr icim hic rahat degil aslinda ne yapsam bilmiyorum Largopen ve tek kullanimlik saseden verdi tek olani ictim gecen gece yanma yok aslinda ama kullansam mi ilaci alirkende cok agir geliyor yutamiyorum resmen
Ya bende ilaçlardan şüpheleniyorum yemekle olacak şişme değil buBenim de aynı canım galiba progestan ilaçlarından 3 aylık gibi karnım
Hangi ilaçları kullanıyorsun şuan? Bu kadar kısa sürede karnımız çıkmaz heralde ya bilemedimYa bende ilaçlardan şüpheleniyorum yemekle olacak şişme değil bu
Ben progestan dex,lutinus fitil,duphaston kullanıyorum canım hepsi sabah akşam sen ne kullanıyorsun ben dexten şüpheleniyorum. Evet hamilelikte bu kadar erken şişmez bence sabahları iniyor gün içinde şişiyor çünkü birde hareketsizlikten bence birazda ben hiç yürümüyorum soğuk ve baş dönmesiyle halsizlik var diyeHangi ilaçları kullanıyorsun şuan? Bu kadar kısa sürede karnımız çıkmaz heralde ya bilemedim
Benim de aynı sabah daha az akşama doğru kocaman bi göbüş oluyorBen progestan dex,lutinus fitil,duphaston kullanıyorum canım hepsi sabah akşam sen ne kullanıyorsun ben dexten şüpheleniyorum. Evet hamilelikte bu kadar erken şişmez bence sabahları iniyor gün içinde şişiyor çünkü birde hareketsizlikten bence birazda ben hiç yürümüyorum soğuk ve baş dönmesiyle halsizlik var diye
Evet bende folik asit ve omega 3 alıyorum onları takviye diye yazmamışımBenim de aynı sabah daha az akşama doğru kocaman bi göbüş oluyor2 kez kanamam oldu korkumdan genelde uzanıyorum hareket etmiyorm kilo da almış olabilirim.
günlük ;
2 x Progestan iğne, 3 x fitil, coraspin, folik asit, oksapar kullanıyorum ben şuan.
Ben şu bulantı ve yeme sorunlarından kurtulayım da şuan tek kaygım bu,kilo kontrolü yaparız herhalde bir şekilde yaEvet bende folik asit ve omega 3 alıyorum onları takviye diye yazmamışım12.haftayı bitirebilirsem hayırlısıyla hamile pilatesine gitmeyi düşünüyorum ben doğum içinde iyi olabilir. Çevremdekiler diyor ilk 4 ay hiç kg almadım falan ben 4 aya kadar +10 kg almazsam iyidir
Emzirmeyi bilemiyorum canım ama göbek için bana herkes Hindistan cevizi yağı öneriyor 3 aydan sonra karın ve bacaklaraSelam kızlar bu emzirme döneminde göğüs uçları yara olmaması için ne sürülüyor ne zamandan itibaren? Birde göbekte çatlaklar için ne sürülüyor? Bilgisi olanlar paylaşabilir mi?
Şimdi kaç kilosun , gün içinde aslında ben 2 öğün yemek yiyorum. Ama birkaç akşamdır karbonhidrat yiyince şiştim . Bir de covid karantinasındaydım hiç dışarı çıkmadım. Baya fenalık geçirdim . Karnım benim de öyle . Sanki hamile gibiyim diyorum aynaya bakıpBende aynı durumdayım 62yle kaldım zaten tüp bebek ilaçları şişirdi 59kgydum ne güzel. Şimdide ağzım hiç durmuyor midem bulanacak korkusuyla sürekli bir şeyler yemekten korkuyorum iyice şişmekten. Birde benim karnımda çok şişti hamilelikten olamaz ya gaz ya da bağırsak diye düşünüyorum bende kot pantolonlarım şimdiden sıkıyor düşünemiyorum ilerisini
Benim aşırı aşırı bulantım yok çok şükür aç kalınca oluyor sadece onuda baskılıyorum henüz kusmadım hiç o yüzdende sık sık yiyiyorum. Şu riskli 3 ay bitse bende sonrasında bakacağım bir şeylereBen şu bulantı ve yeme sorunlarından kurtulayım da şuan tek kaygım bu,kilo kontrolü yaparız herhalde bir şekilde yapilates hamile diyeti bi sürü çözüm var. Sağlıkla gelsinler yeter ki
Aynıyım 62. Bende çok çıkmıyorum hem covidten korkuyorum hem soğuk birde baş dönmesiyle halsizlik oluyor bende. Hareketsizlikten şişiyoruz galiba birde benim kullandığım ilaçlarda yapıyor sanırım. Benimde aşırı bulantım yok aç kalınca oluyor tek onuda sık sık yiyerek baskılıyorum leblebi,kayısı,kuruyemiş falan.Şimdi kaç kilosun , gün içinde aslında ben 2 öğün yemek yiyorum. Ama birkaç akşamdır karbonhidrat yiyince şiştim . Bir de covid karantinasındaydım hiç dışarı çıkmadım. Baya fenalık geçirdim . Karnım benim de öyle . Sanki hamile gibiyim diyorum aynaya bakıpyani ama sanki daha ileri aylardaymışım gibiyim . Bilmiyorum ne olacak . Bugün bir fındıklı çikolata yedim . Onu yedipimden beri baya kendime geldim . Mide bulantım baya geçti . Ağzımda kötü tat yok . Şaşırıyorum yani .
Benimde karnım şiş kilo aldım diye dusunuyodum hepimizde aynı durum.var demekki ilaçlar yapiyorBenim de aynı canım galiba progestan ve tüp bebek ilaçlarından 3 aylık gibi karnım
Göğüs ucu için remolent göğüs ucu merhemi ve çatlak için lierac çatlak önleyici jel kullanmıştımSelam kızlar bu emzirme döneminde göğüs uçları yara olmaması için ne sürülüyor ne zamandan itibaren? Birde göbekte çatlaklar için ne sürülüyor? Bilgisi olanlar paylaşabilir mi?
İnşallah olmaz canım benim acıktığımda çok az oluyor sadece inşallah bebiş sağlıklıdır da başlamaz hiç bulantılarBenim midem bulanıyor ama kusma yok henüz inşallahta olmaz yaabu arada hiç midesi bulanmayanlar çok şanslı kabul edilip bebeğin sağlığıyla ilgili bir problem değilmiş canım okuduğum kitapta bu konuyu detaylı anlatmış
Hayırlısıyla duyarsınız inşallahİnşallah olmaz canım benim acıktığımda çok az oluyor sadece inşallah bebiş sağlıklıdır da başlamaz hiç bulantılarhafta sonu kalp dinleyince ancak rahatlarım heralde
valla herşeye gelen bu zamlardan sonra bana ikinciyi hiç yapmama bile daha mantıklı geliyo bazen çpcuklarımızı büyütüp gelecek hazırlamak ne kadar zorBurada çalışan anneler vardır mutlaka . Şuan belki düşünmek için erken ama ikinci çocuk için ne düşünüyorsunuz ? Ya da bu konuyu hiç düşünen oldu mu ? İkisini yakın yaşlarda yapmak mı mantıklı yoksa ara vermek mi …