Hadi inşallah kuzum güzel haberlerini bekliyoruzSagolasin Allah razı olsun canimmçok teşekkür ederim içim rahatladı valla, tabi ilk baştan kan tahlili yapsalardı başlasaydım ilaçlara bu kadar çekmezdim belki. Doktoruma da sordum kullan dedi inşallah bi an önce toparlanırım.
Evett şükürler olsun onu bi duyunca kendime geldim zaten çok sevindim
İlk 6 günde 56 değerden 313e çıkınca az gibi gelmişti endişe etmiştim maşallah güzel artıyor çarşamba keseyi görecem insallah
görürsünüz canım bencedeİnşallah canımevet ilk ben 12 degerle öğrenmiştim çocuk yerleşir yerleşmez yakalamisim
Şuan içim çok rahat şükürler olsun çarşamba da görürüz bu değerlerle keseyi galiba
Gece oluyordu bulantilar ishalde var ya canim,bi yandan da reflü çekiyorum hepsi bir arada yani. 2 gündür sabah bulantilari da kendini gösterdi ama tabi hangi sebepten olduğunu bilmiyorum hastalık mı yoksa gebelik mi diyeHadi inşallah kuzum güzel haberlerini bekliyoruzbulantıların ne durumda
İnşallah canimgörürsünüz canım bencedeben iyi dayanmıştım test yapmamaya miniğim karlı günlerde seçti bizi
ne güzel oldu amaİnşallah canimhep erken test yapan ben bu sefer hic yapmayacaktim ama yola çıkıcam diye nolur ne olmaz yapayım demiştim hiç inancımda yoktu ama bi mucize oldu bize
İnşallahhhh balll bebişşşşş baaaallSeni yakaladı teyzesi insallah sağlıklıdır çarşamba günü görücez insallahh❤
Aynen öyle canım o kadar deneme sonrası mucize gibi geldi şükürler olsun Allah isteyen herkese nasip etsinne güzel oldu amaAllah onu size bağışladın canım sağlıkla doğar inşallah
Senden de güzel haberler bekliyorum kuzuu inşallah hepimize sağ salim kucağımıza almak nasip olurİnşallahhhh balll bebişşşşş baaaall
aminnnAynen öyle canım o kadar deneme sonrası mucize gibi geldi şükürler olsun Allah isteyen herkese nasip etsin
Bebislerimizi de bizlere bağışlasın inşallah
Biran evvel geçer hepsi inşallah canımGece oluyordu bulantilar ishalde var ya canim,bi yandan da reflü çekiyorum hepsi bir arada yani. 2 gündür sabah bulantilari da kendini gösterdi ama tabi hangi sebepten olduğunu bilmiyorum hastalık mı yoksa gebelik mi diye
Insallah geçer canımBiran evvel geçer hepsi inşallah canımgebeliktendir ya. Bakalm çarşamba gunu için rahatlar İnşallah kalp atıslarınıda dinleyeblrsn gittiğinde
kalp atışı kaç binde duyuluyokiInsallah geçer canımgebelikten olduğunu çok düşünmüyorum çünkü ben 20 gün önce de kusma şikayetiyle acillik olmuştum yemek borum yanıyordu ve kan gelmişti artık, reflu şikayetini o zamanda çekmiştim yani, şimdi değer arttıkça da iyice tetikliyor herhalde. Diğeri de enfeksiyon olmuşum o nasıl oldu hiç bilmiyorum.
Kalp atışını bilemiyorum canım daha o zamana 2500 3000 değer falan anca olur erken değil mi? güne göre de 5+4 yada 5+5 oluyor
Selam kızlar, yarı kürtaja alacaklar beni. Bebeği gördük ama gelişmemiş. Hepinize sağlıklı bir gebelik süreci ve sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum. Bizim bu maceramız buraya kadarmış :)
Moral bozmak yok. Rabbim herkese her zaman hayırlısını nasip etsin. Bebeklerinize ve kendinize iyi bakın Allah’a emanet olun
Yaa evet kucağa alınca hele evine geçince Allahım çok güzel bisey diyosun bu benim mi falan diyosun. Kokusu dersen bambaşka. Ama bu hamileliğin ilk 3 4 ayından gerçekten nefret ediyorum dün ağladım nefret ediyorum istemiyojem diye Allah affetsin kusma yok bulantı da yok ama ağzımda iğrenç bi tat var ne o gitmiyo bi türlü ağzım kuruyo boğazım beni çok rahatsız ediyo. Bi an önce geçsin ıstiyorum. Daha önce de söyledim doğumdan korkmuyorum şu yaşadığım belirtilerden korktuğum kadar. Çünkü sevmiyorum hu hallerimi hele 2 çocuk varken. Küçüğü annne hasta olmaz diyo baba hasta olsun diyo oyun istiyo ikiside. Inşallah hemen geçer onları üzmek istemiyorum.Kizlar az önce Instagram'da normal doğum yapmış yürüyerek kucağında bebeğiyle ameliyathanede çıkan kadınları izledim izledikçe duygulandım. Rabbim kolay doğum ve kucağımıza almayı nasip etsin bugünler şuan bize geçmiyor evet ama o gün geldiğinde kucağımıza alınca iyi ki diyeceğiz
Çok üzüldüm canım.Rabbim sana saglık versin.birdaha olur hayırlısıyla inşallah moral bozmak yok dedigin gibi.Selam kızlar, yarı kürtaja alacaklar beni. Bebeği gördük ama gelişmemiş. Hepinize sağlıklı bir gebelik süreci ve sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum. Bizim bu maceramız buraya kadarmış :)
Moral bozmak yok. Rabbim herkese her zaman hayırlısını nasip etsin. Bebeklerinize ve kendinize iyi bakın Allah’a emanet olun