- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
Kaç binde olmuyorum canım ama hafta olarak 6. 7. Haftalar diye biliyorumkalp atışı kaç binde duyuluyoki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç binde olmuyorum canım ama hafta olarak 6. 7. Haftalar diye biliyorumkalp atışı kaç binde duyuluyoki
Yaa evet kucağa alınca hele evine geçince Allahım çok güzel bisey diyosun bu benim mi falan diyosun. Kokusu dersen bambaşka. Ama bu hamileliğin ilk 3 4 ayından gerçekten nefret ediyorum dün ağladım nefret ediyorum istemiyojem diye Allah affetsin kusma yok bulantı da yok ama ağzımda iğrenç bi tat var ne o gitmiyo bi türlü ağzım kuruyo boğazım beni çok rahatsız ediyo. Bi an önce geçsin ıstiyorum. Daha önce de söyledim doğumdan korkmuyorum şu yaşadığım belirtilerden korktuğum kadar. Çünkü sevmiyorum hu hallerimi hele 2 çocuk varken. Küçüğü annne hasta olmaz diyo baba hasta olsun diyo oyun istiyo ikiside. Inşallah hemen geçer onları üzmek istemiyorum.
Canım ne diyeceğimi bilemiyorum, bisey söyleyip seni daha fazla üzmek istemem. Önce sağlık sen iyi olda tekrar olur inşallah çok geçmiş olsun önce herseyin hayırlısı. İnşallah bir an önce atlatirsinSelam kızlar, yarı kürtaja alacaklar beni. Bebeği gördük ama gelişmemiş. Hepinize sağlıklı bir gebelik süreci ve sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum. Bizim bu maceramız buraya kadarmış :)
Moral bozmak yok. Rabbim herkese her zaman hayırlısını nasip etsin. Bebeklerinize ve kendinize iyi bakın Allah’a emanet olun
Üzülmemek elde değil ama dediğiniz gibi moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Dilerim en yakın, en hayırlı zamanda, sağlıkla nasip eder RabbimSelam kızlar, yarı kürtaja alacaklar beni. Bebeği gördük ama gelişmemiş. Hepinize sağlıklı bir gebelik süreci ve sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum. Bizim bu maceramız buraya kadarmış :)
Moral bozmak yok. Rabbim herkese her zaman hayırlısını nasip etsin. Bebeklerinize ve kendinize iyi bakın Allah’a emanet olun
Selam , benim kizimi Fahri Ender dogurttu.İstanbulda oturan arkadaşlar doktor olarak tavsiye verebilirmsnz özellikle Avrupa yakasinda
Geçmiş olsun canım doktoruna haber verdin mi? 38 tehlikeli düşmüyorsa düşürülmesi için doktora gidilmeli bence. Kendi doktorum söylemişti bana 38 ve üzeri olursa müdahale gerekir diye. Battaniye yorgan at üstünden ılık duşa gir arkadaşım daha da çıkmasın ateşin inşallaharkadaslar atesim genelde 36 olur bugun 37.5_38 olctum .Sizce dr a gitmeli miyim yoksa biraz daha mı kontrol etsem? usume gecmiyor, klimanin altinda yorgan battaniye duruyorum.
Gün değilde değer önemli zaten. Belki alınır dur bakalmInsallah geçer canım gebelikten olduğunu çok düşünmüyorum çünkü ben 20 gün önce de kusma şikayetiyle acillik olmuştum yemek borum yanıyordu ve kan gelmişti artık, reflu şikayetini o zamanda çekmiştim yani, şimdi değer arttıkça da iyice tetikliyor herhalde. Diğeri de enfeksiyon olmuşum o nasıl oldu hiç bilmiyorum.
Kalp atışını bilemiyorum canım daha o zamana 2500 3000 değer falan anca olur erken değil mi? güne göre de 5+4 yada 5+5 oluyor
Ayy insallah duyulur o zaman ya kaç değerde duyuluyor ki acabaGün değilde değer önemli zaten. Belki alınır dur bakalm
Mevcut bir rahatsızlık varsa suan daha da tetiklenmis olablr kuzum. Allah şifa versin
bizim pazartesi 6+2 olacak Allah nadip ederse bakalım duyabilcekmiyizKaç binde olmuyorum canım ama hafta olarak 6. 7. Haftalar diye biliyorum
Ay inşallah duyarsin canım aynı gidiyoruz zaten dimi günümüz aynı bizim. Benimde şuan 5+2 çünkü. Büyük ihtimal bende çarşamba günü duyamam kalp atışını erken daha, keseyi görücez daha anca inşallah güzel haberler alırız hepimizbizim pazartesi 6+2 olacak Allah nadip ederse bakalım duyabilcekmiyiz
kanama veya köyü akıntı olmuyorsa endişelenme bence ben de tam tersi hiç hissetmiyorum orda, sadece hafif baş dönmem aşırı halsizlik var ,bi sorun mu var diye endişeliyim herkes farklı şeylerden endişeliArkadaşlar sol kasigimda bastıkça bı ağrı oluyor yeni başladı var mı böyle kasik ağrısı yaşayan acaba endişelendim birden
ayy inşallah canımaynen canım aynı gidiyoruz bencede kalp atışını duyamayabilirsin ama kese gözükürAy inşallah duyarsin canım aynı gidiyoruz zaten dimi günümüz aynı bizim. Benimde şuan 5+2 çünkü. Büyük ihtimal bende çarşamba günü duyamam kalp atışını erken daha, keseyi görücez daha anca inşallah güzel haberler alırız hepimiz
6+5 te gördük biz şükür kalbiAramızda bebeklerinizin kalp atışını duyan arkadaşlar var mı? Biz keseyi gördük ama kalp atışı için daha erken dedi dr. Şimdi 10 gün sonra tekrar kontrolümüz var
Benim midem bulanıyor ama kusma yok henüz inşallahta olmaz yaa bu arada hiç midesi bulanmayanlar çok şanslı kabul edilip bebeğin sağlığıyla ilgili bir problem değilmiş canım okuduğum kitapta bu konuyu detaylı anlatmışBenim de henüz başlamadı bugün tam 6.hafta bişeyler ters gidiyor gibi geliyor böylede. Başlasa dert başlamasa dert
Pardon 5+6 ters yazmışım6+5 te gördük biz şükür kalbi
Günler geçmez artık bize duyuncaya kadarayy inşallah canımaynen canım aynı gidiyoruz bencede kalp atışını duyamayabilirsin ama kese gözükür
Bugun.bende keseyi gördüm doktor 10 gün sonra kalp atışı için cagirdiAramızda bebeklerinizin kalp atışını duyan arkadaşlar var mı? Biz keseyi gördük ama kalp atışı için daha erken dedi dr. Şimdi 10 gün sonra tekrar kontrolümüz var
Bende kronik kabizlik var şimdi de hep hareketsizlikden çok.fenayimKabızlık sorunu yaşayan varmı kızlar 2 gündür çok fenayım ya artık kan geliyor çatlağım vardı zaten
Sormak istediğim soruyu sormuşsunuz, sebebini bilmiyorum ama sağ tarafımda bugün başlayan özellikle ayakta veya yürürken bir ağrı var.Arkadaşlar sol kasigimda bastıkça bı ağrı oluyor yeni başladı var mı böyle kasik ağrısı yaşayan acaba endişelendim birden