2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
ben silverette gümüş kapaklardan kullanmıştım, çok faydasını gördüm. Çatlak için de bio oil kullandım, hiç çatlak oluşmadı elh. Tabi genetik faktör çok diyorlar :)
İnşalah ya bende geç kalmadan öğrenmek istedim. Şimdilik kilo aldığım yok gibi tartılamadım evdeki bozuldu.49/49.5 kiloyla hamile kaldım. Bakalım ne olacak 🤷🏻‍♀️

İnşalah ya bende geç kalmadan öğrenmek istedim. Şimdilik kilo aldığım yok gibi tartılamadım evdeki bozuldu.49/49.5 kiloyla hamile kaldım. Bakalım ne olacak 🤷🏻‍♀️
maşallah 😊 illa ki kilo alınıyor tabi ama sağlıklı beslenmeye gayret edince işler yolunda gidiyor. ben ilk hamileliğimde 11 kilo almıştım, bir yerden sonra karın çok büyüdüğü için çatlaklar konusunda bir önlem almak şart

maşallah 😊 illa ki kilo alınıyor tabi ama sağlıklı beslenmeye gayret edince işler yolunda gidiyor. ben ilk hamileliğimde 11 kilo almıştım, bir yerden sonra karın çok büyüdüğü için çatlaklar konusunda bir önlem almak şart
Soğru söylüyorsunuz evet☺️ Bir çok kişi doğumdan sonra aynı haline geri dönebiliyor. Benimde cok kilo alan bir bünyem yok ama çatlakları bilmediğim için önlem alacağım🥰 teşekkürler

Ben hala kanamam gelmedi leke de gelmedi , 1 hafta sonra gel demişlerdi 4.gün bugün acaba devammı ediyoki gebeliğim birsey anlamadım ben bu işten ayrıca cokda bulantım var acaba yerleşme kanamasımıydı ki o nasıl oluoyr bileniniz var mı ?
Ay inşallah canım böyle iyi olanları duyunca çok mutlu oluyorum belki toparlamıştır vücut😌😌 doktoruna sorma ihtimalin yokmu bir görüşebilsen

Ben hala kanamam gelmedi leke de gelmedi , 1 hafta sonra gel demişlerdi 4.gün bugün acaba devammı ediyoki gebeliğim birsey anlamadım ben bu işten ayrıca cokda bulantım var acaba yerleşme kanamasımıydı ki o nasıl oluoyr bileniniz var mı ?
Bi kan tahlili yaptırsan bilemiyorum ki hiç yaşamadım ben yerleşme kanamasi

Bende badem yağı kullanmıştım ama killanma yaptı memnun kalmadım anlayacagin göbeğimde değilde basenler de acayip çatlak oluştu bir de senin onerini deneyelim bakalım minnoş 🌸
Hindistan cevizi yağının ve diğer yağların amacı cildi nemli tutmak, ablam Hindistan cevizi yağını her gün düzenli sürüyordu özellikle son aylarda. 2 gün zor geldi sürmedi küçük bi kısımdan catlamisti, kaşıntı olmuştu zaten baya. Bu arada dogumdan sonra da sürün diyorlar.
Hangi yağı kullandığınız değil de ne kadar düzenli kullandığınız önemli

Kızlar Hindistan cevizi yağı konuşulmuş ben diğer gebeligimde kullandim kaldıkça çok kötü bir koku oluyordu yine de sabrettim 9 ay düzenli surdum ve göbeğimde catlamadik yer yok🤷 şuan değil evime koymak adını bile duymak istemiyorum çok fena bı tiksinme oldu bende
Bende ilk gebeligimde kakao yagi kullandim canim kokusu da guzel bende de hic catlamaya yok tavsiye ederim dene istersen

İnsallah devam ediyordur bence baska bir hastane bask bir doktora gidin hemen

Kızlar merhaba. Dün gebelik tarama testi yaptırdım ilk yapılan test yani. Sizlerde yaptırmışsınızdır ben 1 hafta geç yaptırdım corona olduğum için.tam kan testinde ALT değerim Yüksek çıkmış 70 . Doktorum biraz yüksek haftaya tekrar baktır dedi. Bu durumu yaşayan var mı aranızda kızlar 🥺 bebek için tehlikeli yazıyor korkuyorum inşallah bir şey olmaz 🥺

Kızlar merhaba. Dün gebelik tarama testi yaptırdım ilk yapılan test yani. Sizlerde yaptırmışsınızdır ben 1 hafta geç yaptırdım corona olduğum için.tam kan testinde ALT değerim Yüksek çıkmış 70 . Doktorum biraz yüksek haftaya tekrar baktır dedi. Bu durumu yaşayan var mı aranızda kızlar 🥺 bebek için tehlikeli yazıyor korkuyorum inşallah bir şey olmaz 🥺
Korkmayın lütfen o karaciğer enzimi yani karaciğerde bir sıkıntı var mı yok mı diye bakılıyor. En az 100ün üstünde çıkarsa sorun var denebilir. Sizinki muhtemelen kullandığınız vitaminlerden vs yükselmiştir. Vücutta hemen hemen herşey karaciğerde yıkılıp atılıyor, ilaçlar besinler toksinler vs. Dolayısıyla bazen bu değer biraz yükselebilir. Bebekle de alakası yok birşey olmaz 🙏🏻🙏🏻

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin 🤲🏻 benim bir bilgim yok

Korkmayın lütfen o karaciğer enzimi yani karaciğerde bir sıkıntı var mı yok mı diye bakılıyor. En az 100ün üstünde çıkarsa sorun var denebilir. Sizinki muhtemelen kullandığınız vitaminlerden vs yükselmiştir. Vücutta hemen hemen herşey karaciğerde yıkılıp atılıyor, ilaçlar besinler toksinler vs. Dolayısıyla bazen bu değer biraz yükselebilir. Bebekle de alakası yok birşey olmaz 🙏🏻🙏🏻
İnşallah öyledir haftaya düşmüş olur inşallah 🙏🏻

Kızlar kalp atılımı 6+5 Te duyduk çok şükür , siz omega 3 ile folik asiti aynı gün kullanıyor musunuz , bi sıkıntı olmaz deil mi ,

Kızlar merhaba bende tam 7 haftalık hamileyim bugün kalp atışı için gittik çok şükür kalp atımı var fakat doktar 1 hafta geriden geldiğini söyledi yani ultrasona göre 6+2 gözüküyor doktor bu yüzden asprin verdi ve folik asiti günde 2 ye çıkardı önlem amaçlı varmı benimle aynı durumda olan

Kızlar kalp atılımı 6+5 Te duyduk çok şükür , siz omega 3 ile folik asiti aynı gün kullanıyor musunuz , bi sıkıntı olmaz deil mi ,
Sıkıntı olsaydı doktor söylerdi. Çok şükür bende şubatın 16 randevu aldım inşallah bende keseyide görürüm kalp atışınıda dua et banada 🤲🏻

X