Benimde 1 hafta geriydi ama hiç bisey demedi doktor. 1 hafta çok da geri değil bence. Zaten o haftasına yetişir hatta geçebilir bile canım düsünmeyin. Bence bi sorun değil amaKızlar merhaba bende tam 7 haftalık hamileyim bugün kalp atışı için gittik çok şükür kalp atımı var fakat doktar 1 hafta geriden geldiğini söyledi yani ultrasona göre 6+2 gözüküyor doktor bu yüzden asprin verdi ve folik asiti günde 2 ye çıkardı önlem amaçlı varmı benimle aynı durumda olan
Aspirin ne alaka onu anlamadımKızlar merhaba bende tam 7 haftalık hamileyim bugün kalp atışı için gittik çok şükür kalp atımı var fakat doktar 1 hafta geriden geldiğini söyledi yani ultrasona göre 6+2 gözüküyor doktor bu yüzden asprin verdi ve folik asiti günde 2 ye çıkardı önlem amaçlı varmı benimle aynı durumda olan
İnşallah canım hayırlısıyla gör bebişini sağlıkla kuçağımıza alalım bebişlerimizi bemim 5+4 de kese görünmüştüSıkıntı olsaydı doktor söylerdi. Çok şükür bende şubatın 16 randevu aldım inşallah bende keseyide görürüm kalp atışınıda dua et banada
Aspirin ne alaka onu anlamadım
Benimde 2 gün geriden geliyordu geçen hafta da geriydi 10. haftada toparladı yetişti büyüdükçe yetişiyor benim doktorumda önemsiz takılma demiştiKızlar merhaba bende tam 7 haftalık hamileyim bugün kalp atışı için gittik çok şükür kalp atımı var fakat doktar 1 hafta geriden geldiğini söyledi yani ultrasona göre 6+2 gözüküyor doktor bu yüzden asprin verdi ve folik asiti günde 2 ye çıkardı önlem amaçlı varmı benimle aynı durumda olan
Benim adete göre 7 haftalık ama geç döllenme oldugu için 5. Haftadayım dahaİnşallah canım hayırlısıyla gör bebişini sağlıkla kuçağımıza alalım bebişlerimizi bemim 5+4 de kese görünmüştü
Ben de yanlış mı anladım acaba diye düşündüm sonradanBen kullanıyorum doktorumun önerisiyle
Herşey gönlünce olsun inşallahSıkıntı olsaydı doktor söylerdi. Çok şükür bende şubatın 16 randevu aldım inşallah bende keseyide görürüm kalp atışınıda dua et banada
Bugun aile hekimliğinde tahlil verdim, temiz çıktı, zaten her seferinde değil arada hissediyordum yanmayı,sanırım bulantilardan dolayi az su icebildim. Su içmeyi artiricam biraz limon takviyesiyle bakalımBende yanma yoktu canim kotu bi akinti vardi afedersin. Cok sukur hafifletti iyi geldi aman ihmal etme
Gecmis olsunBugun aile hekimliğinde tahlil verdim, temiz çıktı, zaten her seferinde değil arada hissediyordum yanmayı,sanırım bulantilardan dolayi az su icebildim. Su içmeyi artiricam biraz limon takviyesiyle bakalım
Aynen bende oyle sudan bile tiksiniyorumKızlar günlerdir bulantı dan ölmek istiyorum su içmek bile zehir oldu nasıl geçer bu günler
Sancı enfeksiyon ve daha çok da ishalle ilişkili olabilir, idrarda lökosit mi 59 çıktı? Doktor bir tedavi verdi mi? Bol su içmenizi tavsiye edebilirim. Düşük olsa kanama da eşlik ederdi diye düşünüyorum. Çok geçmiş olsun.Kızlar merhaba, ben 6+2 oldum ama bugün ishal oldum ve inanılmaz adet sancısı gibi sancı var bu durumu yaşayan var mı ? Korkuyorum ve idrar lökosit de dün kan testinde 59 hücre çıktı enfeksiyon mu var taş ya da bebek mı düşürüyorum acaba
Evet canim henüz doktoruma gitmedim kalp atışı için 10 Şubat'ta gel demistiSancı enfeksiyon ve daha çok da ishalle ilişkili olabilir, idrarda lökosit mi 59 çıktı? Doktor bir tedavi verdi mi? Bol su içmenizi tavsiye edebilirim. Düşük olsa kanama da eşlik ederdi diye düşünüyorum. Çok geçmiş olsun.
Benim ilki oğlan ama hiç öyle belirti hissetmedim.Sadece içime kesin erkek olacak diye doğuyordu öyle de olduErkek- Kız anneleri en belirgin belirtileriniz nelerdi ? Ben çok merak ediyorum cinsiyetini gerçi erkek hissediyorum severkende hep ağzıma oğlum lafı geçiyor ama yine Rabbim bilir tabi sağlıklı hayırlı olsun da
Testin referans aralığı hastaneye göre değişir ama lökosit yine de yüksek. İdrar yolu enfeksiyonunuz var ise 10 şubattan önce bir tedaviye başlamanız gerekebilir. Testi yaptırdığınız kurum sonuçla ilgili ne önerdi?Evet canim henüz doktoruma gitmedim kalp atışı için 10 Şubat'ta gel demisti
Aile hekiminde yaptırdım cNim referans aralığı 0-5 bende çok yüksek 59 çıktı gitmedim de bugün aile hekimine akşam ozel hastaneye gideyim bari dayanabilirsem bugün doğru düzgün yemek de yiyemedim folikasit içmem lazımTestin referans aralığı hastaneye göre değişir ama lökosit yine de yüksek. İdrar yolu enfeksiyonunuz var ise 10 şubattan önce bir tedaviye başlamanız gerekebilir. Testi yaptırdığınız kurum sonuçla ilgili ne önerdi?
Zor bir durum ama ne olursa olsun bir dilim ekmek de olsa yiyip folik asiti mutlaka için, bol su tavsiye edip, muhtemelen tek doz şase antibiyotik verebilirler. İhmal etmeyin, geçecektir.Aile hekiminde yaptırdım cNim referans aralığı 0-5 bende çok yüksek 59 çıktı gitmedim de bugün aile hekimine akşam ozel hastaneye gideyim bari dayanabilirsem bugün doğru düzgün yemek de yiyemedim folikasit içmem lazım
Bende oldum ishal, 1 haftadır sürüyor sakın ihmal etmeyin valla çektiğimi bi ben bi Allah biliyor, en son kan tahlili yapıldı enfeksiyon yüksek çıktı bağırsak enfeksiyonu geciriyormusum, antibiyotik probiyotik falan yazdı doktor banaKızlar merhaba, ben 6+2 oldum ama bugün ishal oldum ve inanılmaz adet sancısı gibi sancı var bu durumu yaşayan var mı ? Korkuyorum ve idrar lökosit de dün kan testinde 59 hücre çıktı enfeksiyon mu var taş ya da bebek mı düşürüyorum acaba
Bu arada crp benimde 0 5 arası olması gerekirken 12 çıktı patates muz yedim geçmedi ilk gunler bilmedigim icin ihmal etmeyinAile hekiminde yaptırdım cNim referans aralığı 0-5 bende çok yüksek 59 çıktı gitmedim de bugün aile hekimine akşam ozel hastaneye gideyim bari dayanabilirsem bugün doğru düzgün yemek de yiyemedim folikasit içmem lazım