2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ah ah keşke bende yapabilsem normal doğum ilki plasenta preveria sebebiyle sezaryendi. Bunda aynısı olursa mecbur sezaryen olcak olmazsa ssvd çok istiyorum rabbim hayırlısını nasip etsin yinede

Ah ah keşke bende yapabilsem normal doğum ilki plasenta preveria sebebiyle sezaryendi. Bunda aynısı olursa mecbur sezaryen olcak olmazsa ssvd çok istiyorum rabbim hayırlısını nasip etsin yinede
Allah gönlümüze göre versin. Benim gönlümde normal doğumdan yana ama ekstra durumlar oluyor vs. mecbur kalıyoruz tabii ki.

Kızlar aklıma takıldı, bugün başlayan sağ tarafta kasıktan daha içe yakın olan kısımda özellikle yürürken hissettiğim bir ağrı, bası hissi var. Normal midir?

Ayy insallah duyulur o zaman ya kaç değerde duyuluyor ki acaba
Doktor ilk normal bakmisti sonra alttan baktı, bi sıkıntı olmaz bakalım mı diye sormuştu, eger öyle olursa belki alttan biraz da olsa duyulabilir
Vajinal muayne de duyulur dye dusunuyorm canım.

Kızlar ben 7 kg verdim artık midem hiçbişey almıyo ilaç bile fayda etmiyo sizler ne durumdasınız eşim haftada bir serum yemeye götürüyo artık dayanamıyorum midem bulanmasa bile içinde sanki taş var canım hiçbişey istemiyo geceleri yanıyo ne zaman geçicek bu dönem

Yaaaa çok geçmiş olsun canım kaçıncı haftadasin ki allah sabir ve güç versin.

Ben de dinleniorm bol bol agir kaldirmamaya calisiorm umarım güzel güzel buyuyordur küçük susam. Bir kilo almışım bile ama tamamen kendi tembelliğime veriorm
Ohoo daha kaç kilolar alicaz, bulantilardan dolayı haşlama makarna, peynir ekmek, patates derken ben de aldım başımı gittimbulantiyi çekmek ayrı, sürekli bastırmaya çalışmak da fenaymis, inşallah güzel buyuyordur minikler

Geçmiş olsun canm genelde 13 14 haftaya kadar devam eder. İnşallah uzun surmez. Allah yardmcın olsun,

Ben ilk bulantı ve basdonmesiyle bata alti gün kala suphelenerek öğrendim. Şuan ani açlık krizlerim oluor yedikten bir saat sonra da mide bulantisi yasiorm. Sonraki haftalarda nolur bilmiorm da umarım çok fazla bulantim olmaz. Bu sefer karbonhidrata saldirilior arkadaşım öyle aşırı kilo aldi diyetisyenle devam edjor suanda

Bulantı devam ediyor bende de ama baskilamak için yiyorum mecbur bı kaç çeşitte olsa yiyebildiğim zorlamadan, yanma mide boşken de oluyor, asidi artıyor çünkü, keşke haşlama bişeyler yiyebilseniz, en azından makarna, patates, muz, ekşi elma gibi.. dokuzuncu hafta sonrası azalma olabiliyormuş

Yarın 9 biticek ama ben 5. Haftadan beri böyleyim artık iyice fenalaşmaya başladı midem hep rahatsız
İnşallah bian önce geçer canm cok zor hel de çalışıyorsan. Ben şuan somestr tatilindeyim ogretmenim çok iyi oldu tatilde ogrenmem dinleniorm ama çok bulantim kusmam olurda okul dönemi çok zorlanirim.

İnşallah normal kilo alımıyla tamamlarız, ayarlarız inşallah şu ilk üç ay bulantılar bı geçsin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…