- 2 Ocak 2012
- 922
- 750
İnşalah ya bende geç kalmadan öğrenmek istedim. Şimdilik kilo aldığım yok gibi tartılamadım evdeki bozuldu.49/49.5 kiloyla hamile kaldım. Bakalım ne olacakben silverette gümüş kapaklardan kullanmıştım, çok faydasını gördüm. Çatlak için de bio oil kullandım, hiç çatlak oluşmadı elh. Tabi genetik faktör çok diyorlar :)
Şehir ve son adet tarihi de yazar mısınızMerhaba hanımlarBiz aranıza yeni katıldık, 6+2 günlüğüz, keseyi gördük, kalp atışı için haftaya randevu aldık. 34 yaşındayım, 3.gebeliğim
maşallahİnşalah ya bende geç kalmadan öğrenmek istedim. Şimdilik kilo aldığım yok gibi tartılamadım evdeki bozuldu.49/49.5 kiloyla hamile kaldım. Bakalım ne olacak
Soğru söylüyorsunuz evetmaşallahilla ki kilo alınıyor tabi ama sağlıklı beslenmeye gayret edince işler yolunda gidiyor. ben ilk hamileliğimde 11 kilo almıştım, bir yerden sonra karın çok büyüdüğü için çatlaklar konusunda bir önlem almak şart
Ay inşallah canım böyle iyi olanları duyunca çok mutlu oluyorum belki toparlamıştır vücutBen hala kanamam gelmedi leke de gelmedi , 1 hafta sonra gel demişlerdi 4.gün bugün acaba devammı ediyoki gebeliğim birsey anlamadım ben bu işten ayrıca cokda bulantım var acaba yerleşme kanamasımıydı ki o nasıl oluoyr bileniniz var mı ?
Bi kan tahlili yaptırsan bilemiyorum ki hiç yaşamadım ben yerleşme kanamasiBen hala kanamam gelmedi leke de gelmedi , 1 hafta sonra gel demişlerdi 4.gün bugün acaba devammı ediyoki gebeliğim birsey anlamadım ben bu işten ayrıca cokda bulantım var acaba yerleşme kanamasımıydı ki o nasıl oluoyr bileniniz var mı ?
Hindistan cevizi yağının ve diğer yağların amacı cildi nemli tutmak, ablam Hindistan cevizi yağını her gün düzenli sürüyordu özellikle son aylarda. 2 gün zor geldi sürmedi küçük bi kısımdan catlamisti, kaşıntı olmuştu zaten baya. Bu arada dogumdan sonra da sürün diyorlar.Bende badem yağı kullanmıştım ama killanma yaptı memnun kalmadım anlayacagin göbeğimde değilde basenler de acayip çatlak oluştu bir de senin onerini deneyelim bakalım minnoş
Bende ilk gebeligimde kakao yagi kullandim canim kokusu da guzel bende de hic catlamaya yok tavsiye ederim dene istersenKızlar Hindistan cevizi yağı konuşulmuş ben diğer gebeligimde kullandim kaldıkça çok kötü bir koku oluyordu yine de sabrettim 9 ay düzenli surdum ve göbeğimde catlamadik yer yokşuan değil evime koymak adını bile duymak istemiyorum çok fena bı tiksinme oldu bende
İnsallah devam ediyordur bence baska bir hastane bask bir doktora gidin hemenBen hala kanamam gelmedi leke de gelmedi , 1 hafta sonra gel demişlerdi 4.gün bugün acaba devammı ediyoki gebeliğim birsey anlamadım ben bu işten ayrıca cokda bulantım var acaba yerleşme kanamasımıydı ki o nasıl oluoyr bileniniz var mı ?
Ben de çok kötüydüm dün prilam dr aldım sanki bugün bi parça daha iyiyim denemediysen sende dene bi istersenKızlar günlerdir bulantı dan ölmek istiyorum su içmek bile zehir oldu nasıl geçer bu günler
Korkmayın lütfen o karaciğer enzimi yani karaciğerde bir sıkıntı var mı yok mı diye bakılıyor. En az 100ün üstünde çıkarsa sorun var denebilir. Sizinki muhtemelen kullandığınız vitaminlerden vs yükselmiştir. Vücutta hemen hemen herşey karaciğerde yıkılıp atılıyor, ilaçlar besinler toksinler vs. Dolayısıyla bazen bu değer biraz yükselebilir. Bebekle de alakası yok birşey olmazKızlar merhaba. Dün gebelik tarama testi yaptırdım ilk yapılan test yani. Sizlerde yaptırmışsınızdır ben 1 hafta geç yaptırdım corona olduğum için.tam kan testinde ALT değerim Yüksek çıkmış 70 . Doktorum biraz yüksek haftaya tekrar baktır dedi. Bu durumu yaşayan var mı aranızda kızlarbebek için tehlikeli yazıyor korkuyorum inşallah bir şey olmaz
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinKızlar merhaba. Dün gebelik tarama testi yaptırdım ilk yapılan test yani. Sizlerde yaptırmışsınızdır ben 1 hafta geç yaptırdım corona olduğum için.tam kan testinde ALT değerim Yüksek çıkmış 70 . Doktorum biraz yüksek haftaya tekrar baktır dedi. Bu durumu yaşayan var mı aranızda kızlarbebek için tehlikeli yazıyor korkuyorum inşallah bir şey olmaz
Metpamid aldım o ise yaramadi prilam diğerinde faydalı olmustu şimdi onu alicamBen de çok kötüydüm dün prilam dr aldım sanki bugün bi parça daha iyiyim denemediysen sende dene bi istersen
İnşallah öyledir haftaya düşmüş olur inşallahKorkmayın lütfen o karaciğer enzimi yani karaciğerde bir sıkıntı var mı yok mı diye bakılıyor. En az 100ün üstünde çıkarsa sorun var denebilir. Sizinki muhtemelen kullandığınız vitaminlerden vs yükselmiştir. Vücutta hemen hemen herşey karaciğerde yıkılıp atılıyor, ilaçlar besinler toksinler vs. Dolayısıyla bazen bu değer biraz yükselebilir. Bebekle de alakası yok birşey olmaz
MaşallahKızlar kalp atılımı 6+5 Te duyduk çok şükür , siz omega 3 ile folik asiti aynı gün kullanıyor musunuz , bi sıkıntı olmaz deil mi ,
Ben kullanıyorum doktorumun önerisiyleKızlar kalp atılımı 6+5 Te duyduk çok şükür , siz omega 3 ile folik asiti aynı gün kullanıyor musunuz , bi sıkıntı olmaz deil mi ,
Sıkıntı olsaydı doktor söylerdi. Çok şükür bende şubatın 16 randevu aldım inşallah bende keseyide görürüm kalp atışınıda dua et banadaKızlar kalp atılımı 6+5 Te duyduk çok şükür , siz omega 3 ile folik asiti aynı gün kullanıyor musunuz , bi sıkıntı olmaz deil mi ,