2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Hadi inşallah kuzum güzel haberlerini bekliyoruz bulantıların ne durumda

Hadi inşallah kuzum güzel haberlerini bekliyoruz bulantıların ne durumda
Gece oluyordu bulantilar ishalde var ya canim,bi yandan da reflü çekiyorum hepsi bir arada yani. 2 gündür sabah bulantilari da kendini gösterdi ama tabi hangi sebepten olduğunu bilmiyorum hastalık mı yoksa gebelik mi diye

görürsünüz canım bencede ben iyi dayanmıştım test yapmamaya miniğim karlı günlerde seçti bizi
İnşallah canim hep erken test yapan ben bu sefer hic yapmayacaktim ama yola çıkıcam diye nolur ne olmaz yapayım demiştim hiç inancımda yoktu ama bi mucize oldu bize

Gece oluyordu bulantilar ishalde var ya canim,bi yandan da reflü çekiyorum hepsi bir arada yani. 2 gündür sabah bulantilari da kendini gösterdi ama tabi hangi sebepten olduğunu bilmiyorum hastalık mı yoksa gebelik mi diye
Biran evvel geçer hepsi inşallah canım gebeliktendir ya. Bakalm çarşamba gunu için rahatlar İnşallah kalp atıslarınıda dinleyeblrsn gittiğinde

Biran evvel geçer hepsi inşallah canım gebeliktendir ya. Bakalm çarşamba gunu için rahatlar İnşallah kalp atıslarınıda dinleyeblrsn gittiğinde
Insallah geçer canım gebelikten olduğunu çok düşünmüyorum çünkü ben 20 gün önce de kusma şikayetiyle acillik olmuştum yemek borum yanıyordu ve kan gelmişti artık, reflu şikayetini o zamanda çekmiştim yani, şimdi değer arttıkça da iyice tetikliyor herhalde. Diğeri de enfeksiyon olmuşum o nasıl oldu hiç bilmiyorum.
Kalp atışını bilemiyorum canım daha o zamana 2500 3000 değer falan anca olur erken değil mi? güne göre de 5+4 yada 5+5 oluyor

kalp atışı kaç binde duyuluyoki

Selam kızlar, yarı kürtaja alacaklar beni. Bebeği gördük ama gelişmemiş. Hepinize sağlıklı bir gebelik süreci ve sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum. Bizim bu maceramız buraya kadarmış :)
Moral bozmak yok. Rabbim herkese her zaman hayırlısını nasip etsin. Bebeklerinize ve kendinize iyi bakın Allah’a emanet olun

Kizlar az önce Instagram'da normal doğum yapmış yürüyerek kucağında bebeğiyle ameliyathanede çıkan kadınları izledim izledikçe duygulandım. Rabbim kolay doğum ve kucağımıza almayı nasip etsin bugünler şuan bize geçmiyor evet ama o gün geldiğinde kucağımıza alınca iyi ki diyeceğiz

Merhaba hanımlar Biz aranıza yeni katıldık, 6+2 günlüğüz, keseyi gördük, kalp atışı için haftaya randevu aldık. 34 yaşındayım, 3.gebeliğim

Çok üzgünüm ama dediğin gibi moral bozmak yok. Bizim göremediğimiz bilmediğimiz her serde bir hayır gizli imiş. Hakkında hayırlısı bu ise Rabbimin isteğine boynumuz kıldan ince. Daha güzel vakitte daha güzel günlerde inşallah yeniden güzel haberler alacaksın inanıyorum

arkadaslar atesim genelde 36 olur bugun 37.5_38 olctum .Sizce dr a gitmeli miyim yoksa biraz daha mı kontrol etsem? usume gecmiyor, klimanin altinda yorgan battaniye duruyorum.

Merhaba hanımlar bende aranıza yeni katılıyorum. İstanbul ilk çocuk yaş 26 sat 22 Kasım doktorum geç döllenme olduğunu söyledi şu an 8+3 haftalığız

Yaa evet kucağa alınca hele evine geçince Allahım çok güzel bisey diyosun bu benim mi falan diyosun. Kokusu dersen bambaşka. Ama bu hamileliğin ilk 3 4 ayından gerçekten nefret ediyorum dün ağladım nefret ediyorum istemiyojem diye Allah affetsin kusma yok bulantı da yok ama ağzımda iğrenç bi tat var ne o gitmiyo bi türlü ağzım kuruyo boğazım beni çok rahatsız ediyo. Bi an önce geçsin ıstiyorum. Daha önce de söyledim doğumdan korkmuyorum şu yaşadığım belirtilerden korktuğum kadar. Çünkü sevmiyorum hu hallerimi hele 2 çocuk varken. Küçüğü annne hasta olmaz diyo baba hasta olsun diyo oyun istiyo ikiside. Inşallah hemen geçer onları üzmek istemiyorum.

Çok üzüldüm canım.Rabbim sana saglık versin.birdaha olur hayırlısıyla inşallah moral bozmak yok dedigin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…